20251221_170843.jpg
20251221_170835.jpg
20251221_170826.jpg
20251221_170806.jpg
20251216_165324.jpg
20251201_164816.jpg
20251201_164959.jpg
20251129_172922.jpg
Jacksonville/ Florida Kiralik 1+1 daire
Merhaba Arkadaslar,
Eger Jacksonville/ FL ‘e yerlesmeyi dusunuyorsaniz Kiralik 1+1 daire mevcut. Ilgilenirseniz lutfen iletisime geciniz.
Tesekkur ederim.
@copernic Gorunuse gore I10 interstate en yakinindaki ana yol. Mobile, AL havaalani olarak en yakindaki gibi gorunuyor.
DV2023 talihlisiyim, vizem ile beraber yüksek ihtimal gelecek ay Orlando'ya geleceğim. Hem şehir hem de eyalet açısından tavsiyelerinize açığım. Tecrübelerinizi bekliyorum. Orlando bölgesinde SSN ve Greencard gelme süresi, ehliyet ile ilgili işlemler ve araba satın alma ile ilgili işlemler konusunda Orlando'da yaşayan kişiler tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
@Sofi_y forumda denizcilik dedin zaman iki kişi dışında herkes acemidir. @Ping-PONG ve miami de ceo altı müdürlük yapan @redsat2000 bu iki kişi ile hemen irtibata geçersen sana seve seve yardımcı olurlar
Merhabalar,
Yakin zamanda Boston'dan Orlando'ya yerlesecegim. Isyerim Space Coast tarafinda. Guvenli ve okul sisteminin iyi oldugu bir town aramaktayim. Kennedy space center'a 1 saate kadar uzaklasabilirim.
Oneriniz olan yerler nerelerdir?
tesekkurler
Arkadaslar merhaba, 2500$ nasil bir maas 2 kisilik bir aile icin?
@eray26 Jacksonville, İş Olarak Antalya gibi düşün.Yazın sezon başlıyor işler otellerr , beachler yoğun olur
@Cancan sezonluk personel mantigi yoktur insallah orada
Arkadaslar merhaba, Jacksonville bolgesinde cami ya da islami ibadethane var mi
@denizbilmez merhabalar, jacksonville e yerlestiniz mi
@HockeyUmpire2 merhaba, jacsonville e yerlestiniz mi
@eray26 Sezonluk olay var mı bilmiyorum ama yazın daha hareketli
Jacksonville bolgesinde yasayanlar niye yorum yazmiyorlar, bilgi vermiyorlar??
Yoksa siz hickimsenin oraya gelmesini istemeyenlerdenmisiniz?? (Su soruyu yazarken oldukca zorlandim!!) 

Arkadaşlar Merhaba
Türkiye yatırımlarımı malum sebeblerden ötürü başka ülkelere kaydırmaya karar verdim.
Amerikada dolar bazlı yatırım ve kira getirisi ile benim için cazip hale geliyor, türkiye ye görede çok daha mantıklı ve ucuz, belki sonrasında ailemle birlikte yerleşme düşüncem var.
Ev fiyatlarını birkaç siteden bakıyorum güzel makul kira çarpan oranı iyi görünen evler var.
Bildiğiniz güvenilir önerebileceğiniz doğru yatırım için yönlendirebilecek emlakçı var mı çevrenizde.
Birde yorumlarda St Joseph in yerleşmeye uygun bir yer olduğu belirtilmişti, yaşamaya uygunsa yatırımada uygundur.
Merhaba, DV2025 kazananıyım, eşimle birlikte Jacksonville'e yerleşmeyi düşünüyoruz. Burada yaşayan arkadaşlardan Jacksonville içinde hangi bölgeler nezihtir öğrenebilir miyim? Şimdiden çok teşekkürler
Arkadaslar selamlar!
Eylul ayinda is nedeniyle Jacksonville'e tasinacagiz esim ile birlikte. Su an ev bakiyoruz ama hangi bolgeler daha nezihtir tam olarak anlayamadik. Sizin tercih ettiginiz veya iyidir dediginiz bolgeler var mi? Simdiden tesekkur ederim yardimlariniz icin.
@mustafa-yahşi baymeadows tarafi, st John, town center buralar iyidir. Downtown ve cevresinden uzak durmanizi tavsiye ederim
@eray26 cok tesekkur ederim. Bizde bu bolgeler uzerinde duruyoruz su anda.
@Ben-Batur
Merhaba,
Zip code 32224 ve 32246 bölgelerine bakabilirsiniz. Hodges Blvd veya Kernan Blvd. taraflarında güzel siteler var. Bunun dışında Baymeadows ve Mandarin tarafları var önerebileceğim. Downtown tarafını çok önermem fakat yine de bakmak isterseniz Riverside tarafını araştırabilirsiniz.
@evenstyn St Johns bolgesi nasil?
@MySea St. Johns bölgesi de güzel ve gelişmekte olan bir yer.