Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@gloria Aynen...Nerede nasıl ne şartlarla yaşdığımıza göre değil hangi ülkenin pasaprtunu taşıyorsak ona göre muamele görüyoruz...Çıkma US ten ne işin var .Çıkmak için mi veriyoruz bu mücadeleyi .Zaten işti güçtü yeni hayat kurmaktı yeni yerleri gezmekti derken 5 sene geçer alırım US pasaportumu sonrasına bakarım...😉

• ⭐⭐⭐

Ha birde benim kız 3 yaşında..Biz US pasaportu alsak bile o PYT li oluyor.. Pasaportta Yaşa Takılanlar ..😂😂😂

• @Flight101 aslinda evet bence de us>eu ama ingiltere apayri bir boyut bence. Ingilterenin standart eu ülkelerinden cok daha farkli bir seyi var.

• @gloria kendi tahminim, schengen almak zorunda olabiliriz fakat greencard a sahip oldugumuz icin kolaylikla schengen alabilecegimizi düsünüyorum. 25 yasima kadar gecerli yesil pasaportum var bu sene vizemi alirsam vatandas oldugumda 27 yasimda olacagim. gezmek istesem sadece 2 sene schengensiz gezemeyecegim galiba.

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Dünyada ada ülkeleri kendi şahsına münhasır ülkelerdir derim hep..Bkz. İngiltere, İzlanda, Avustralya ve favorim Yeni Zelanda...

• @Flight101 İzmirli olarak bende Pittsburgh diyorum ve her eyalete yakın kiralar uygun düz bir yer değil çok orman var araştırın derim mesleğiniz ne bilmiyorum ama sağlık sektöründe bir numara yer

• ⭐⭐⭐

@mehmetizmirli Çok teşekkürler yorumlarınız için..Ben kimya müh mezunuyum ama 17 senedir büyük bir firmada tıbbi satış işindeyim..Titresinde "Sales and Marketing" olan her işi yaparım 😉

• ................

• ⭐⭐

@altkhaN selamlar, sorularinizi DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları basligi altinda sorarsaniz, sizinle ayni soru veya sorulari olanlar icinde cevaplanmis olur.

• Merhaba arkadaşlar dv 2024 de oturum olmadan dosya taşımıs olan var mı? Birde. Şimdiden kcc dosya taşıma talebi oluşturabiliyor muyuz?

Dosya numarası:2025EU18XXX
    DS-260 Gonderimi: 10/05/2024
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• @16bilgin evet taşıyın istediğiniz yere ancak konsolosluk her zaman oturum sorabilir

• ⭐⭐⭐

@16bilgin, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba arkadaşlar dv 2024 de oturum olmadan dosya taşımıs olan var mı? Birde. Şimdiden kcc dosya taşıma talebi oluşturavılıyor muyuz?

Dosya numarası:2025EU18XXX
    DS-260 Gonderimi: 10/05/2024
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

Selamlar... Hoşgeldiniz..İmzayı böyle kullanmak zor olur, profilinize girip oradan düzenle derseniz hallolur...Bir de DV2025 talihlileri exceline birlgilerinizi girerseniz tam süper olur, zira Türkiye'nin küçük bir projeksiyonudur..
    Gelelim cevaplara...Evet oturum olmadan taşındı ve taşınıyor...Current olana kadar KCC ye mail atıp taşıyabilirsiniz...Bu kısa cepapların ayrıntıları ve daha fazlası için bu başlığı en başından itibaren okumanız sürecinizi yönetmeniz açısından çok faydanıza olacaktır...
    Mutlu günler....

• ⭐⭐

DV ya da başka yöntemle Florida'ya gelmek isteyenlerin dikkatine; okulların açılmasıyla beraber trafik çok arttı, hava çok sıcak nefes alamıyoruz, her yerde timsahlar ve yılanlar var, haftada 2 hortum çıkıyor, gece hayatı yok denecek kadar az, eğlence imkanı yok anca evde monopoly oynuyoruz, başka eyaletlere bakmakta fayda olabilir 🙂

• ⭐⭐⭐

@EasternStar Selamlar...Bilgilendirme için teşekkürler..👋..Biz de Türkiye'de derdimiz var sanıyoruz..😂😂..Şaka bir yana hiç yerleşmeyi düşünmediğim bir coğrafya İzmir sıcağından sonra...
    😉

• ⭐⭐⭐

@16bilgin Ayrıca sorular ve süreç takibi için DV2025 Aşamaları başlığını kullanmanız daha çok ve hızlı cevap almanızı sağlar...

• ⭐⭐

@Flight101 Abi onlar işin latife kısmı, tatile gelen Almancıların Almanya'yı kötülemesi gibi düşün. Şu an Florida Ankara kadar bile sıcak değildir. Son 3 senedir ilk defa bir yaz mevsiminde rahat ettim. Yanlış anlaşılmasın tabii ki öğle vakti dışarıda yürüyemezsiniz; Antalya, Mersin kadar sıcak değil.

• ⭐⭐⭐

@EasternStar Hahahaha..ya dediklerine biz alışığız şaka yapmadım...zaten trafik, sıcak, timsah (Biz Arizona kertenkelesi diyoruz) haftada iki defa hortum bizde de var...Market fiyatları cepten hortumluyor..😂😂😂

• ⭐⭐

@Flight101 Ahahah dediğiniz doğru, bu arada ben bu yazdıklarımın hiçbirini yaşamadım daha. Batı yakasında fırtına falan oldu da doğu sahilinde sadece 1 kez ufacık bir hortum çıkmış. Kanalların çok olduğu 1-2 bölgeyi su bastı, o kadar 🙂

• ⭐⭐⭐

Peki FL ye hakimsen bir iki sorum var müsadenle...İklim bizim buralarla aynıdır diye düşünüyorum ne eksik ne fazla...Peki iş olanakları hakkı da bilgi verebilir misin? Ben 17 yıldır kurumsal bir ilaç firmasında sarış ve pazarlama departmanında çalışan bir beyaz yakayım...Devren alacağımız işyeri yada sıfırdan kurmamız halinde hangi sektörlere girmek mantıklı...Kafamda bazı iş fikirleri var bakalım oralara uygun mu?

• @EasternStar Merhaba, sonuna gülücük yaptığınız için ironi yaptığınızı düşündüm. Yılan( adını yazmaya bile elim gitmiyo ) ve timsah var mı gerçekten. Olurda vizemizi alırsak Florida düşünmüyorum ama yine de bu kadar çok ve heryerde mi bu hayvanlar ? Dallas , Austin yani Texas düşünüyoruz orda var mı hayvan böcek vs sorunu ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |