(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@madmizah 2026 olabilir mi 😊 ama merak etmeyin redli dosya dahi olsa randevu açılıyor aradan biraz zaman geçmesi lazım. Zaten hemen gitmemeniz en doğrusu en azından pasaportunuzda bişeyler değişmiş olsun 🙂
-
@Şeyma-Gültekin Klavye mağduru... Doğru 2026 (:
@celica Teşekkür ederim. Ben de takip ediyorum öne almak için
-
@Şeyma-Gültekin Bu arada evet, Önceki başvurumda tertemiz bir pasaport vardı. Şimdi en azından Makedonya x2, Yunanistan ve Polonya damgaları ekli. Başvuruya kadar bi gezi daha yaparım herhal bi yerde. umarım farkeder.
-
@emre71 En fazla 20 defa degisiklik yapabilirsiniz.
-
@madmizah ben ankaradan annemler icin ilk 7 mayis 2026 ya toplamda 4 degisiklikle simdi 13 mart 2026 oldu. hedef temmuz 2025 :)
-
Arkadaşlar banka hesap dökümünde hesaptaki net miktar o an yoksa ama giren çıkan para yeterliyse kabul ederler mi? Ya da hisse senetlerini göstersek olur mu?
-
@MakeUSAGreatAgain Sormuyolar bile yüzde 1 ihtimal
-
@MakeUSAGreatAgain banka hesabi sorulmaz.
-
@madmizah ben de ağustos 2026'ya alabilmiştim ve mart 2026'ya ancak çekebildim. asıl istediğim nisan 2025 ama sabah akşam sisteme girsem de bir türlü açık yer bulamıyorum. kısmet diyeceğim en son ne yapayım...
-
@charon Hep banka hesap dökümü istenen belgeler arasında diye söyleniyordu da teşekkür ederim cevap için
-
@lavender Bugün 2024 Ekim açıldı yakaladınız mi
-
@Onurfidan maalesef :( üzüldüm şimdi. gün içerisinde işte olduğum için akşama kadar fazla bakamıyorum. toplu açılır umarım yeniden. ara ara açılıyormuş.
-
@lavender bende nisan 2025 istiyorum ya Ankaradamı giriceksin?
-
@siraysessiz istanbul aldım, burada yaşadığım için
-
benim rendevum eylül sonu ds 160 formunu doldurup confirmation yaptıktan sonra schengen vizesi alıp fransaya gittim ing vizeside alıp londraya gittim schengen viem bitti ama ing vizem aralıkta bitiyor ds 160 formumu güncellemek istiyorum yapabilirmiyim acaba internetten denedim ama yapamadım nasıl yapılıyor ya da yapılabiliyormu bana bir yol gösterebilirmisiniz bir de tur şirketine gidip sormuştum bana mülakata gittiğinde orda sözle olarak söyliyebilirsin demişlerdi
-
@emre71 kasim 2024 de acilma var suan degistirdim :) :)
-
@lavender hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır
-
@Ayhan-Zengin Evet gucelleyebilirsiniz. Yeni bi ds160 formu doldurun sonra ais(randevuyu aldiginiz site) uzerinden once ayarlar iconuna ordanda duzelte tiklayin sonrada yeni ds160 no sunu girip kaydedin.
-
-
@lavender Ankara yine açıldı Ekim sonu baya durdu açık grup , tekli
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum