@nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2019 bekleme odası
-
@civilengineer19 konsolosluk herkesten MEZUN OLDUĞUN okulu gösteren evrak istiyor. Yani öğrenci olduğun yada tek derse kaldığın son dönem gibi kısımlarla ilgilenmiyor.
-
@civilengineer19 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba şimdi lisans için diplomam hala çıkmadı. Oysa 8 ay önce falan mezun oldum. Bu anlamda geçici mezuniyet belgemi mülakat için götüreceğim.Ayrıca e devletten de çıktı almam gerekir mi ? Şu anda master (yüksek lisans) yapıyorum. Aynı zamanda başka bir üniversitede de öğrenciyim. Hem mezuniyet belgesi(lisanstan) , hem yüksek lisans öğrenci belgesi hem de öğrenci göründüğüm üniversitedeki öğrenci belgelerinin hepsini yanımda mı götürmem lazım. Ve bunlar için de ayrı ayrı transkript götürmem mi gerekiyor ? Eğer böyle değilse bu şekilde durumu olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Kısaca ;
-İnşaat mühendisliği mezunuyum.
-Yüksek lisans yapıyorum(İnşaat Müh. üzerine)
-Başka bir üniversitede Maden Müh. öğrencisi görünüyorum(Fakat kayıt olduğumdan beri gitmedim yabancı dil hazırlık sınıfı görünüyorum).
Teşekkürler...en yuksek derecedeki diploma ya da belgeleri goturmeniz yeterli.
-
@civilengineer19 e-devletten bitirdiğiniz üniversite ile ilgili çıktıyı almaya çalışın. Geçici mezuniyet belgesi doğrulama yapabilecekleri bir belge değil. Oradaki konsolosun insiyatifine kalır. Eğer mezun olmasaydınız öğrenci belgesi yetebilirdi.
-
Sayın @arnblt mezun olduğuma dair mezuniyet belgesi de şu an okuduğum iki üniversitenin(Lisans+yüksek lisans) belgelerine bir tıkla e devletten ulaşabiliyorum. Fakat Facebook da arkadaşların yorumlarını okudum. Öğrenci kimlik kartınızı falan bile götürün diyorlar. Doğal olarak ben de hepsini toplayıp öyle götüreceğim diye düşündüm. Sayın @crazycells ise en yüksek olan belgeyi götürebileceğimi belirtiyor. Ben gene de onların e devletten çıktılarını alayın yanımda bulundurayım ne olur ne olmaz diye. Fakat o zamana diploma çıkarsa veririm çıkmazsa da zaten e devlette mezun olduğuma dair belge var. Teşekkürler...
-
Tamamdır sayın @crazycells . Facebookta okuduğum bazı yorumlardan dolayı bunu sorma ihtiyacı hissettim. Öğrenci kartlarınızı falan da yanınızda götürün iyi olur diyorlar. Burada önemli olan ne varsa götür olacak hali yok dediğiniz gibi yüksek lisans belgemi ve transkriptimi götüreceğim. ( Türkçe mi olmalı yoksa ingilizce mi ). Normalde diğer belgeler Türkçe fakat diplomasını ingilizceye çevirenleri falan okudum.
Fakat her ihtimale karşın e devletten alabileceğim lisans mezuniyet ve diğer öğrenci belgemi de yanımda bulundurayım diyorum. -
Mungan'larda benden evvelsi gün 118-$ muayene+tahlil+röntgen parası ve 280-$ da aşı parası yani toplamda 400-$'a yakın para aldılar. Normal midir? 118-$'ın faturasını da vermediler.
-
@crazycells selam,
DS 260 formunu gönderdikten sonra KCC'den hala evraklar için bir e-posta gelmedi. Ben de ilk gelen postayı ekiyle birlikte tekrar okudum. Yazılandan anladığım kadarıyla evrakları KCC'ye göndermek gerekmeyebiliyor. Sence beklemeli miyim ya da önümüzdeki hafta e-posta gelmeden evrakları göndereyim mi?
Immigrant Visa and Alien Registration Application Confirmation
Thank You Your Immigrant Visa and Alien Registration Application (DS-260) was sent to the Kentucky Consular Center (KCC) for review.
Next Steps All Diversity Visa applicants must:- Obtain required supporting civil documents.
- Obtain photographs that meet the Department of State’s visa requirements.
- Review the information specific to the U.S. Embassy/Consulate General where your visa interview will occur.
You do not need to submit any documentation to the Kentucky Consular Center. The KCC will review your application and will notify you if any of the information you have provided is insufficient or incomplete. Your DS260 application will be kept on file with KCC until a visa number is available for you and your case can be scheduled. When your case is scheduled, the KCC will send you an email message directing you to log into the Entrant Status Check (ESC) website for further instructions.
-
@civilengineer19 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Tamamdır sayın @crazycells . Facebookta okuduğum bazı yorumlardan dolayı bunu sorma ihtiyacı hissettim. Öğrenci kartlarınızı falan da yanınızda götürün iyi olur diyorlar. Burada önemli olan ne varsa götür olacak hali yok dediğiniz gibi yüksek lisans belgemi ve transkriptimi götüreceğim. ( Türkçe mi olmalı yoksa ingilizce mi ). Normalde diğer belgeler Türkçe fakat diplomasını ingilizceye çevirenleri falan okudum.
Fakat her ihtimale karşın e devletten alabileceğim lisans mezuniyet ve diğer öğrenci belgemi de yanımda bulundurayım diyorum.Turkce/Ingilizce farketmez, onemli olan sizin lise mezunu oldugunuzu onaylayabilmeleri. Mulakat belgeleriyle ilgili sorularinizi mulakat deneyimleri konusunda sormalisiniz.
-
@israfil istenilmeden gondermenize gerek yok.
-
Bu ileti silindi! -
Tamamdır sayın @crazycells çok teşekkürler...
-
Merhabalar cn13xxx
Kcc nin istedigi eveaklari yaklasik 1 ay once gonderdim visa status check sorguladigimda at NVC ( national visa center) gorunuyor. Benim merak ettigim bana yaklasik ne zamana mulakat tarihi verilir ayrica bedelli askerlik var eger mulakat tarihi cakisirsa mulakati erteleme durumu soz konusumudur yakin bir zamana -
@cihangir-karabagci ben evrakları mı yolladıgımda teyit mail i almadım. Herkes onay
mail 'i aldı mı? -
Herkese selamlar,ben 2 sene başvuru yapıyorum,bu senede yaptım,benim şöyle bir sorum olacak,başvuru onay listem sadece benimki,eşiminki hariç,ingilizce onay kağıdı aldım,eşimle kızımın türkce geldi nedenini bilen varsa cevap verebilirmi.
-
bunun dışında mı sizin ekran görüntüsü -
@cihangir-karabagci ne zaman formu gonderdiniz benimde 24 binde ben hala gondermedim
-
merhaba dövmelerim olması sorun mu yaratıyor ? doktorun dövmeniz var mı diye sorduğunu gördüm bi kaç kişi yazmıştı
-
@berkergn13 askeriye mi orası
rahat olun kendiniz bıçakla kazımadıysanız bir şey olmaz dünyada tattoo sektörünün en büyük olduğu ülkeye gitmeye çalışıyoruz -
@mhepekiz sizin de mülakat 1 marttaymış. benim de öyle umarım sorunsuz geçeriz
-
@mhepekiz yani ironi mi yaptınız yoksa gerçekten derin kesikler için doktor bir sıkıntı çıkartıyor mu? örneğin cam kesiği iz tarzı?
Benzer Başlıklar
145
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum