Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz önce kendi vatandaşlarına mülakat verip sonraki dagitimlarda bizleri alabilirler diye düşünüyorum

• @rezanclz siz öncüsünüz deneyimlerinizi bekliyor olacağız😊

• Dv2024 tablosunda Eylül ayında mülakat maili alan kimse görünmüyor sebebi nedir acaba ? Mülakat maili alabilme tarih aralığı benim için çok önemli. Bu sebeple bunun araştırması üzerine yoğunlaştım. 2023 tablosunda 3XXX CN Eylül ayında Mail almış 2024 de kimse yok yazılmamış mı yoksa o ay dağıtılmamış mı ?

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

bakalım avusturyada 50 talihli var dosyam da avusturyada, bir terslik olmazsa ilk dağıtımda mülakat almayı planlıyorum

Valla benim dosyam Umman'da orada da 13 kazanan var ama geçen seneki hareketinden sonra mülakat verecekler mi emin olamadım, belki başka bi ülkeye taşıyabilirim tekrar. Fakat Avrupa bölgesinde böyle bi sorun olmaz en kötü ikinci dağıtımda mülakat alırsınız inşallah hocam 🙂

• @rezanclz case numarasıyla alırlarsa Ekim olmadı Kasım randevusu gelir size

• @Ben-Batur umman dv2024 de kimseye mülakat vermedi oraya tasimaniz riskli olmus biraz

• @rezanclz Hocam selamlar, evet forumdan bikaç arkadaşla bu konuyu konuştuk bugün. bunun üzerine avukat arkadaşla görüştüm gün içinde. DV2023'te 61 adet EU dosyası konsolosluk vasıtasıyla Umman'a taşınmış ve mülakat almışlar, bundan dolayı DV2024'te konsolosluk ile dosya taşıma için oturum şartı istenmiş bu yüzden hiç EU mülakatı yokmuş. Ben şu anda KCC ile dosyamı taşıdım, muhtemelen ilk veya ikinci mülakat dağıtımında size mülakat verilecektir diyor. Gelişmeleri paylaşacağım. eğer Ummandan mülakat alabilirsem hemiz cut-off olmamış arkadaşlar da KCC ile dosyalarını taşıyabilirler diye düşündüm.

En kötü ihtimalle konsolosluklar üzerinden rica-minnet saldırısına başlıyıcam artık 🙂

• @Ben-Batur avukat/danisman böyle insanlarin cogu bir sey bildigi yok yakin zamanda forumdan biri eski konsolosluk calisani oldugunu iddia edip danismanlik yapan birinden hizmet almisti ve az daha onun yüzünden vizesini alamiyordu, ve size sundugu gerekce bana pek mantikli gelmedi ama umarim ben yaniliyorumdur…

• @rezanclz Evet öyle yada böyle olan oldu artık, süreci paylaşıp bilgilendireceğim bakalım inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu süreçten hocam 🙂

• Merhabalar aklıma birşey takıldı, bakıyorum herkes dosyasını yurtdışına taşıyor. Yurtdışına taşıyanlarin hepsi İngilizce biliyor mu. Yada tercümanla girebiliyor muyuz mülakata. Bende İngilizce yok, dosya taşısam sorun yaşar mıyım diye soruyorum

• @Mehmet-Fatih-Aslan Tercümanla girebiliyosunuz diye biliyorum ama ayrıntılarına hakim değilim hocam. Mutlaka forumda birileri tercümanla girmiştir arama kısmında bi şansını dene istersen 🙂

• @ATS16 oturum izni olmadan KCC dosya taşıma izni verdi dediğiniz noktayı biraz açarmısınız. KCC dosyayı taşısa da her konsolosluğun kendine göre şartı yada koşulu olmuyor mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan her konsolosluğun süreci farklı bazıları anlaşmalı oldukları tercümanı kabul ediyor ancak hepsi ediyor diyemeyiz

• ⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur avukat ve danışman adı altında sürece hakim olmadan insanların şanslarıyla oynuyorlar bir nevi dolandırıcı aslında işte. Umarım rica minnet etmeye kalmazsınız o kadar para alıp sizi tekrardan rica minnet seçeneğine bırakmaları kötü olur. Şans yanınızda olsun 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

Süreçle ilgili konuları sohbet başlığı altında değil, süreç başlığı altında konuşun lütfen. Yoksa @gucarslan görünce sinirleniyor 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@MERVE-SARI bahsi geçen sorunuz ile ilgili bir çok cevabı “ DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları” başlığının altında bulabilirsiniz. FAM değişikliğinin yayınlandığı 28 Haziran 2024 tarihinden bu yana bir çok post’da konu tartışıldı. Bol şans

• ⭐⭐

@Ben-Batur tercümanla girilebildiğine dair mülakat deneyimleri okudum arama motorunda çok örnek bulacağınıza eminim

• Amerika'da göçmen karşıtı propagandalar fazlasıyla artmış durumda ve bir yandan da maymun çiçeği hastalığı denilen illet yaygınlaşıyor. 2025'de de tıpkı covid zamanı gibi sıkıntılı bir süreç yaşanabilir mi sizce arkadaşlar?

• Yaşanırsa topyekün yandık🥲

• ⭐⭐⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Amerika'da göçmen karşıtı propagandalar fazlasıyla artmış durumda ve bir yandan da maymun çiçeği hastalığı denilen illet yaygınlaşıyor. 2025'de de tıpkı covid zamanı gibi sıkıntılı bir süreç yaşanabilir mi sizce arkadaşlar?

Amerika’da göçmen karşıtlığı yok. “Kaçak göçmen” karşıtlığı var. Haksız da sayılmazlar. Bazı eyaletler bu kaçak girenlere ücretsiz sağlık sigortası, hatta ücretsiz eğitim imkanı bile veriyormuş. Bu durum eleştiriliyor. Eğer böyle bir şey varsa, neden Amerikalı bir çocuk bu ücretsiz eğitimden yararlanamıyor, benim ödediğim vergilerle bana değil de, kaçak gelenlere neden ücretsiz sağlık sigortası yapılıyor? diye eleştiriyorlar. Hatta seçim dönemi olduğu için bununla ilgili imza topluyorlar, senatörlere mektup yazıyorlar.

Virüs konusunu bilemiyorum ama malum pandemiden beri sürekli yeni bir pandemi mi başlıyor, yeni salgın çıktı vb haberler yapılıyor. O yüzden ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

109

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |