Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@serkanh çok zorlu bir sürece başlayacaksın ona odaklan kurada çıkması şanslı olmaktır ama şanslılar içinde şanslı olmalı bizler yaşadık gördük sıra sizde zamanla ne demek istediğimi anlarsın ben süreci bitirdim vizemi aldım benim abd hayat mücadelesi vermeme gerek yok zaten orada evim ve işim var ayrıca yaşıma göre çok sağlıklıyım kışın denizede girerim soğukla aram iyidir hiç üşümem amca demene kizmam ama kibir başka biz öğrendik dosya numarasıda atlıyorlar Ap bırakıyorlar iş garanti degil 2023 12000 bitti 2024 6000 göremedi 2025 iyi olmayacağı ihtimalle ankaradan alacağın mülakat maili ihtimalini düşün madem herşeyin var al önlemini sana benden kıyak olsun gün gelir lazım olur yolun açık olsun

• Eyvallah

• arkadaşlar şuan KCC ile hong kong veya bangkok gibi vizesiz randevu veren ülkere taşımanın önünde bir engel var mı? KCC ile direkt taşıyabiliyor muyuz?

• @2000ruhu taşınabilir fakat taşıdığınız ülke oturum şartı isteyebilir sürpriz ile karşılaşmasmayin ama hongkong da sorun olmaz foeumdaki deneyimleri ve dosya tasiyanlari takip edebilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@2000ruhu, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

arkadaşlar şuan KCC ile hong kong veya bangkok gibi vizesiz randevu veren ülkere taşımanın önünde bir engel var mı? KCC ile direkt taşıyabiliyor muyuz?

DV2025 kazananı mısınız?

Eğer öyleyse Sohbet başlıkları altına değil, süreç başlıkları altına yazmaya başlamalısınız. Ayrıca sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen.

• bu yıl çekiliş ne zaman olucak

• @econn 4 ekimde başlıyor

• Arkadaşlar bu son talihlilerin bir telegram grubu var mı

• @kivoo yeşil kart forum üyeleri için telegram grubu yok

• @kingoftheworld genel bir grup var mı

• Bu ileti silindi!

• Geçen sene ilk mülakat mailleri 10 Ağustosta gelmiş, acaba hiç mülakat maili alan yok mu? 🙂

• ⭐⭐

@Ben-Batur kcc henuz acilmadi. Heyecanla bekliyoruz bakalim

• ⭐⭐

ilk dağıtılacak mülakat maili geçen yıl bizlerde hayal kırıklığıydı inşallah bu güzel başlar

• @onuru Başlasınlar da artık ak koyun kara koyun belli olsun 😃

@salih-atilla İnşallah heycanla bekliyoruz bakalım 🙂

KCC'nin ne zaman açılacağına dair bilgi var mı acaba?

• ⭐⭐

@Ben-Batur abd saati ile 07:30-16:00 arasinda calisma saatleri

• İlk mailler bu hafta gelir mi acaba ?

• @metinbeci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@onuru @Ben-Batur 220afbb8-42e7-4e40-a442-02510f8258db-image.png

Hadi bakalım inşallah önümüzdeki saatlerde güzel haberler gelmeye başlar 🙂

• bakalım avusturyada 50 talihli var dosyam da avusturyada, bir terslik olmazsa ilk dağıtımda mülakat almayı planlıyorum

Benzer Başlıklar

• 21391
  • 4035
  • 30813
  • 906
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |