Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Bende ne zamandır klavyemi yenileyecektim 2 tuşu kırıktı. Has not been selectedı görünce dedim artık klavye almanın zamanı geldi yoksa onu da erteliyordum 😂

Gittim 150 liraya ucuz bir şey aldım epey götürür beni. En azından bir has not been selected görecek kadar götürmek zorunda daha doğrusu 😁

2016 yılından beri amazon.com dan aldigim klavyeyi kullaniyorum.... total 80 dalira gelen klavye hala saglam.... Ucuz ürün alacak kadar fakir değilim alacağım ürünler uzun süre gitmesi lazim 🙂

• ⭐⭐⭐

@rnc Benim en son klavyem 20 liralıktı girip en ucuz klavyeyi almıştım 6 sene kullandım. Asıl sorunu bence pahalı ürünler çıkartıyor ben inat edip tuşlarını temizleyeceğim diye sökmeseydim önceki klavyemin rahat 6 senesi daha vardı. Tuşları sökerken 2 tanesi kırılmıştı yoksa yenilemeyecektim

@rnc Benim en son klavyem 20 liralıktı girip en ucuz klavyeyi almıştım 6 sene kullandım. Asıl sorunu bence pahalı ürünler çıkartıyor ben inat edip tuşlarını temizleyeceğim diye sökmeseydim önceki klavyemin rahat 6 senesi daha vardı. Tuşları sökerken 2 tanesi kırılmıştı yoksa yenilemeyecektim

Valla ben kaç kere içini açtim makinada yıkadim tik demedi. 🙂 20 liralik klavye ler vs kullanilmiyor ya en azindan ben kullanamiyorum . Klavyeme alıştım zaten birde us klavye bendeki. tr klavye dizilimine alınca kullanamiyorum özellikle virgül nokta vs bulamiyorum o yüzden xD

• Değerli yoldaşlarım aranızda cbp one ya da sınırdan atlayarak geçmeyi düşünen varsa lütfen tr den çıkışını qatar airways ile yapmasın ben sonuna kadar yasal kovalamakla uğraşıyorum fakat gruplardan tanıştığım bir arkadaşımı bugün havaalanına bıraktım çıkış pulunu aldım valizlerini bile elimle hazırladım online check-in yapılmıştı fakat bagaj bırakma kısmında arkadaşlar ağır bir sorguya çekmiş güney amerika ve japonya seyahatlerinde bazı sorunlarla karşılaşıyoruz
    (AKA kaçacak mısın ?) sizleri ek güvenlik sorgusuna sokmalıyım diyip 1 saat bekliyoruz sonunda yetersiz belge diyip gönderiyor ki giriş çıkış biletleri otel rezervasyonları seyahat sağlık sigortası öğrenci belgesi her şeyi hazır aman dikkat edin lütfen yasal yolları deneyelim hepimiz bu yola baş koyduk inanın ilk hnbs gördüğümde aşırı üzüldüm fakat ayağa kalkıp devam etmemiz gerektiğini hatırladım amacım yoldaşlarıma yardımcı olmak seviliyorsunuz 🇺🇸 🇺🇸

• günaydın, ara ara uğruyorum buraya ama çoğunlukla okuyucuyum. Türkiye'de sorunun sadece para olmadığını son günlerde iliklerimize kadar hissediyoruz. Bir sabah uyanıyorsun ve hikaye paylaşım uygulaması kapatılıyor, daha sonra sosyal medya uygulaması ve en son bir oyun. Neyin neden olduğuna dair düzgün bir açıklama yok. zihnen yorulmaya başladım. şu sıralar turist vize randevumu öne çekmeye çabalıyorum çok da bir ilerleme kaydedemedim hala 2026 mart ayında. sizler neler yapıyorsunuz, hiç farklı bir yöntem ya da farklı bir ülke deneyen var mı?

• ⭐⭐⭐

@rnc benimki mekanik klavye olmadığından söküp temizlemesi riskli oluyor

• ⭐⭐⭐

@C0mmander cbp one da randevu gelmiyor. Katar yerine emiratesten bilet kesenler sorun yaşamıyor.

Kaçak gidenlerden çok fazla rota gördüm katar-etiyopya-brezilya veya mısır-tanzanya-brezilya gibi farklı türler var

Tabiki önemli olan yasal gitmek, tanzanya da bile oranın havayollarından almalısınız bileti yoksa salmazlar. Ayrıca iptal edilebilir dönüş bileti de almanız lazım yoksa dönüş bileti yok diye almazlar uçağa. Kısacası evet tanzanya, etiyopyada bile ülkemizin pasaportu sıkıntı çıkarıyor 🙂

• ⭐⭐⭐

@rnc yine öldü buralar 😁

• @newbie97 merhaba

• ⭐⭐⭐

@cemal1153 Merhabalar nasılsınız

• @newbie97 teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız greencard çıktı ama randevu alma sorunu var nasıl çözeriz bilmiyorum

• @cemal1153 dosya numarası yüksek sizin dosyanızı vizeniz varsa Avrupa yoksa Hong Konga taşıyın geç kalmadan

@rnc yine öldü buralar 😁

Foruma birşeyler oldu giremedi mesaj attim o bile gitmemiş.

Forumda ben sen varsin kimse yok 2 aya gelirler yavaş yavaş çekilişe yakında gelirler

• @sevdemimi taşıma yaptım

• ⭐⭐⭐

@cemal1153 Taşıyın hocam dosyanızı başka çözümünüz yok Ankaranın 20 bine randevu verme ihtimali devede kulak gibi bir şey

• ⭐⭐⭐

@rnc Her sabah girip mesaj yazanlar bile kayboldu valla, elinde çayıyla mesaj okuyanlardan da ses kesildi

• Günaydın arkadaşlar

@rnc Her sabah girip mesaj yazanlar bile kayboldu valla, elinde çayıyla mesaj okuyanlardan da ses kesildi

İnsanlar çok fazla umut bagladi. Ama ihtimali zaten düşük baksana odada kimseye çıkmadi...

• ⭐⭐⭐

@rnc Her şeyi geçtim onlarca kişiyiz şu odada 2 senedir hiçbirimize çıkmıyor anlamadım. Şurada görüp konuştuklarımızdan biri de desin ki bana çıktı şaşırcam ama yok

• @newbie97 bana 7kere deneyince çıktı nasipse alacağım önceden üye olmadım moralim bozulmasın diye size de nasip olsun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |