DV2026 Sohbet Odası
-
@cemal1153 Merhabalar nasılsınız
-
@newbie97 teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız greencard çıktı ama randevu alma sorunu var nasıl çözeriz bilmiyorum
-
@cemal1153 dosya numarası yüksek sizin dosyanızı vizeniz varsa Avrupa yoksa Hong Konga taşıyın geç kalmadan
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc yine öldü buralar :beaming_face_with_smiling_eyes:
Foruma birşeyler oldu giremedi mesaj attim o bile gitmemiş.
Forumda ben sen varsin kimse yok 2 aya gelirler yavaş yavaş çekilişe yakında gelirler
-
@sevdemimi taşıma yaptım
-
@cemal1153 Taşıyın hocam dosyanızı başka çözümünüz yok Ankaranın 20 bine randevu verme ihtimali devede kulak gibi bir şey
-
@rnc Her sabah girip mesaj yazanlar bile kayboldu valla, elinde çayıyla mesaj okuyanlardan da ses kesildi
-
Günaydın arkadaşlar
-
@rnc Her sabah girip mesaj yazanlar bile kayboldu valla, elinde çayıyla mesaj okuyanlardan da ses kesildi
İnsanlar çok fazla umut bagladi. Ama ihtimali zaten düşük baksana odada kimseye çıkmadi...
-
@rnc Her şeyi geçtim onlarca kişiyiz şu odada 2 senedir hiçbirimize çıkmıyor anlamadım. Şurada görüp konuştuklarımızdan biri de desin ki bana çıktı şaşırcam ama yok
-
@newbie97 bana 7kere deneyince çıktı nasipse alacağım önceden üye olmadım moralim bozulmasın diye size de nasip olsun
-
green kart çıkma ihtimali az çıktımı mülakat alma şans ve zahmetli mülakat aldın abd hayat mücadelesi baştan sona zor bir süreç ama vazğeçmeyin şans ne zaman kapıyı çalar belli olmuyor
-
@sevdemimi İsminizi ilk defa gördüm tebrikler, yaşta ilerliyor benim artık bu sene son defa başvuruyorum çıkmazsa bavulumu alıp kendim gideceğim başka çarem yok
-
@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
İnsanlar çok fazla umut bagladi. Ama ihtimali zaten düşük baksana odada kimseye çıkmadi...
Geçen seneye göre daha çok kazanan var halbuki :)
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Geçen seneye göre daha çok kazanan var halbuki :)
Dogrudur. Ama genede çok fazla bel baglamamak lazim. Netice de "lotterry" belirli ölçüde bırakırsak üzülmeyiz. İlk başvuruda bende heyecanlıydım ama 2. den sonra artik pek birşey hissetmiyor insan.... Tabi bazi arkadaşlar İlk başvurudaki heyecan gibi kendilerini kaptırabiliyor :) Bana sorarsan ben zaten şanssiz bir adamım hayatımda herşeyi kaybetmişim çekilişin çıkacağını da düşünmüyorum sadece "belki" diyerek başvuruyorum....
-
Geri sayım sayacını artık görsek :D
-
@T-C-Kubilay-Dikici Başvurular bitince sayacı ekliyorlar 160 dan felan saymaya başlıyor çok can sıkıcı bir şey o aslında :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 tam tersi en azından sayaç çıktığında bu senede başvuruları açtılar diyerek seviniyorsun hatta zaman azaldıkça hayaller kuruyorsun araştırmalar yapıyorsun zaman daha hızlı geçiyor :)
-
@rnc Her şeyi geçtim onlarca kişiyiz şu odada 2 senedir hiçbirimize çıkmıyor anlamadım. Şurada görüp konuştuklarımızdan biri de desin ki bana çıktı şaşırcam ama yok
Şans :) Belkim o sene bu sene olacak.... :p Günaydin bu arada^
-
@lavender para tek sorun olsaydı insanlar hallolur deyip, çok önemsemezdi, idare etmeye çalışırlardı, fakat bizim durumumuz da acaba İranmı oluruz Afganistan mı düşünceleri kafada dolaşıyor (diğer sorunları saymıyorum) yani dediğiniz gibi tek derdimiz para değil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum