Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhabalar, üstad merhabalar @crazycells bir kaç sorum olacak cevap veren olursa çok sevinirim

Atlantaya turist vizesiyle gelen bir kişi, ehliyet alabiliyor mu bu eyalette?
    DoorDash, uber yapabilir mi?

• Merhabalar. Georgia / Norcross geleli 2 gün oldu. Ev bulmak cok zor. Cumming'ten kimse var mıdır? Birkaç soru sormak isterim

• @semihistanbul Telegram DV atlanta/ georgia diye bir DV grubu var

• @semihistanbul Cumming, Atlanta da yasayan tiyatrocu Erdem Bas var. O bolgedeki Turklerin cogunu taniyor. Kendisine ulasabilirseniz, yardimci olabilir.

• @MySea yazdim kendisine ama hiç orali olmadi

• @semihistanbul Gormemistir belki?

• @MySea cevap verdi sağ olsun

• @ametin-k merhaba, bu gruba ulasamiyorum tam link atmaniz mumkun mu? Tesekkurler

• @Gulsah2000 selamlar tabii

• @ametin-k teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar. Bilerek 2023 Sohbet odasına yazıyorum çünkü bir çoğunuz şu anda zaten Amerika'ya taşınmışsınızdır.
    Georgia eyaletinde saatlik brüt 18,5 dolar maaş ile bir fabrikada işçi olarak çalışırsak ne kadar kazanç elde edebiliriz ? Orada yaşamaya ve para biriktirmeye yeterli mi? Yoksa bir uber taksi yaparak günde 8 saat çalışmayla daha fazla kazanabilir miyim ? Yani ilk defa gideceğim için çok kötü veya düşük bir ücret ile anlaşmak istemiyorum.

• @Yusuf-Surmeli Georgia'da neresi?

• Haritadaki konumu paylaşıyorum

Bu fabrika bana aylık net 2500$ teklif ediyor işçi olarak çalışırsam. Bir de 15 aylık bir taahhüt imzalatiyor. Eğer 15 aydan önce çıkarsam 3000$ ödeyeceğimi söylüyor. Sizce bu rakam orda yaşamak için yeterli mi ? Sadece karıntokluğuna çalışmak istemiyorum

• @Yusuf-Surmeli Saatlik ucreti $15.62, asgari ucret.

• @MySea asgari ücret ile geçinmek mümkün değil sanırım. Karıntokluğuna çalışmak ve yaşamak istemiyorum.

• @Yusuf-Surmeli Adi ustunde zaten, asgari sekilde yasarsiniz asgari ucretle.

• @Yusuf-Surmeli uber taksi nasıl yapacaksın ilk 1 sene yapamıyorsun ehlıyetın yenı ayrıca doordash,ubereats yapsan benzin masrafın arabanın yagı tamiri vs cok para harcayacaksın sabit bir işe gir orada yükselmeye bak.

• ⭐⭐

@Yusuf-Surmeli kesinlikle kabul etme.
    2500 dolar saçma bir rakam.

• Merhaba, Georgia / ATHENS ile ilgili soruları olan arkadaşlar olursa yardımcı olmak isterim severek.Selamlar

• @TUNCAHM, içinde söyledi: Georgia

Merhaba, Georgia / ATHENS ile ilgili soruları olan arkadaşlar olursa yardımcı olmak isterim severek.Selamlar

Böcek ve fare durumu nedir çok varmı 😀

Benzer Başlıklar

• 106
  • 68
  • 152
  • 22
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |