DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Ben diyetteyim baya aç dolaşıyorum hatta 1 saat kadar önce midem kazınıyordu hazırda yemek yok diye karpuz kestim yedim :beaming_face_with_smiling_eyes:
Geç oldu bu saatte yemek yenmez :) karpuz da yenmez en iyisi erken yiyip yemek işini rafa kaldirmak. Tabi gece gece çalışmıyorsan orasi ayri oluyor.
-
@rnc Yemeyim diye hazırda bir şey bulunmuyor zaten evde ekmek bisküvi vb türevleri bulunmuyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 hahahahahaha koptum:)
-
@debbieLA77 Sonunu getiremedim o cümlenin
Bizdeki şansı deveye taksan deve kafasını kuma gömer olacaktı o :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@rnc Bu sene bence son 2 seneden daha az başvuru olacak gibi gözüküyor
Pasaport şartı kaldırıldı sosyal medya hypeladı başvurular uçtu. Geçen sene daha az başvuru oldu ve bu sene epey azalacak gibi. Ama bizdeki şansı deveye taksan deve hayattan soğur orası ayrı
Vallahi selected videosu sayesinde çok popüler oldu. Zaten Amerika’ya gelip her YouTube videosu çeken de başvuru zamanı başvurular başladı diye video çekiyor mutlaka. Onun da etkisi vardır.
-
@EzgiLera Nasıl başvurulur videoları sayesinde millet hatırlıyor genel olarak. Birde başvuru süreci çok uzun şöyle en azından 1 hafta olsa bu kadar başvuru olmaz
-
pes etmek yok,, elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak diyorum ve dv2016 odasına giriş yapıyorum..
birlikte bekleyelim bakalım.. -
@rnc Yemeyim diye hazırda bir şey bulunmuyor zaten evde ekmek bisküvi vb türevleri bulunmuyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
Eve misafir geldi.. Benim kedi benim odaya kimseye sokmadi amcam merdivenin ortasinda kaldi izliyor odaya yaklaştırmıyor az yaklaşsa hemen saldiriyor. Bu kedi ile başım dertte bu kadar kıskanç olacağını bilemezdim :)
-
@Home-Alone, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
pes etmek yok,, elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak diyorum ve dv2016 odasına giriş yapıyorum..
birlikte bekleyelim bakalım..Zaman ne kadar hızlı geçiyor. Yukarıdaki gönderiyi sanki bugün yazılmış gibi hatırlıyorum. 2016 kazananları şimdi çoluk çocuğa karıştı 😁
-
beyler grean card başvuru için lise mezunu şart ama ben açık lisede okuyorum ve puanım 142 1 sene içinde mezun olurum düşüncem başvuru yapa bilirmiyim
-
@stron soru sorduğunuz yerin arkadaşlarınızla okey oynadığınız kahve ortamı olmadığını bir forum olduğunu hatırlatmak isterim
-
@stron siteyi bilmiyorum ne amaçda kulanıldını sorumun cevabını biliyormusnuz
-
@stron evet biliyorum arama bölümüne açık lise yazarsanız cevabını kolaylıkla bulabilirsiniz. Forumda her cinsiyetten, her yaştan bireyler olduğu için sorularınızı sorarken beyler,bayanlar,gençler gibi terimler kullanmamanız daha iyi olacaktır
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Home-Alone, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
birlikte bekleyelim bakalım..Zaman ne kadar hızlı geçiyor. Yukarıdaki gönderiyi sanki bugün yazılmış gibi hatırlıyorum. 2016 kazananları şimdi çoluk çocuğa karıştı 😁
Benimde çocugum var benimki 4 bacaklı ahahahaha :)
-

Güne dalirin yükselmesi borsa istanbulun kapatilmasi ile başladim. Btc gene puffff olmuş hayat bitmiş
-
@rnc Dalır böyle yükseldiyse yandık demektir, geliyor gelmekte olan
Uçuşa geçtiysek eylüle 40 ımız çıkar :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Selamlar, nasılsınız?
-
@rnc Dalır böyle yükseldiyse yandık demektir, geliyor gelmekte olan
Uçuşa geçtiysek eylüle 40 ımız çıkar :beaming_face_with_smiling_eyes:
Valla 40 olucak zaten buna birşey yapamayiz... En kötüsü genç ler yaşıyor/yaşıyacak yuva kurmak zorlaşti/daha çok zorlaşıyor bugün saglam bir yerden ev almaya çalışsan benim oturdugum yer için konuşursak 120-130k$ civari da 1+1. 60 metre kare. ortalama üstü bi araba alsan 1 milyon. Kimin cebinde 200k$ var ki? Tamam yurtdışın da da kimsede yok o para zaten ama insan lar daha mutlu yaşıyor. Burada mutlu olamiyorsun en kötüsü o bence... Gerçekten dayanmak ta biryere kadar..
-
@rnc Ben o başakşehirin eski halini bilirim oraya toplu konut yapıldı kimse yüzüne bile bakmazdı şimdi değerlendi oralar özellikle arapların tercih ettiği yerlerin başında gelmeye başladı
Ben arenaparkın oradaki atakentte kalıyordum 1+1 ler çok uygun fiyatlı hadi diyorum burayı satıp oradan alayım bu seferde benim şansıma istanbul depremi felan olur güme giderim
Depremde orası yıkılmasa bile sıkıntı, araba yok bir şey yok zaten trafik kitli kalır istanbul dışına kendimi atamam, istanbul içinde kalıyım desen bu sefer çeşmeden akacak suyun bile kirli olacak tüketilmesi mümkün olmayacak, gıda maddesi desen yağmalanmadık yer bulursan alırsın, neresinden tutsan elinde kalıyor valla, bu ülkede yaşanmaz
-
@hashirama Bırakıldığı gibiyiz gün sayıyoruz bizim açımızdan değişen hiçbir şey yok :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum