Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

100 gün kaldı artık başvuru yapmamıza önceki ilk başvurum'da birden fazla başvuru yaptım olmadı acemilik
inşallah bu sefer olur Amerika yolumuz açık olsun forumdaşlar isteyen herkese çıkar ama biliyoruzki yine çıkmayacak
kavurucu bir günden herkese iyi günler benim gibi memur olupta sendromlu bir pazartesi gününe başlayan herkese iyi günler İyi günler Amerika sevdalıları dostlarım arkadaşlarım ve baylar bayanlar ve abilerim ablalarım ve benden küçük ve genç arkadaşlarım kaldı 99 gün daha amerikan rüyasına çekilişe katılmak için new york sokakları san Francisco sokakları 50 Amerika eyaleti sizlerede selam isteyen herkese nasip etsin Allah Amerika'nın taşını toprağını