Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97 Evet aslında burada bir çekişki var. Tamam ülke onların green card hakkını da onlar veriyor istediği aşı şartını koyabilir. Ancak aşıların tarihinin geçtiği artık herkes tarafından biliniyor ve bunu nasıl ispat edebiliriz acaba tarihi geçmiş bir aşıyı hele ki biontech i hiç aşı olmayan eşim olmak istemiyor.(sistemde bir biontech olmuş gibi görünüyor)

• ⭐⭐⭐

@erenist Valla hocam bu yolun 2 çözümü var

İlk çözüm burada bir arkadaşın dediği gibi başhekimden kağıt alacaksınız aşının olmadığına dair

Ki çok önceden de denmişti ankara şehir hastanesinde birisi aşı olmaya gitmiş biontechin tarihi geçmiş sinovac oldum onun da 1 ay kaldı demişti ve o iletinin üzerinden de 1 aydan fazla zaman geçti.

İkinci çözüm ise tanıdık hemşire doktor bulup olmuş gibi göstermek. Başka yolu yok malesef

Unganlar aşı olmaya diretiyor zaten onların aşılara karşı bir sempatisi var kaşla göz arasında 3 er 5 er vuruyorlar sağlık muayenesinde 😁 Bir arayıp sormak lazım tarihi geçmiş ise napabiliriz diye.

Bana gc çıkmadı ama çıksaydı ikinci yolu tercih ederdim

• @newbie97 2.yol en güzeli ama onu yapan birini bulmak da zor sağolsun aşı görevlisi bayanlar vatan meselesi gibi savunuyorlar bu durumu illa yapacaz diyorlar 🙂 unganlar ile iletişim kurmak imkansıza yakın bir şey olduğuna göre geriye aşıyı olmak kalıyor :))
    Aşıların tarihini özellikle sorup başhekimden yazı alma işini düşüneceğim ama ne kadar etkili olur bilmiyorum

• ⭐⭐⭐

@erenist Biraz farklı yoldan kaçabilir ama twitterda çok fazla komplocu hemşire vardı covid zamanında hocam. Komplo gruplarında amacınıza uygun bulabilirsiniz belki

Geçen buraya yazan arkadaşı bulun bence hangi hastaneden aldıysa oradan alın kağıdı.

Buraya bilgi yazmayı unutmayın ama hocam ne olacak merak ediyorum

• Arkadaşlar merhaba, daha önce cuma günü sağlık muayenesi olup da cumartesi günü raporunu teslim alan var mı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@erenist var, cumartesi 12:00’dan önce teslim ettiler

• @ATS16 Buna sevindim çünkü bu cuma sağlık randevumuz var ve mülakat pazartesi çok erken saatlerde. Gördüğüm kadarıyla siz de bu sene kazananlardansınız, cumartesi raporu alabilmek için rica da bulundunuz mu acaba genelde ertesi gün 3-5 gibi alın demişler çoğu kişiye ve bu sayfanın ilk iletilerinde de birisi cumartesi almak mümkün değil yazmış

• ⭐⭐⭐⭐

@erenist özel bir ricada bulunmadık, fiziki kontrol sonrası muayenehaneden ayrılmadan önce konu ile ilgili bilgi veriyorlar zaten, bize “şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor, cumartesi günü 12.00’a kadar gelip alabilirsiniz” demişlerdi. Cumartesi günü yarım gün çalışıyor Unganlar, bilginiz olsun. Tabi her kişinin durumu aynı olmayabilir, sizin almış olduğunuz bir risk/tercih. Biz sağlık kontrolüne mülakattan yaklaşık 3 hafta önce gitmiştik. Bol şans, sorunsuz bir şekilde sürecinizi tamamlamanız dileğiyle 🙏🏻

• @ATS16 Evet biliyorum yarım gün zaten o yüzden tedirginim yetişmeyebilir diye. Artık yapacak bir şey yok zaten 1 gün kaldı öğrenmemize 🙂 Teşekkürler size de Amerikada başarılar diliyorum:)

• Arkadaşlar merhaba bizimde haftaya unganlarda muayenemiz var eşimle fakat covid 19 asılarımız en son 2022’de yapıldı. Muayene de mutlaka son 1 yıl içinde olma şartı var değil mi? Gelemden 30 gün önce yapılmasın gibi bir ibare okudum Unganların sitesinde nasıl ilerlememiz gerekli? Bu durumda gidip muayene olan var mı? Teşekküler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mervc ilgili durum covid aşısı için geçerli değil.
    güncel aşınızı olup gidin.

• @gucarslan Şimdi Unganların yönlendirdiği Ankara Şehir hastanesi ile görüştüm. TR’de covid aşısı yok artık dediler. Medicallerinde bilgisi var diyorlar yakın zamanda bununla ilgili deneyimlenen oldu mu? Sağlık bakanlığından yazı belki alınabilir dediler ama bilmiyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Mervc arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, sizin de sürece dahil olduğunuz başlıkta konu ile ilgili dün tarihli tecrübe var...

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6411/dv2024-mülakat-deneyimleri/1782?page=90

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6411/dv2024-mülakat-deneyimleri/1791?page=90

• @Mervc Son 30 gün içinde aşı yaptırmayın demiyor, canlı aşı yaptırmayın diyor. Örnek: Biontech

• @Mervc Önce Unganlar'a gidip bilgi alabilirsiniz. Çok yoğun oldukları için telefonla ulaşamazsınız ama oraya gittiğinizde çok yardımcı oluyorlar. Biz ilk önce bebekle ilgili sorularımıza cevap almak için, eşim covid aşısı olmadan gittik. Aşısız olarak o gün muayene oldu, ertesi gün Covid aşısı oldu, aşı kartını kliniğe mail attık, teyit etmek için kliniğe tekrar uğradık, maili görmemişler, biz hatırlatınca işleme aldılar ve ertesi gün raporlarımızı aldık.

• ⭐⭐⭐⭐

@demireser Türkiye'de çok istisnalar haricinde ne Biontech ne de Sinovac aşı kalmadı resmi kurumların elinde ve bu yüzden covid hatırlatma dozu olmamış olan talihliler Unganlar'ın mülakat günü ileteceği yönergeyi takip edecek.

Keşke mülakat alması muhtemel tüm talihliler CDC'nin kural değişikliği yaptığı tarih olan 29 Kasım 2023 tarihinden sonra günümüzü beklemeden hatırlatma dozlarını olsaydı...

• Covid-19 aşısı sağlık muayenesine girecekler için sıkıntı olmaya başladı. Bakalım süreç bizler için neler gösterecek. Umarım hepimiz için çıkar bir yol bulabiliriz. Ulaşabildiğimiz bir bilgi veya beyan olursa burada paylaşmaktan çekinmeyelim arkadaşlar.

• Selam arkadaşlar, unganlar sağlık raporu sonucunu ankara dışında yaşadığımdan dolayı bir hafta gecikme ile alabilme şansım var mıdır yoksa mecburen ertesi gün mü almam gerekiyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@Tolga-Ozkan mülakattan bir gün öncesine kadar istediğiniz zaman alabilirsiniz, ödeme yaparken kendilerinde saklı kalmasını ve ilerleyen günlerde alacağınız hususunda bilgi verirseniz sorun olmaz.

• @ATS16 çok teşekkürler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |