Vize reddi sonrası yeniden vize başvurusu yapmak
-
Merhaba, dv talihsizi olduğumuz gibi vize talihsizi de olduk.
Vize reddi yedikten sonra ki sürecinizi paylaşabilir misiniz?
Ben 2024 mart ayında bir red aldım. Red sonrası kanada vizesi aldım yeni başvuru yaptım fakat randevu ekim 2025 ve öne çekmeye çalıştığımda 0 randevu..
Sizlerin durumu nedir? Ne zaman red aldınız ve yeni randevu bulabildiniz mi? Bulduysanız hangi tarihe alabildiniz? Görüşme nasıl geçti paylaşırsanız güzel bilgi alışverişi olur ve red alan talihsizler olarak bilgileniriz.
-
Turist Vizesi sonrası Dil Okulu?
Herkese selamlar,
Geçen ay turist vizesinden red yedim 1 ay içerisinde dil okuluna kayıt olup F1 vizesine başvuru yapmayı düşünüyorum. Turist vizesi reddinden nasıl etkilenirim. Olumsuz anlamda karşıma çıkar mı? Sisteme düşüyor mu? Bazı arkadaşlarım en az 6 ay geçsin öyle başvur diyor bu doğru mudur?
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
-
C crazycells bu başlığı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) bölümünden taşıdı
-
@fatihustunn ne yaptınız? f1 vizesine başvurdunuz mu?
-
@quikless henüz başvuru yapamadım biraz sürenin geçmesini bekliyorum, başvuru yapınca buraya yazacağım
-
@quikless merhaba ekim 2025 randevusunu siz öne çekebildiniz mi
-
@alierdem000 hayır maalesef
-
vize reddi sonrası ais'te ki daha önce vize reddiniz var mı sorusuna hayır seçip randevuya giden oldu mu?
sanırım ds-160 formunda red olduğunu belirtip randevu sitesinde belirtmeyenler var. randevulara nasıl yansıyor merak ettim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum