DV2019 bekleme odası
-
@crazycells tamamdır. Elimden geldiğince konu dışına çıkmamaya çalışıyorum. Konulardan diploma olarak arattım ve birçoğuna baktım bulamadım. 31 adet konu çıktı. Kusura bakmasın boşuna yorduğum insanlar lütfen.
-
28××× dayım. Bizede mail gelsin bizde randevu alalim insallah
-
Bu ileti silindi! -
@kujo DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells merhaba cn 15k ama hala evrak mailinden ses seda yok. Hadi kendileri gondersin diyorum ama bizleri unuttular sanirim :) ne yapmamizi onerirsin bekleyelim mi gonderelimmi mail. ?
Mulakatla ilgili surec icin su konuyu gozden gecirmelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleriSadece beklemeniz yeterli.
-
Hala Mart randevusu yok mu? Bugünden umutluyum aramızdan birileri randevu alacak bugün
-
Arkadaşlar 5 mart için randevu maili geldi.
-
@karadenizden Tebkrikler nasıl bildiniz randevu verildi bugün
-
RANDEVU verildi arkadaşlar 1 MART
-
Herkese merhaba CN 9XXX az önce 5 mart için mülakat maili aldık.Beklemek bu sürecin en zor kısmı bekleyen herkese bol sabır ve şans diliyorum.
-
@berkergn13 his. Darısı başımıza
-
@dılekalkoc Hadi gözünüz aydın. Tebrikler..
-
@dılekalkoc tebrikler.sitem etmeyiniz.biz keşke çıksada beklesek diyoruz. :(
-
@rüzgar teşekkür ederiz 🙏
-
banka hesabında para gösterme nasıl oluyor 6-7 ay önce açtırıp para yatırmıştım dolar olarak. sadece cüzdanı göstermek yetiyor mu bazı yerlerde para giriş çıkışları hesap hareketlerine de bakıyorlar diyordu hesap hareketleri önemli mi ?
-
@sadikcagan doğru söylüyorsunuz bol şans diliyorum teşekkürler 🙏
-
@berkergn13 bankadan hesap dökümü alıyorsunuz. İmza sirkülerli çıktı veriyorlar size. Sadece hesap cüzdanı ile gidemezsiniz haberiniz olsun.
-
@arnblt bu bir zorunluluk mu?
Yoksa normal turistik vize başvurularında olduğu gibi "aylık hesap dökümünü görmek istiyorlar" gibi akıllarda yer etmiş ama gerçekliği olmayan bir durum mu acaba? -
Gelen yazıda son bir seneye ait hesap dökümü yazıyor. Bankadan bunu isteyince imzalı bir şekilde veriyorlar. Bilgisayardan çıktı alıp gitmek baya bir risk olur herhalde.
-
@arnblt yok bilgisayardan çıktı almayı kast etmedim ben de zaten. Turistik vizeleri hep bankadan (imza sirküleriyle birlikte) aldığım hesap özeti ile aldım bugüne kadar. Yani; "bu belge tarihinde müşterimizin kullanıma hazır XXX TL/USD/EUR parası vardır." şeklinde bir yazı.. Hatta 8 ocakta amerika vizemide bu minvalde bir yazı ile yeniledim.
DV görüşmesi için spesifik olarak 1 yıllık hesap dökümü isteniyorsa o başka tabi..
-
@volkanu DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@arnblt bu bir zorunluluk mu?
Yoksa normal turistik vize başvurularında olduğu gibi "aylık hesap dökümünü görmek istiyorlar" gibi akıllarda yer etmiş ama gerçekliği olmayan bir durum mu acaba?Bunlari "gercekligi olmayan durumlar" olarak nitelendirmemelisiniz sayin @VolkanU , sadece uygulamalarin, yazili kurallar kadar sert olmadigi durumlar diyebilirsiniz :) o nedenle resmi yonergeler kadar deneyimlerin de onemi var... Konsolosluk genelde belgeleri en ayrintili sekilde gormek istiyor ama bunu boyle goturmeseniz de sorun cikarmiyor.
DV sureci icin son 12 ayin ayrintili dokumu isteniyor, ama bu sadece resmi yonergede yazanlar. Uygulamada ise bunu goturmeyip sorun yasamayan cok kisi var...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum