@debbieLA77 Biliyorum hocam iş daha çok ne aldığınla alakalı ama kahvaltıda protein açığımı kapatıyorum ben genel olarak, akşama karpuza abanıyorum genelde 2 öğün yiyorum canım çok bir şey çekmezse. Dediğim gibi karpuz dışında yıl içerisinde pek meyve alıp yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum çok nadir portakal felan alır sıkarım 2 ayda bir oda sevdiğimden değil mecburiyet hissediyorum vitaminsiz kalmayayım diye ![:beaming_face_with_smiling_eyes: 😁](https://yesilkartforum.com/forum/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=at4phv7l4j8)
Örnek öğün olarak bu sabah kahvaltımı verebilirim gerçi uyanınca acıkmadığım için öğlen 1 de yedim ama olsun
2 avuç kadar taze fasulye kestim ince, haşladım onu sonra başka bir kaba 2 yumurta kırdım içine lor peyniri ekledim ezdim fasulyenin üstüne az yağ döküp bu lorlu yumurtayı pişirdim.
Yanına 3 dal marul kopardım, epey bir domates yaklaşık 2 büyük boy kadar(küçük domateslerden vardı ondan kıyaslıyorum), 1 salatalık, 2 büyük kibrit kutusu kadar süzme peynir. Bunları yiyince zaten 5-6 saat tok tutuyor ve epey bir protein yüklemesi yapmış oluyorum, akşam öğünümde de karpuzu zevkle tüketebiliyorum
Lorlu taze fasulyeli omlet dışında kalan domates marul vs 1 koca tabağı dolduruyordu yiyince fazlasıyla doyuruyor ve hafif şeyler olduğu için baymıyor