@bgd01, içinde söyledi: Zorunlu Sebeplerden Dolayı başvuru sürecini tamamlayamamak?
Merhaba,
Eşim ile birlikte talihli olduk ancak bazı sorunlardan dolayı başvurumuzu tamamlayamayacağız gibi görünüyor. Sadece formlarımızı doldurup submit etmiştik... Ama sonrasında tahmin edemediğimiz aksaklıklar oldu ve Türkiye'de kalmamız gerekmekte. Bu kapsamda vize sisteminde göçmen başvurusu yapmış olduğumuz gözüktüğü için ilerleyen dönemde bizi ne gibi sıkıntılar bekleyebilir başka bir vize kapsamında?
Bu sizin hangi amacla hangi vizeye basvurdugunuza bagli.
Ama daha once DS-260 formunu doldurmasina ve vize alamamasina ragmen (sira gelmedigi icin) gocmen olmayan vize alabilen kisiler oldu.






En yakın, kolay evlilik yapabileceğimiz neresi var acaba? Araştırma yaptım baya en çok Arjantin ile karşılaşıyorum. Daha yakın bir yer var mı yabancıların evliliğini kabul eden? Bilgilendirebilirseniz çok çok sevinirim. 
, ayni cunku..




