Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

LGBTQ+ bireyler icin göçmen vize süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
92 35 9.3k 28

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    440 Bakış
    mertsahinM
    @ayvalik10 Cok tesekkur ederim. Iyi gunler
  • CR_1 vize

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    194 Bakış
    crazycellsC
    @bonadea CR_1 vize içinde söyledi: Merhabalar bir sorum olacak. CR_1 vize işlemim Ceac'da , belgeler kabul olundu, randevu zamanı bekliyorum. Sorum şu : Ben 23 Ekim 2018 de Colorado Denver'de evlendim, bir ay sonra Türkiye'ye geldim. Bu 23 Ekim 2019 da evliliğimin 2. yılı doluyor. Ben 23 Ekim 2019 sonra gidersem 10 yıllık Green Cart alabiliyormuyum ? Eliliğimin 2 yıllık süreci Türkiyede geçmiş oluyor. 10 yıllık Green Cart alabilmek için illaki Amerikada geçmesi mi gerekiyor. Bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim . Saygılar... Sorunuzu su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • gocmen vize

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    424 Bakış
    M
    yeni kullaniyorum bu sayfayi mulakata gitmeden once okudum cok faydali emeginize saglik
  • Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    432
    1 Oy
    432 İleti
    38k Bakış
    O
    @gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k