Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
3.2k 156 238.5k 173
  • ⭐⭐⭐⭐

@halilarda60 BDV Solutions doğrudan Türkçe destek vermiyor. Ben kendileri ile diyalog halindeyim ve bazı arkadaşlar için online toplantılara katıldım. Aynı zamanda BDV nin Türkiye marka elçiliği görevini yapıyorum. Ancak doğrudan firma ile tam zamanlı çalışma durumum yok, vaktim olduğu ölçüde destek oluyorum. Arada köprü görevi görüyorum, aynı zamanda ben de EB3 sürecinin içerisinde olduğum için gelişmeleri takip edip paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım. Fiyatlar ve ödeme seçenekleri sitelerinde mevcut.

• @halilarda60 merhabalar;
    süreç başlatan arkadaşlarımızın bir çoğu eb3vize ve BDV üzerinden başvurularını yaptı. Diğer firmayı ben de duydum ancak çok fazla araştırma imkanım olmadı. Mesajınızda da belirttiğiniz üzere çalışma izni onayı, Audit'e takılmadığı sürece zaten yaklaşık 13 ay kadar sürüyor. LC onayının hızı, süreci başlatacağınız danışman firmaya bağlı değil. Önemli olan LC formunun eksiksiz ve doğru doldurulması (sizin sponsorunuz dolduruyor) ve bir an evvel file edilmesi.

• @berkibirdinc Merhaba, sizin için hayırlı olsun yeni kayıt olmuşsunuz. umarım en kısa sürede sonuçlanır. ... bir kişinin 15 ay olmuş henüz onay gelmemiş. firmaya göre değişkenlik mi gösteriyor. bdv ve eb3 arasında bu süreçlerden hangisi daha kısa sürede sonuçlanıyor.

• @berkibirdinc Merhaba,
    telegram grubunda başka bir arkadaşın 15 ay olmuş henüz sonuçlanmamış, ben de firmadan firmaya değişkenlik gösteriyor mu diye aklıma takıldı. siz de yakın zaman da kayıt olmuşsunuz tebrik ederim umarım kısa zaman da kavuşursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@berkibirdinc ufak bir düzeltme yapalım başlığı okuyanlar yanlış anlamasın diye. LC çalışma izni değil işçi sertifikası oluyor. LC veya I-140 onayı tek başına çalışma izni vermez. Çalışma izni ancak AOS yapanların I-485 formunu doldurma imkanı olduğu zaman başvurabilecekleri bir form, I-765 EAD olarak geçiyor.

• @tufank; haklısınız Tufan Bey. @halilarda60 Bey mesajında çalışma izni diye yazınca, kafamdan LC onayı diye geçirdim ancak yazarken çalışma izni diye yazmışım. Bu başlık altında araştırma yapanlara yanlış bir bilgi vermemiş olayım. Teşekkürler düzeltme için. :folded_hands: Sanırım Halil Bey de LC onayından bahsetmek istedi, vermiş olduğu örnekte sonrasında I-140 başvurusundan bahsetmiş çünkü ;)

• @berkibirdinc pardon ben terimlere hakim değilim. arkadaş öyle yazmış ben de ona istinaden yazdı. düzeltme için teşekkürler @tufank bey

• Ben ve 2 arkadasim surecimizi bugun itibariyle MN, Maple Grove`da restaurant pozisyonu icin baslattik. Gun icinde vaktim olunca ilk sayfadaki formu da dolduracagim. Simdiden bu forumda bilgi veren seruvenini paylasan herkese tesekkurler. Bakalim LC doldurmalari ne kadar surecek.

• ⭐⭐⭐⭐

@AlbertC tebrikler, hayırlı olsun. 2 arkadaşımızın LC si ödeme onayından hemen sonra dolduruldu. (1 iş günü içerisinde). Sponsor bu konuda çok hızlı. Ödeme onayı sonrası LC ön bilgi formu gelecek oradaki bilgileri girip hemen gönderirseniz sponsor LC girişine hazır olur. Bu form ile ilgili sorularınız olursa lütfen iletin.

• @AlbertC hayırlı olsun :)

• ⭐⭐

@AlbertC süreciniz hayırlı olsun.

• @AlbertC süreciniz hayırlı olsun. Aynı Lokasyona, hemen hemen aynı zamanlarda gidiyor olacağız. Sıkıntısız, sorunsuz su gibi akıp geçecek bir süreç olur İnşallah.

• @AlbertC hayırlı olsun süreciniz. umarım hızlı ve güzel bir şekilde sonuçlanır. minnesota bölgesi nüfusu hızlıca artıyor berkibirdinc bey..

• 24 Mayıs 2024'te BDV Solutions'a ödeme yaparak EB3 sürecimi başlattım. Maple Grove, Minneapolis şehrini seçtim. 28 Mayıs tarihinde LC Filed durumuna geldim. Aynı yere birkaç kişinin gidecek olması hem resmi prosedürler için hem ABD öncesi hazırlık için hem de ABD'deki yaşam için büyük avantajlar sağlayacak.

• ⭐⭐

@cools hayırlı olsun süreciniz.Başlığın ilk iletisindeki eksele de bilgilerinizi kayıt eder misiniz?

• ⭐⭐

Sabır vizesine yeni başvuran tüm arkadaşlara kolay süreçler dilerim :))

• @halilarda60 Bir gün herkes Minnesotalı olacak :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @cools çok haklısınız; her bölge için, daha gitmeden fikir alışverişi yaparak birbirimizi tanımak, gittikten sonra da "bir ses bir nefes" misali psikolojik olarak da güç verir insanlara. hemen hemen aynı zamanlarda süreç başlatmış olup da aynı bölgeyi seçen kişiler için hepten şans ve avantaj bir durum. Hızlı ve sorunsuz bir süreç yaşarız umarım hep birlikte.

• @cools hayırlı olsun...

• Merhaba, EB-3 Sürecini Amerika içerisinde başlatmak istiyorum. Sosyal medyada sürekli olarak EB3 Vize videolarıyla karşılaşıyorum. Bu firma güvenilir mi ? Sürecini orada başlatıp sonuç alan arkadaşlarımız oldu mu merak ediyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k