Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

...............

• Yasaklı

.................

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @arkinist Merhaba,
    Bende Randevu kovalıyorum ama namümkün. Temmuz ve ağustos sanırım yeni açıldı ama anında bitti sanırım. Zira ben Amerikadayım ve Kosmos sayfasına Türkiye ve Yunanistan dışından erişilmiyor. Mobilden TR'ye VPN yaparak sürekli kovalamak gerekiyor ama sanırım zor olacak. Tavsiye edeceğiniz püf nokta var mıdır? Vizeciye para bayılmadan yapmak istiyorum. 😕

• Yasaklı

...........

• @melihguney Bir sonraki vize başvurunuzda uzun süreli bir vize almak istiyorsanız Yunanistan buna pek olumlu bakmıyor.Genelde kısa süreli vize veriyor.Transit ülke olarak görülmeyi asla istemiyor başka bir ülkede kalıcaksanız da ya eşit gün sayısı ya da daha fazla gün sayısı olacak şekilde Yunanistan’da kalmalısınız buna çok dikkat ediyorlar(Örn 5 gün Atina 5 gün Barcelona).Ben de bildiklerimi eklemek istedim 🙏

• @selamibasaran merhabalar, yunanistan için aile başvurusu yapacağım. Eşimin ve benim başvuru formunu doldurdum fakat 1 yaşındaki bebeğimiz için başvuru formu doldururken mail ve telefon bilgilerini kendiminkini girdim. En son aşamada bu mail adresi ile başvuru vardır diye hata verdi. 1 yaşındaki çocuğumun mail adresi ve telefonu olmadığına göre nasıl yol izlemem gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• ⭐⭐

@Fatih-İpek Merhabalar kullandığınız ikinci bir mail var ise veya şirket mailiniz var ise onu kullanın.Malesef ki mail istiyor.Form o maile geliyor. Telefona yine kendi bilgilerinizi girebilirsiniz.

• @selamibasaran tamamdır çok teşekkür ederim

• Ankara randevulari acilmis ilgilenenlere...

• @nskrgl, içinde söyledi: Yunanistan Vizesi Hakkında

@arkinist Merhaba,
    Bende Randevu kovalıyorum ama namümkün. Temmuz ve ağustos sanırım yeni açıldı ama anında bitti sanırım. Zira ben Amerikadayım ve Kosmos sayfasına Türkiye ve Yunanistan dışından erişilmiyor. Mobilden TR'ye VPN yaparak sürekli kovalamak gerekiyor ama sanırım zor olacak. Tavsiye edeceğiniz püf nokta var mıdır? Vizeciye para bayılmadan yapmak istiyorum. 😕

herhangi bir püf nokta yok maalesef. Günde 20-30 kere bakıyorum. daha temmuz ağustos açılmadı. oğluma vize almıştım. 10 günlük verdiler. şimdi tekrar başvuracağız. kontrol ediyorum. burayı takip edin açılır açılmaz bilgi geçerim.

Amerikadan neden almıyorsunuz?

• ⭐⭐

@arkinist İstanbula randevu açıldı. Ama siteye girilmiyor.Rezalet bir sistem.😁

• @arkinist LA deki konsoloslukta randevu yok maalesef. Yazın İstanbul'da olacağım. oradan almak için başvuru başlattım ama randevu yok maalesef. İşin kötü tarafı kosmos'un başvuru sitesi amerikadan erişime kapalıymış. Kendilerine mail attım ancak açılamayacağını belirttile buradan erişime. Türkiye'ye VPN yapacağım aklıma gelmezdi :). Bende arada bakıyorum ama saatler çok ters olduğu için ben gece uyurken randevu açılsa bile anında dolar. bakalım hayırlısı.

• inşallah bakıyorsunuzdur. şu an açık randevu var.

• Istanbul Agustos randevulari acildi bilginize

• @arkinist Selamlar, Ağustos 1 e alabildim az evvel. Açık randevu var. Kovalayan varsa alabilir. ağustos açık

• @pnktr LA'de de randevu kovaladım ama maalesef full dolu. Konsolosluğa mail attım ama yapacak birşey yok demişlerdi. Ama şu an kosmos tan randevu alabildim. alacak olan varsa şu an açık.

• pazartesi vize evraklarını verdim. bugün pasaportumu aldım. bu 6 veya 7. vizem. 1 yıl verdiler, son 3 vizem 1 yıl.

• ⭐⭐

@arkinist yunanistan vize konusunda uzmanlaşmışsınız tebrikler 🙂

Benzer Başlıklar

• 87
  • 2
  • 38
  • 8
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |