Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Tavsiyeleri

• Merhaba Amerika’ya gitmek istiyoruz ama gitmeden önce oradan ev almayı düşündük trusa diye bir şirket var adamlar 50.000 dolardan 100.000 dolar ve üzeri şekilde ev satıyorlar sattıkları evlerin kirasına ortak oluyorlar örneğin 1200 dolar kirası olan evden size 600 dolar verip 600ünü kendileri alıyorlar evin tadilatı gerekli kiracı ile olan sorunları ile şirket ilgileniyor mantıklı bi yatırım olarak görüyorum ama internette hiç yorumunu bulamadım trusa ile ev alan var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

• @yagizoyku https://youtu.be/YLmrVvvPpEs?si=b_bTsh5bYGO1oWdX
    bu videoda trusa ile ev almis bir gencin yorumlarini bulabilirsiniz.

• yukarda yazlan mantikli bir yatirim degil,boyle bir ise girisirken iyi bir avukata kontrat sartlarini okutmak lazimdir.

• satin alinan evler, ev fiyatlarinin dusuk oldugu eyaletlerde bulunuyor ve ilerki donemde araci firmanin aradan cikmasi halinde eger kisinin USA vizesi yok ise sureci uzaktan yonetmesi oldukca zor. Ayrica evler nispeten eski olduklari icin videolarda cok bahsedilmiyor ama amortisman maliyetlerinin de yuksek oldugunu dusunuyorum.

• 50% yani yari yariya kiraya ortak olma durumu cok yuksek. Normalde property management sirketleri bu isi 10-15% arasinda bir oranda yapiyorlar. Kiraciyi onlar buluyor, herseyi ile onlar ilgileniyorlar. Tadilat falan gibi masraflari siz oduyorsunuz ama onlar yaptiriyorlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k