Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sabitlendi Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
1.5k 214 145.5k 246

Benzer Başlıklar

• EB-3 GREEN CARD SURECI

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    47
    4 Oy
    47 İleti
    5k Bakış
    Emin DoganE
    Sitedeki eb3 vize reklamındaki kuruluş aracılığıyla giden oldu mu hiç aranızdan 20k dolar çok yüksek bir rakam ve riske girmeye değer mi sizce
  • Parali Sponsorluk ile Green Card Almak

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    15
    -3 Oy
    15 İleti
    5k Bakış
    Z
    @Mehmetyanik merhaba ne yaptınız bu siteyi veya aynı amaçlı başka sitelere güvenebildiniz mi?
  • 7 Oy
    5k İleti
    370k Bakış
    S
    @Didem-Karaca hocam merhaba. Endişe etmenize gerek yok. Ben de bir avukatlık firması ile çalıştım. Ben de I140 onayımı herhangi bir iş teklifi ya da ünv. davet mektubu olmadan aldım. Bizim kategorimizde bunlar zaten şart değil (National Interest Waiver olduğu için). Avukatım mülakat öncesi, şart değil ama olursa daha iyi olur diye tavsiyede bulunduğu için ve benim de akademik çalışmalarım olduğu için bir ünv. den davet mektubu (iş teklifi değil, tüm masraflarım bana ait olacak diye de yazıyordu mektupta) alma imkânım vardı, aldım. Böyle bir teklif almadan vize onayı alanları da forumda gördüm. Bana mülakattan hemen önce evraklarımı istedikleri sırada bir iş teklifiniz var mı diye sordular, ben de bizim kategoride şart değil ama ben bir ünv. den visiting scholar olarak bir teklif aldım, dedim ve belgeyi verdim. Şahit olduğum olay EB1 kategorisinde bir başvurucu için idi ve o kategoride bazı alt kategoriler için bu tür iş teklifleri ya da davet mektubu şartmış sanırım (@mby25 hocam benim paylaşımıma cevaben yazdı). Ben mülakattaki gözlemlerimi yazdım, konunun detaylarına hakim uzman değilim. Sizi kesinlikle endişelendirmek istemem. Avukatınız sizi en iyi bir şekilde yönlendirecektir. Endişe etmeyiniz, umarım en güzeliyle sonuçlanır.
  • 12 Oy
    1k İleti
    94k Bakış
    K
    @vartorian, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari) Green card'in duraklatilmasi Isveren sponsorlugunda basvuranlari da etkileyebilir mi? Henuz hersey gri ancak bir tahmini olan varmidir? "Green Card duraklatildi" diye bir sey yok. Sadece Diversity Visa Lottery (DV) programi durduruldu. O da yasaya uygun degil, bu sekilde durdurulamaz. Mahkemeden donecektir. Cekilis haricindeki hic bir green card sureclerinde durdurulma yok, zorlastirma var.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k