Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aokitsune Merhaba. Süreçle ilgili sorularınız olursa buradan veya özelden yanıtlayabiliriz. Dilerseniz aşağıdaki link üzerinden online görüşme gerçekleştirebiliriz.

https://appointment.eb3vize.com/tr/takvim

Şu an açık olan pozisyonumuzdaki şirket Mc Donald's firmasının ABD'deki ilk franchise şirketidir. Yani çok köklü ve büyük bir aile şirketidir. Bundan daha iyi EB3 için bir sponsor olacak şirket olmayacağını belirtmek isteriz.

İyi günler.

• @Ephedra Bunun ufak da olsa riski olduğunu avukatlar söylemektedirler. Ama bu şekilde yapan ve Green Cardını alan da çok sayıda kişi var. Bu tamamen size kalmış. Biz LC başvurusundan önce Change of Status için başvuru yapmanın en sağlıklı ve risksiz durum olacağını düşünüyoruz ve bu şekilde sizlere tavsiyede bulunuyoruz.

• @Darko evet girebilir. Bundan yana bir sorun bulunmamaktadır.

• @kngslyr06 eb3vize ile mi çalışıyorsunuz, işleminizi ilk ne zaman başlattınız? Seçimlerden sonra öngörüleriniz varsa nelerdir?

• @Zivizit Kasım-Aralık gibi eb3vize.com ile başlattım işlemleri. Öngörü derken? Tam anlamadım.

• @kngslyr06 Yani ABD seçimlerinden sonra EB3'te sıkıntı veya zorluk çıkabileceğini düşünüyor musunuz?

• @Zivizit Buna daha iyi cevap verebilecek kişiler mevcut aslında ama yasal olanlarda bir sorun olacağını düşünmüyorum.Belki yasal olanları alsalar bile zorlaşabileceğini düşünüyorum.
    Son yaşanan olaylardan sonra Türkiye'nin adı hiçte iyi anılmıyor o yüzden bu ülke kimliğinde kim olursa didik didik edeceklerini düşünüyorum.Ama bu düşüncem çokta saçma gelebilir diğer taraftan,koca Amerika Türkiye kimliği olan tüm göçmenlere zorluk çıkartmak için mi uğraşacak diye düşünenler de olabilir.Net konuşmak mümkün olmasa da kararı kesin olanların tüm bunları düşünerek süreci takip etmeyeceğini düşünüyorum.Şahsen ben bu yola girdim ve tüm olumsuzlukları kenara koyup kendimi oraya hazırlamaya çalışıyorum.

• bugün itibari ile bende eb3vize.com ile süreci başlatmış bulunuyorum. Traverse city için başvurdum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

• ⭐⭐

@Ephedra bence eş kontenjanından eb3e başvurmak mantıklı. zaten otomatikmen sizde alacaksınız greencardi.

• ⭐⭐

@grounddreamer Hayırlısı olsun, şimdiden sabırlar dilerim :))

• @Riethian Teşekkür Ederim, imzanızdan gördüğüm sizin ilerleme gayet güzel umarım kalan kısmıda hızlıca devam eder 🙂 .

Bekleme konusuna gelince , Canada ya yerleştik (TS2023) buraya alışıyoruz sistemi öğreniyoruz derken 2 yıl geçer zaten :).

• ⭐⭐

@grounddreamer AOS'sa süper 🙂 Bizden şanslısınız. Auditsiz bir süreç dilerim 🙂

• @grounddreamer Hayırlı olsun bol şans dilerim.

• @grounddreamer Hayırlı olsun

• @grounddreamer surecınız audıtsız su gıbı akıp gecsın

• @grounddreamer hayırlı olsun, çok ufak işlerimiz var hallettikten sonra biz de eşim ile beraber süreci başlatacağız. Hepimiz için kolay bir süreç olması dileğiyle

• @grounddreamer Hayırlı olsun, sürecin bir an önce bitmesi dileğiyle 🙂

• @charon eş durumundan başlatırsam eb-3'ü eşimi çalıştırmam gerekir 🙂 E-2'yi eşimin üzerinden başlatıp, eb-3'e kendim başvurmayı planlıyorum.

• eb3vize.com ile süreci bugün itibariyle ilk taksiti ödeyerek başlatmış bulunuyorum. seçtiğim şehir Traverse City.

• eb3vize.com aracılığıyla sürecimi, Traverse City şehrini seçerek başlattım. kaldı 3 yıl 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |