@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@yusufalak bize geldi ama sağlam dağıtım olmadı
-
@salih-atilla, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@yusufalak bize geldi ama sağlam dağıtım olmadı
Mülakat maili almişsiniz. Hadi gözünüz aydin hayirli sonuçlar bekliyoruz :^)
-
@rnc teşekkürler bende merak içinde sürecin tamamlanmasını bekliyorum nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden
-
@salih-atilla, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@rnc teşekkürler bende merak içinde sürecin tamamlanmasını bekliyorum nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden
Olumlu düşünüyoruz olumlu sonuçlar aliyoruz
Oraya gittiginde(ilk uçaga binerken uçaktan inerklen
) bol bol resim çek hem çocuklarina da hatira kalir hemde sana. Kendim mail almiş kadar sevindim saglikli bol mutlu Abd maceralariniz olsun inşallah 
-
@sevdemimi görünen o ki bu gidişle(2024 için bu numaralar maalesef alamayacak gibi) siz 2025 talihlisisiniz ve her yılın işleyişi farklı olduğu için 2025 dağıtımları başlamadan ve belirli bir sure ilerlemeden hiçkimse bu konuda bir şey söyleyemez. TAHMINI olarak söylüyorum 2026 yılı başından itibaren bu sayılar hakkında şuana gore daha sağlıklı yorum yapılabilir ama o bile NET değil. Siz forumda aktif olarak kalın, dağıtımlar ve sayılar netleştikce kendinizce yol haritası belirlersiniz. Her daim benim numarama dağıtım olmayabilir düşüncesi aklınızda olsun. Şans sizinle olsun.
-
@salih-atilla tebrikler...
-
@rnc @sevgilisena siz ve bu forumdaki kardeşlerimizin içten kalbiyle verdiği desdekler maneviyatımızı yükseltiyor bir yıl önce sonuçlar açıklandğından bu güne kadar herşeyi bu forumdan öğrendim ve bu foruma borçlu olduğum bilincindeyim süreci bitirirsem klasik unganlar ve mülakat paylaşımı yapmak yerine bu güne kadar bize fırtınalar yaşatan sorun ettiğimiz düşünceleri gelecekte gelenlere ışık olsun diye aktarmak istiyorum şuan bu forum sayesinde çok güzel dayanışma içinde olduğumuz çok güzel arkadaşlıklarım oldu iki kişiyle beraber aynı gün unganlara gideceğiz aynı otele rezervasyon yaptık sırada bekleyen 3 kardeşimede belki bu aya olmadı ağustosa sıranın gelmesini bekliyoruz hep diyorum allah hayırlısıyla nasip etsin abd yaşayacak yıllarımız varsa giderim bu arada bu forumda umutla bekleyen her kardeşimize önce sabır ve hayallerinin gerçek olmasını dilerim
-
@sevgilisena evet haklısınız 7. Denemede 6 binli bir sayıyla yakalayınca insan hayal kurmak istiyor .Şöyle Şubat Mart gibi hayal etmiştim.Uzun bir bekleyiş olacak.
-
Case number 23 bin. Sizce sıra gelebilir mi? Yoksa kesin olarak kaybettim mi?
-
Mülakat yeri olarak istanbul yazdık ne yapmalıyız
-
@kingoftheworld merhaba ben de 2025te 5600lerdeyim. İmzanızda farklı bir bilgi yok ancak size mükalat tarihi geldi mi?
-
Başvuruyu yaptıktan sonra
Sonraki Adimlar
Tüm Çesitlilik Vizesi basvuru sahipleri:- Gerekli destekleyici sivil belgeleri alin.
- Disisleri Bakanliginin vize sartlarini kargilayan fotograflar edinin.
- ABD'ye özgü bilgileri inceleyin. Vize görüsmenizin
gerçeklegecegi Büyükelgilik/Baskonsolosluk.
Kentucky Konsolosluk Merkezine herhangi bir belge göndermenize gerek yoktur. KCC basvurunuzu inceleyecek ve sagladiginiz
bilgilerden herhangi birinin yetersiz veya eksik olup olmadigini size bildirecektir. DS-260 bagvurunuz, sizin igin bir vize numarasi mevcut
olana ve davaniz plananana kadar KCC'de kayitli tutulacaktir.
Davaniz planlandiginda, KCC size daha fazla talimat için Katilima Durum Kontrolü (ESC) web sitesine giris yapmanizi yönlendiren bir e-posta mesaji gönderecektir.
Görüsme konumunuzu degistirmek isterseniz, görüsmeniz
planlanmadan önce ([email protected]) adresine bir e-posta
göndererek Kentucky Konsolosluk Merkezi ile iletisime geçmelisiniz.
E-postaniz adinizi ve vaka numaranizi içermeli ve nerede görüsmek
istediginizi agikça belirtmelidir. Randevunuz oldugunda, degisiklik
talep etmek için randevu aldiginiz konsolosluk bölümüyle iletisime
gemeniz gerektigini lütfen unutmayin. Planlandiktan sonra
görüsmenizin yerini degistirmek mümkün olmayabilir.
Böyle bir yazı geldi bir şey yapmam gerekli mi ?
-
-
arkadaşlar merhaba lütfen bi Allah ın kulu cevap verirse memnun olurum bu ds260 formunu doldurmanın belli bir zamanı var mı?pasaportla ilgili bi sıkıntım var sıralamam 98xx ben ds260 formunu atıyorum temmuz 2024 de pasaportum geldi o zaman gondersem yine çağırırlar mı sizce?yoksa biran önce göndermelimiyim?lütfen yardım

-
@mr-wolf Merhabalar, öncelikle lütfen Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin , paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Böylelikle süreciniz ile alakalı daha verimli cevaplar alabilirsiniz. Sonrasında DV2025 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.
Ayrıca süreciniz ile alakalı sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorunuz.
-
@ATS16 Aktif olarak Rusya dayım. Burada çalışıyorum. Başvuru yaparken rusyada yaşadığım için dosyam direk başlangıçtan itibaren Polonya daydı zaten.
-
2024 için aylık vize sayılarını takip edebileceğim bir link var mı? Teşekkürler.
-
Merhaba, 2024 talihlisi ve henüz mülakat alamamış birisi olarak size önerim şu olur. Bu süreçte mutlaka yurtdışından oturum alın. Ya bir dil okuluna kayıt olun; ya bir şirket açın ve bir şekilde oturum alın. Dosya numarası benimki gibi yüksek olan arkadaşların başka türlü bir şansı olmuyor gibi malesef. Bu süreçte Kanada vizesi almanın da faydası olabiliyor; istisnai bir şekilde Kanada vizesi ile dosya taşıyabilen bir arkadaş oldu (bir de Avustralya var). Oturum olmadan konsolosluklara gece gündüz mail atarak bir sonuç edebilirsiniz belki ama ben edemedim. Belki sürecin sonlarına doğru bir şansımız olur.
-
@Can355, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
2024 için aylık vize sayılarını takip edebileceğim bir link var mı? Teşekkürler.
Sayılarla DV2024 yazın arama butonuna.
-
Herkese merhaba ds 260 formunda eğitim bilgilerini doldururken lise bölümünde ben son sene özel liseye geçiş yapmıştım ve o senenin eğitim yılları arasını doldurdum yani(19/09/2016-09/06/2017) ama liseye başlangıç tarihim ösym de 2013 olarak gözüküyor.Sizce bir problem olur mu çok merak ediyorum formu güncellememe gerek var mı ?
Benzer Başlıklar
135
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k