Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV-2019 CEAC Data İmece Çalışması

• @tuan evet tahminidir. Geçen seneki ds260 doldurma oranına bakılarak kaç tane dolu case'e sıra geleceğini ve bu sene o dolu casein kaçıncı sıraya tekabül ettiğini istatistiksel olarak hesapladığımızda 28xxx sayılara kadar risk olmadığı görülüyor ama tabiki bunlar tahmin. Şuana kadar basılan vize sayısına bakılırsa, geçen senenin çok altında gidiyoruz aslında bu tüm numaralar için umut demek

• @tuan merhaba, bunlar sadece verilere bakarak Brit Simon adında bir eski GC kazananı arkadaşımızın tahminleri. Herkes verilere bakarak kendi çıkarımını yapabilir.

2019 verileri: https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY19.html adresinde görülebilir.

Eski verilere de oradan ulaşılabilir.

Recep Arkadaşımızın çok güzel bir analizi var.

En son 10.000 olarak (1200 artış olan) bulletin'i saymazsak, ondan önceki 4 ay boyunca her ay 1300 civarı dolu case çağırdıkları görünüyor.

Yani bu mantıkla devam ederse
    Mart: 12500
    Nisan: 15200
    Mayıs: 18100
    Haziran: 20800
    Temmuz: 24400
    Ağustos 28000
    Eylül: Current

gibi bir tablo ortaya çıkabiliyor. Tabii burada EU kotasının geçen seneki gibi aşılması söz konusu olur mu? Evlenenler, doğan çocuklar, gitmeye karar veren ya da vazgeçenlerin oranları hepsi sayıyı azaltacak yönde etki ediyor. Artık bize verilerden anlayabildiğimizi anlayıp gerisini beklemekten başka çare kalmıyor.

• Uzun zamandır siteye bakamıyordum, bu yılda yüksek case no sıkıntısı var mı? Var ise Allah yardımcınız çünkü durum güzel bir bekleyiş yerine gerçekten çok sıkıntılı bir sürece dönüşüyor...

• @onrozr Ama o kadar çok etken varki insan emin olamıyor, özellikle geçen seneki rakamlar ve yavaş ilerleyen sistem yüzünden endişem. Benim de dileğim herkesin kazanması.

• @tuan brit simon'in tahmini 28000 ve üstü biraz zor görünüyor diyor. Ama sonuçta tahmin olduğunu kendiside her zaman söylüyor. O yüzden beklemek ve görmek en güzel cevap. Umarım herşey istediğimiz gibi olur.

• @asilcenk DV-2019 CEAC Data İmece Çalışması içinde söyledi:

Uzun zamandır siteye bakamıyordum, bu yılda yüksek case no sıkıntısı var mı? Var ise Allah yardımcınız çünkü durum güzel bir bekleyiş yerine gerçekten çok sıkıntılı bir sürece dönüşüyor...

İmzanız da 36000 bir rakam olduğunu görüyorum bu rakamda kazandınız mı bence herkese umut olabilirsiniz :))

• @rüzgar geçen yıl kazandık diye sevindik ama yıl 25binde kapandığı için sonu hüsran oldu. Bırak 36bini 26bin bile hüsrana uğradı geçen yıl. Maalesef sizlere umut olmaktan çok uzak geçen yıl...

Bu senenin rakamlarına hiç bakmadım ama inşallah sizler sezonu mutlu haberler ile kapatırsınız...

• @asilcenk DV-2019 CEAC Data İmece Çalışması içinde söyledi:

@rüzgar geçen yıl kazandık diye sevindik ama yıl 25binde kapandığı için sonu hüsran oldu. Bırak 36bini 26bin bile hüsrana uğradı geçen yıl. Maalesef sizlere umut olmaktan çok uzak geçen yıl...

Bu senenin rakamlarına hiç bakmadım ama inşallah sizler sezonu mutlu haberler ile kapatırsınız...

Çok teşekkür ederim. İmzanızda DV2018 - Case no: 36xxx yazdığı için sormuştum güzel temennileriniz için çok sağ olun

• hep bizim dışımızdaki süreçler, arkadaşın dediği gibi bekleyeceğiz ve göreceğiz :) herkesin umutlarının gerçekleşmesi dileğiyle...

• Bu Ceac verilerindeki Ready verileri tam olarak neydi ? yani Ready ne anlama geliyor ?

• @phadu peki biz 2020 talihlileri olarak ne zaman başlamalıyız 2019 September bülteni yayınlandı ve eu 2100 e kadar cut-off oldu, biz sisteme girip tek tek deneyebilir miyiz?

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV-2019 CEAC Data İmece Çalışması

@phadu peki biz 2020 talihlileri olarak ne zaman başlamalıyız 2019 September bülteni yayınlandı ve eu 2100 e kadar cut-off oldu, biz sisteme girip tek tek deneyebilir miyiz?

Genelde CEAC verileri Ocak ayindan sonra yuklenmeye baslaniyor.

• @crazycells teşekkürler

Benzer Başlıklar

• DV 2022 & Akraba Vizesi mi ?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    218 Bakış
    crazycellsC
    @Adnan-Sohtorik, içinde söyledi: DV 2022 & Akraba Vizesi mi ? @Rhonster, içinde söyledi: DV 2022 & Akraba Vizesi mi ? @Adnan-Sohtorik ilgili konu başlığını gözden kaçırdınız galiba linki aşağıda. soruları ilgili konu başlık altında soruyoruz forum kuralları dahilinde eğer ilgili konu başlığı yoksa yeni bir başlık oluşturabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak?_=1600902278072 Teşekkürler, ayrıca green card için başvuru yapmamıza gerek yok anladığım kadarıyla, burada ABD Vatandaşı demiş ama sitelerinde Green Cardı olanların kardeşleri de olabiliyor diye okudum. Maalesef GC sahipleri, kardesleri icin gocmenlik surecini baslatamazlar. Su iletiyi okuyabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/post/80
  • 2019 Green Card Mülakat Zamanım Gelmedi

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik @crazycells
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    DV2019 sureci sona erdi maalesef, artik DV2019 sansindan yararlanamazsiniz. sorunuzla ilgili olarak DV2019 basligini incelemelisiniz ve sorulari dogru yerlerde sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
  • ceac'a yuklenen belgeler

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    359 Bakış
    crazycellsC
    @bonadea CEAC' A YÜKLENEN BELGELER içinde söyledi: Selam herkese. ben IR vizesi ile Amerikaya gidiyorum. DS260 formunu doldurduk geriye belgeler kaldı. CEAC a yüklenen belgelerin hepsi ingilizce çevirimi olacaktır. doğum belgesi ve askerlik belgesi Türkçe dil olarak yükleyebilirmiyiz. Ankara konsolosluk belgeleri mühürlü ve imzalı istiyor. E-Devletten aldığımız evraklar konsoloslukta gecerlimidir. Teşekkürler sorunuzu ilgili konuyu bularak orada sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak
  • Dv 2019 başvuran sayısı?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    14k Bakış
    arnbltA
    @bfs dediğiniz doğru muhtemelen bu konu ile ilgili bir çok bildiğiniz şey yanlış. :) Zaten kontenjan diye bir şey yok green card sürecinde. Limit kavramı var. Bu da 50000, %7 gibi değerlerden ibaret. Green Card verilme limiti 50000. En fazla 50 bin vize basılır. (NACARA vizeleri hariç) Bir ülkeye 3500 den fazla vize verilemez. (% 7 limit kuralı gereği) Örneğin; Bulgaristan vatandaşınız diyelim, ama Türkiye olarak çekilişe katıldınız. Çekilişi kazandınız. Case Number ınızda 20 bin olsun. Türkiyeden kazanan 4000 kişi olsun. Bulgaristandan da 3000 kişi olsun. Temmuz ayında da bültende o ay için 25000 cut-off açıklandı. Siz Türkiye girişlilerin içinde 3501.nci sırada kazanan biriyseniz, numaranız Current olsa dahi vize alamazsınız mülakata dahi çağrılmazsınız. Ama Bulgaristandan katılan biri 20000 Case No ile mülakata girebilir çünkü o daha ülke limitine takılmamış oluyor. Aslında kurallar çok açık ve net. Her ay açıklanan bültende yazıyor bunlar. Hatta bazı yerler bold olarak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k