DV2025 Sohbet Odası
-
@failunmefailun Açtılar :)
-
@Gürkan-Karaca, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@crazycells Peki bir tavsiyeniz var mı? nereden bulabiliriz?
Elif Hanim'a ulasabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3468/ds-260-göçmenlik-formu-ve-dv-süreci-danışmanlığı-turquoise-horizon/50
Bunun yanisira su an icin bir adres yoksa, ama yine de DS260 formunu gondermek isterseniz imzamdaki paketteki dokumanda nasil yazacaginiz yaziyor, bir kontrol edin isterseniz.
-
@mehmet-bekar kazandınız sayfasının en alt kısma yazacak zaten ;)
-
-
@SYTSNGR james bond turkiye şubesi
-
Maşallah günde 1 sayfa zor çıkıyordu şimdi tüm forum burda :) şimdiden herkese bol şanslarrr
-
@mehmet-bekar Hayır otel adresi olmaz. Yaşanabilir bir ev adresi olması lazım. Ve ilgili kişinin tel numarası v.s de lazım.Bu adres yok diye Ds260 doldururken onu bulmaya çalışmayın demek istiyorum.Sonra mülakatta verirsiniz bir adres.
-
Empire State of Mind çalıyor şu an kafamın içinde :dizzy:
-
@Tuna-1 Değil mi , bak sen şu kaynımın ogluna :)
-
Geldim koca 1 senenin daha sonuna :) herkese bol şans gerçekten gitmek isteyenlere çıkar umarım. Heyecanı bile yetiyor namıssızın
-
@secilbyk Eb3 ün odası ayrı . :)
-
@selamibasaran çıktı diyelim, ds 260 hemen erişip doldurabiliyor muyuz? Yoksa onun erişim tarihi de başka mı?
-
Site çöktü galiba neyse ki VPN imdadima yetişti
-
Gumball ppli bir ardakaş vardı ne oldu ona?
-
-
potansiyel az bu sene çevrimiçi sayısı gecen sene 4 katıydı bunun
-
O zaman TOTEM parça herkese gelsin.Son 10dk bol bol dinleyelim.
https://www.youtube.com/watch?v=uGxqtWuUEt8 -
Confirmation numarasını hazırladım bekliyorum.
-
@Furkan-Aus Hemen sistem açık olmayabilir.Veya çok yüklenildiğinden ulaşılamayabilir.Periyodik olarak kontrol edersiniz.
-
@selamibasaran teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum