DV2025 Sohbet Odası
-
bir de moral bozmak gibi olmasın ama Eylül'de amerika'da seçimler var. Trump kazanacak gibi duruyor. Bir önceki başkanlık döneminde green cardı kaldıracağını falan söylemişti. Kanada'nın sistemine benzer bir sistem yapmak istediğini dile getirmişti. gelirse green card komple hayal olabilir.
-
Akşam 7den sonra benim psikoloji aksmmdlsl https://youtube.com/shorts/NDAnOjT0paM?si=VlxDz0g4Y_BCFlWa
-
@erenraptors ben de hiç bilmiyorum ya
Ama eminim bu forumda bir yerlerdedirler.
Fazla uzaklaşmış olamazlar :))) -
@melihguney, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
bir de moral bozmak gibi olmasın ama Eylül'de amerika'da seçimler var. Trump kazanacak gibi duruyor. Bir önceki başkanlık döneminde green cardı kaldıracağını falan söylemişti. Kanada'nın sistemine benzer bir sistem yapmak istediğini dile getirmişti. gelirse green card komple hayal olabilir.
Kaldirmasi cok zor birsey. Oyle kolay birsey degil trump un yapacagi kacak gecisleri onlemek olur.
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Lossantosdy Bende biraz nostalji olsun diye Sanandreas yükledim , Losangeles'i özlemişim Grove street burnumda tütüyordu :D
:) iyi oyunlar size de, ben vice city ciyim ama onu fazla olmadı bitireli :) görevler ve görüntü kalitesi olsun Gta5 daha iyi diye tekrar başladım :)
-
bu random seçim olayı nezaman oluyor acaba aksam 7 de basıyorlar bi tuşa tüm talihliler belırlenıyorumu ,yada belirlendide aksam mı yayınlıyorlar?
-
Oo forum çevrimiçi sayısının maşallahı var yine her sonuç dönemindeki gibi 😃
Bol şans hepinize arkadaşlar 🙋🏻♂️
-
Dv2023 talihlisiyim. Onca meşakkatli yoldan sonra size Orlando’dan yazıyorum. Herkesin hayallerine kavuşmasını diliyorum. Annem’in green card kazanmasını bekliyorum. Zaman geçmiyor 🤩
-
@idilgokcen, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Dv2023 talihlisiyim. Onca meşakkatli yoldan sonra size Orlando’dan yazıyorum. Herkesin hayallerine kavuşmasını diliyorum. Annem’in green card kazanmasını bekliyorum. Zaman geçmiyor 🤩
Çok güzelll darısı bana inşallah 🙏 dua edin lütfen bana
-
Üç buçuk saat geçmez bugün ya, maç falan izlemek lazım biraz.
-
@abrakadabra forumda ismimin yanında yıldız çıksın istemiyorum. kazanayım ve çekiliş zamanı insanlara başarılar dileyip bu forumu bir sonraki seneye kadar unutayım istiyorum.:)
-
@idilgokcen oralar nasıl amerikanya bizi gıskanıyor mu ?
-
@melihguney Çok güzel bir temenni, ben de katılıyorum buna :)
-
Bu sefer çıkcak lan şeytanın bacagını kökünden kırıcam diyen kaç kişi var 😄
-
Bu ileti silindi! -
@JesusLord, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Akşam 7den sonra benim psikoloji aksmmdlsl https://youtube.com/shorts/NDAnOjT0paM?si=VlxDz0g4Y_BCFlWa
ben daha şimdiden girdim bu psikolojiye asdjaksdja çıkacak sonucu biliyorum
-
@idilgokcen bekar mısın? :grinning_squinting_face:
Şansımızı bir de böyle deneyelim. :face_with_hand_over_mouth:
-
@mehmet-bekar bir tek amerika değil tüm dünya kıskanıyor 🤩 ama türk dizileri burada çok popüler gerçekten. 🤣. Sultan süleyman’ı herkes biliyor. Bazıları da deveye biniyoruz zannediyor.
-
@siraysessiz bence sonuçlar belli sadece açıklayacaklar 🙂
-
@polatcbk açıklanınca aktif olacak evet 👍🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum