DV2025 Sohbet Odası
-
@batusenyuz pandemiye denk gelmesi büyük şanssızlık olmuş gerçekten. Diğer taraftan Kazanmasına kazanıyorsun ama case numberın 40 bin. Bir de öyle bir durum var. :)
-
@melihguney O da ben oluyorum🕺
-
@air_technic en korktuğum şey de bu zaten. çıkıp 40 binlerde case number olması. :)
-
@Barış-Kaan-ERCAN size kesin çıkacak Barış bey endişeniz olmanız.
-
- sayfaya gelir miyiz akşama acaba :)
-
@hdemircanusa Off çok özeniyorum öyle bir şehre
-
dört saat kaldı :)
-
@newbie97 HNBS yazıları akmaya başladığında kaçınılmaz olarak geliriz :))
-
Bakalım forumda kazandım yazan ilk kim olacak.:)
-
Tatildeyim kodum evdeki bilgisayarda kaldı nasıl bulabilirim dostlar? Mail gönderiliyor muydu? dv program sitesinden kodumu unuttum dediğimde sadece 2024deki çıkıyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra mı 2025 aktif olacak?
-
nasıl ki camilerde yapılan toplu ibadetlerin frekansı yüksek oluyorsa acaba bizde saat tam 7 de forumda buluşup bi toplu dua vs vs mi yapsak diyorum yapalım diyenler el kaldırsın💫
-
Bu ileti silindi! -
Türkiye cennet yeğenim ameriga bitmiş sakın gelmeyin diyebilecek miyim acaba akşama göreceğiz😆
-
@melihguney, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bakalım forumda kazandım yazan ilk kim olacak.:)
aaa marketing alanında mı çalışıyorsunuz? ben de aynı sektörde sayılırım. marketing tarafında data analyst olarak çalışıyorum. kazansak rahat iş bulabilir miyiz sizce ne dersiniz? :)
-
@iremm, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Forum simdiden dolmaya baslamis. aksam nasil olucak acaba...
-
Sonuçlara az saatler kaldı. Başvurumdan uzun süre sonra heyecanlandım. Umarım o sene bu sene olur
-
@iremm dil bariyerini aşarsanız çok rahat iş bulursunuz diye düşünüyorum. ama ben hayatımı komple değiştirmek istiyorum eğer kazanıp da gidersem. marketing ile falan uğraşmak istemiyorum daha fazla.
-
@mehmetcan93, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
iki senedir takip ediyorum forumu ama bu sene ilk defa başvurduğum için kayıt olmak istedim :)
-
2021 de 22bin case numarası ile kazanmıştım pandemi saçmalığından konsolosluk mülakat yapmadı hakkımız yandı gitti inşallah bugün yarım kalan hikaye tamamlanacak..
-
@mehmetcan93, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
iki senedir takip ediyorum forumu ama bu sene ilk defa başvurduğum için kayıt olmak istedim :)
Ne guzel. umarim herkes hayallerine dusuk cn ile kavusur. Bakalim ilk basvuranlara cikiyor diyorlar sizde onlardan biri olursunuz. .)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum