Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• Bu şanstan istiyorum bugün.
    image.jpeg

• @Emre-Kurtulmuş Anlayışınız ve ilginiz için Çok teşekkürler

• @Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@waterman gelmiş bizim hnbs müdavimi 😄

Yaa 😅😅

• ⭐⭐

%99 Yarın sahilde olacağım :))
    9f99069a-bd29-42ac-b60c-69d212cdf813-image.png

• ⭐⭐

@AysenS O dizinin maşallahı var kaç sezon oldu takip edemedim ben 😀

• ⭐⭐

@Riethian 😂😂😂 Elden akan kum 1 sene beklediğim sürecin HNBS gördükten sonra dökülmesini izliyorum

• ⭐⭐

@hdemircanusa Ben kamyonla döküyorum :))

• bugun o gün hepimiz için tellioğulları segeroğulları :keycap_9:

• Günaydın arkadaşlarr son gün herkes erkenden uyanmışş

• ⭐⭐

@Riethian 😒 bizim kamyonda doluyor yavaş yavaş , insanlara bu 10 başvurum demek istemiyorum 3. De çıktı vazgeçme demek istiyorum 😬

• Günaydın herkese, umarım sadece gönülden isteyen ve bu şansı en iyi şekilde değerlendirecek olanlara çıkar :)

• ⭐⭐

@hdemircanusa Umarım bu sene o senedir. :)

• Akşam çıkmazsa , Bu sene yapılacaklar listesine 2 Tane Spin kamış makine set kombinasyonu yapmak var aklımda 😀 Malum 2-3 ay sonra deli gibi lüfer başlar 😀 @newbie97

• Dün gece 21:00 civarında oğlumla (18) arabada konuşuyorduk yeter artık şu gc çıksın artık birisi 10 yıl maaş almadan sadece yemek ve barınma karşılığı Amerika'ya gel sonra burada kalabilirsin dese bile kabul edeceğim dedi aradan 10 saniye geçmeden kırmızı ışıkta beklerken sağ şeride muhtemelen 7,40 siyah bir BMW geldi durdu plakası "Kentucky BK-2906" ikimizde birbirimize baktık ve çok şaşırdık(Bursa Yıldırım Prof.Tezok caddesi). Allah'ım inşallah bu bir işarettir bugün için.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

@SYTSNGR Valla hocam benim yerime de yapın, Ankara da ne deniz var ne de benim arabam var, öyle milleti izliyorum :)

• ⭐⭐

@efes22 Bu arada çok görmeye başladım. Hatta bizim apartmanda da var bir tane portakallı Miami plakalı Range Rover :)

• ⭐⭐

arkadaşlar herkese merhaba lütfen akşam burada çoğunluğun talihli ve gidiyor olduğunu görmek istiyorum:) lütfen bunun için çabalayın :) :)

• arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama kazananlardan bazıları gitmemiş pişman olmuş bir daha başvurmuş bir daha kazanmış.

Bir çok kazanan ilk başvuruda kazanmış. Hatta youtube içerik üreticilerinin aklınıza gelen ilk isimleri ilk başvuruda kazananlar.

En az iki kişi isterseniz isim veririm burdaki herkesin bildiği kişilerdir, son 1saat kala alel acele başvuru yapıp kazanmışlar.

Bazısının kaderi gerçekten Amerika ve onu buluyor. Hikayeler böyleyken, benim gibi 20 ye yaklaşan başvurusu olupta kazanan var mı ben hiç görmedim.

• @USA, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama kazananlardan bazıları gitmemiş pişman olmuş bir daha başvurmuş bir daha kazanmış.

Bir çok kazanan ilk başvuruda kazanmış. Hatta youtube içerik üreticilerinin aklınıza gelen ilk isimleri ilk başvuruda kazananlar.

En az iki kişi isterseniz isim veririm burdaki herkesin bildiği kişilerdir, son 1saat kala alel acele başvuru yapıp kazanmışlar.

Bazısının kaderi gerçekten Amerika ve onu buluyor. Hikayeler böyleyken, benim gibi 20 ye yaklaşan başvurusu olupta kazanan var mı ben hiç görmedim.

katılıyorum size,şans işi sonuçta dayım 4 başvuruda 2 kere kazandı gitmedi eskiden, bazıları art arda iki defa kazanmış tekte vurmuşlar filan momentum mu var bilmiyorum kazanamayan kazanamıyor kazanan kazanıyor

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k