DV2025 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan son güne özel olsun emrah abi 😀
-
Merhaba arkadaşlar 16 haneli confirmation number ı yazıyorum yanlışdiyo yardımcı olabilecek olan varmı
-
@hasnotben hoşbulduk hosbulduk 😀
-
Merhaba arkadaşlar 16 haneli confirmation number ı yazıyorum yanlışdiyo yardımcı olabilecek olan varmı
-
hnbs asdasdas pardon günaydın :)) Bol şans herkese.
-
Herkese günaydın:)
-
Bu şanstan istiyorum bugün.

-
@Emre-Kurtulmuş Anlayışınız ve ilginiz için Çok teşekkürler
-
-
%99 Yarın sahilde olacağım :))

-
@AysenS O dizinin maşallahı var kaç sezon oldu takip edemedim ben 😀
-
@Riethian 😂😂😂 Elden akan kum 1 sene beklediğim sürecin HNBS gördükten sonra dökülmesini izliyorum
-
@hdemircanusa Ben kamyonla döküyorum :))
-
bugun o gün hepimiz için tellioğulları segeroğulları :keycap_9:
-
Günaydın arkadaşlarr son gün herkes erkenden uyanmışş
-
@Riethian 😒 bizim kamyonda doluyor yavaş yavaş , insanlara bu 10 başvurum demek istemiyorum 3. De çıktı vazgeçme demek istiyorum 😬
-
Günaydın herkese, umarım sadece gönülden isteyen ve bu şansı en iyi şekilde değerlendirecek olanlara çıkar :)
-
@hdemircanusa Umarım bu sene o senedir. :)
-
Akşam çıkmazsa , Bu sene yapılacaklar listesine 2 Tane Spin kamış makine set kombinasyonu yapmak var aklımda 😀 Malum 2-3 ay sonra deli gibi lüfer başlar 😀 @newbie97
-
Dün gece 21:00 civarında oğlumla (18) arabada konuşuyorduk yeter artık şu gc çıksın artık birisi 10 yıl maaş almadan sadece yemek ve barınma karşılığı Amerika'ya gel sonra burada kalabilirsin dese bile kabul edeceğim dedi aradan 10 saniye geçmeden kırmızı ışıkta beklerken sağ şeride muhtemelen 7,40 siyah bir BMW geldi durdu plakası "Kentucky BK-2906" ikimizde birbirimize baktık ve çok şaşırdık(Bursa Yıldırım Prof.Tezok caddesi). Allah'ım inşallah bu bir işarettir bugün için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum