Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

Geçen sene herkes bakarken ben sitenin bir türlü açılmaması yüzünden saatlerce sonuca bakamamıştım. Ulan dedim bu bir işaret mi acaba çıktı falan mı diye. Yok gene babayı almıştım 🙂

• ⭐⭐

@JesusLord, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Gc sonuçlarını her zaman viski eşliğinde takip ederdim şimdi bir değişiklik yapıp rus votkası aldım 😃

benim ki biraz daha farklı geçen sene dv çıkmayınca annemle kayınvalideme anneler günü hediyesi olarak umre'ye göndermiştim onlarda gelirken kabenin içindeki çeşmellerden zemzem doldurmuşlardı onu getirmişlerdi eşimin ve benim başvurumu yaparken zemzem içerek başvurdum 🙂 sonuçlar açıklanırken de 1şişe zemzem açıp yudumlayarak bakacam 🙂

• ⭐⭐

@newbie97 geçen sene ds260 ertesi gün aktif olmuştu

• ⭐⭐

@Lossantosdy seni tekrar görmek güzel nasılsın bakalım?

• Hiç keyfim yok bu sene, girmeyecektim bile çekilişe yine bir alışkanlık başvurdum, resmen numaramı gireceğim ve has not been selected yazısı ile karşılaşacağım diye bakmak bile istemiyorum. 2003 senesinden beri ara ara son 5 6 senedir kesintisiz başvuruyorum 10 un üzerinde başvuru yapmışım yeter artık ya, neden almıyor beni 😞
    Eskiden bugünlerde bu forumda hayallerden bahsederdik, şimdi pek tat da yok galiba.

• @Chromium, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Geçen sene herkes bakarken ben sitenin bir türlü açılmaması yüzünden saatlerce sonuca bakamamıştım. Ulan dedim bu bir işaret mi acaba çıktı falan mı diye. Yok gene babayı almıştım 🙂

Sana kendim kadar üzülüyorum ya ahahah kadrolu şanssızlardanız

• Meşhur Route 66
    Route 66, Amerika Birleşik Devletleri'nde tarihi bir karayolu olup, Illinois'den başlayarak Kaliforniya'ya kadar uzanan 3940 kilometrelik bir yol.

Historic-Route-66 (1).jpg

iconic-route-66-americas-first-solar-roadway-01.jpg

• ⭐⭐

@Darko bir camaro yada mustang kiralayıp gidilecek yol. Gidilmesi gereken yol 😄

• @Emrah-Borazan uzun yol seven çoğu kişinin hayalini süsleyen bir yol 🙂

• bu gece florida için ehliyet sınavına calısacağım 🙂

• ⭐⭐

@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Darko bir camaro yada mustang kiralayıp gidilecek yol. Gidilmesi gereken yol 😄

veya goldwing ile yapılacak yok 🙂

• @Darko, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Meşhur Route 66
    Route 66, Amerika Birleşik Devletleri'nde tarihi bir karayolu olup, Illinois'den başlayarak Kaliforniya'ya kadar uzanan 3940 kilometrelik bir yol.

Historic-Route-66 (1).jpg

iconic-route-66-americas-first-solar-roadway-01.jpg

eski Cadillac ile gidilmelik yol tam

• @T-C-Kubilay-Dikici bende harley ile gezmek isterdim
    Hayalini kurması bile güzel 🙂

• Yarın çevrimiçi sayısını görmek.. beni ancak gc’ye olan ilgilinin azalıp azalmadığını çevrimiçi sayısı ikna edebilir. 😃

• ⭐⭐

@Darko, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@T-C-Kubilay-Dikici bende harley ile gezmek isterdim
    Hayalini kurması bile güzel 🙂

Hocam kullandın mı bilmiyorum bende voyager1700 vardı bir tanıdık da Road Glide vardı harleyin yolda değişmiştim inanılmaz bir titreşim vardı motorda voyager1700 onun yanında çok daha rahat geldi bana 🙂 voyoger1700 tavsiye ederim

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici motor sevdam hiçbir zaman olmadı. Tehlikeli geliyor. Ama sevdalısı için o da olur 🙂

• Herkes gezmek istediği aracı belirtmiş bende Challenger demesem olmazdı...Ee amerikan yolları amerikan arabası gerektirir.

• ⭐⭐

Motorla Ducati Panigale v4S - Araba ile Toyota Supra ile yol yapmak isterdim burada

• Bu arada "DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları" konusu açıldı.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları

Yarın ki çekiliş sonucunda kazanacak arkadaşlar için
    Bir kademe daha heyecan arttı valla 🙂

• @hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Motorla Ducati Panigale v4S - Araba ile Toyota Supra ile yol yapmak isterdim burada

1969 Ford Mustang ile aynı şekilde bu yolu tamamlamak isterdim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

171

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |