DV2025 Sohbet Odası
-
@loremipsum Mantıken ABD vatandaşlığı aldıysanız TC vatandaşlığından çıkmanız lazım bu durum için. Çünkü TC vatandaşı bir erkek olarak bu bir yükümlülük. Asker kaçağı durumunda bu aksiyonu almanız bir işe yarar mı onu bilemeyeceğim.
-
@Ecehzr Minimum Lise mezunu istiyorlar. Açık öğretimden kastınız açık lise ise tabiki olur.
-
@ayvalik10 günaydınlarrr bu güzel bilgi ile uyanmak süper oldu, bir an için kimse ds260 ile ilgili bir şey sormayacak sanmıştım :) :)
-
@ayvalik10 çok teşekkürler paylaşım için. 2015 yılındaki bedelli askerlikten yararlananlar (yani paralı yapıp ama askere gitmeyenler) için ds260 formundaki bölümde askerliği yapmadı olarak seçip, mülakata da e-devletten askerlik ile ilişiği yoktur belgesini götürsek oluyor mu acaba?
-
@ayvalik10 teşekkürler bilgiler için umarım bu hafta sonu güzel bir hafta sonu olur :)
-
Alayınıza günaydınlar selamlar :) hareketlenme var grupta
-
@ayvalik10 çoook teşekkür ederiiz
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar kazanamayıpta kaçak gitmeyi düşünenler varsa bende düşünmeye başladım kafadengi arkadaş denk gelirse değerlendiririz.
sizi legal yollarla forumdan uzaklaştırdık.
illegal olan konuları günlüğünüze yazarak ilgili opsiyonları değerlendirebilirsiniz.
bol şans. -
Herkese günaydın,
@ugurcetin gel gel
Bu sene senin senen -
@mcvk Baktım da çok uzakmış valla hocam gitmem mümkün değil :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
deneme..
-
@mesut1905 ahahaah gördüm, sorun değil.
siz zaten 8-10 eksi ile başlamışsınız hayata GS'li olarak. Ama sırf siz değil, TS dışında takım tutan herkes :) :) (Latife elbette) -
DV21 - DV23 - DV24 başvurdum olmadı. DV23 için olmayınca çok üzülmüştüm ama 24 için umutlanmadım çok üzmedi. Bu sene son 1 haftaya kadar başvurduğumu da unutmuştum. Aklıma gelince foruma girip vakit geçireyim dedim :) üzülmemek için saldım gitti zaten başka bir ülke için girişimim var artık. Kazanırsam tabi giderim ama sanırım artık sadece hobi için başvururum gibi geliyor :)
-
@Zizou evrakta o şekilde yazıyorsa evet form da o şekilde işaretlersin
-
Telegram grubu var mı GC için acaba?
-
@arizmend kazandıktan sonra açılıyor
-
@ATS16 kazanıldıktan sonra telegram grubu kurulmuyor mu bu bilgi neden yanlış olsun. Yada doğrusunu sen yazar mısın.
-
-
Sa, umarım herkesin dilediği şey gerçekleşir arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun
-
@ATS16 bir kerecikte bana karşı tavır almayın ne olursunuz. Bozmak için açık arıyorsunuz. Kazanıldıktan sonra paylaştığın sayfanın 2025 olanı kurulacak kazanmayan bir kişi bu paylaştığın sayfaya gidersen kardeş ne işin var burada derler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum