DV2025 Sohbet Odası
-
@ugurksknbck Atlıcan uçağa döncen o zaman
-
Benim cebimde para var şıkır şıkır eng konuşcam canına okurum oranın ben iyi halden tutarlar adamı 😀
-
@Ozkan-aksan Eğer cebinizde para varsa ve yeterli derecede ingilizce biliyorsanız yasal yolları denemenizi tavsiye ediyorum. Durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım ama böyle bir yola başvurursanız suç örgütüyle muhattap olacağınızı unutmamalısınız.
-
@Ozkan-aksan Bahsi geçen konudan bahsetmek , bilgi vermek, forumdan uzaklaştırma sebebidir , bilginiz olsun
-
@korki 15 senedir yasal yoldayım
-
@hdemircanusa 100 000 lerce var 100 000 ler olmuştur
-
@Ozkan-aksan Bahsettiğiniz kadar yok , ve ayrıca olmasıda sizin bu konuda özendirici yada bilgi vereceğiniz anlamına gelmez , Kural basit , bu formda Yasal olmayan yolları konuşmak Yasak 🚫
-
@hdemircanusa ok 👍🏿
-
@Ozkan-aksan Teşekkürler anlayışınız için 🙏🏿
-
Arkadaşlar sayfayı yeniliyorum yeniliyorum sayaç gelmiyor😅
Görmeyince tedirgin oldum, ne durumdayız an itibariyle kaç gün kac saat yazıyor :)
-
@Ozkan-aksan Trump kasım seçimlerinde geliyor. kaçak gelenleri denetime alacak. kesin bilgi değil ama trump hükümeti kesin geleceğine eminim kaçaklara kesin el atacaklar. şimdi gitmeyi düşünsen bile türkiye-meksika uçak bileti alsan türkiyeden uçağa bile binemezsin hadi bindin diyelim meksika girişinde geri türkiyeye gelirsin o yollar artık bayatladı. en güzeli pasaportu olabildiğince vize damgası vurdurup pasaportu dolu gösterip ardından amerikaya turist başvurusu yapmak başka seçenek kalmıyor. maddi durumun iyi ise eb3 tavsiyemdir
-
@salihcak0 pasaport var pasaport😃
-
@salihcak0 biz neler gördük Bakırköylü adam Irak a gitmiş diye turist vizesi vermemişler öyle o damgalara dikkat edeceksin işte
-
@Ozkan-aksan pasaportun olması önemli değil :) dalda meyve var mı yok mu o önemli. ağaçta meyve olmayanı devlet ne yapsın :)
-
@salihcak0 senin ne anlattığını anlayamadım nerde eksik varki Meksika’ya gidemeyeceğiz?
-
@Ozkan-aksan amerika- meksikaya baskı uyguluyor haberin yok galiba. kaçak geçişlere karşı gelene geçene özellikle türk pasaportuna hassaslar
-
@salihcak0 arkadaş ben gezmeye gitcem bitti.
-
+ulaşmak istersen zaten başka ülkelerdende geçiş yapabiliyomuşsun
Neyse ya hepimiz için hayırlısı olsun
Forumda kurallara uyalım yasal konuşalım -
@Ozkan-aksan her kacak gidenin burada umutla cekilis sonucunu bekleyen 1 aileyi veya genci hayal kirikligina ugrattigini hatirlatmak istedim.
-
@salihcak0 Turk vatandasi oldugunuz surece (muaf degilseniz) askerlik gorevini yerine getirmek zorundasiniz. Kanuna gore askerlik cagina geldiginiz yasta Turk vatandasi iseniz askerlik gorevinizi yapmadan Turk vatandasligindan da cikamiyorsunuz. Sonuc olarak evet, her durumda askerlik gorevini yerine getirmek durumundasiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum