DV2025 Sohbet Odası
-
@hadi-BE gene mi burasi :D
-
- Başvurumu bekliyorum sabırsızlıkla :)) mayısın kaçında açıklanıyor tam olarak 7 si diye hatırlıyorum :)
-
@arizmend İnşallah size çıkar ben sizi tutuyorum 😀 4 Mayıs diye biliyorum
-
Herkese günaydın , Dün gece aklıma bir pis düşünce musallat oldu hemen kovaladım ama deli bir soru bıraktı bende malesef şimdi siz degerli adminlere yöneltiyorum .
Amerikanın türkiyede 9 Mayıs itibariyle ofis açmasının bir sebebide Türkiyeyi Gc programından çıkartıp bu ofis üzerinden gerçekten iltica yada göç etmek isteyenleri alması vb gibi şeyler kaynak olabilir mi ?
hadi bakalım bugünün konusuda çıkmış oldu .
-
@SYTSNGR sanmıyorum çünkü yazıda 3 ülke vardı yanlış hatırlamıyorsam Türkiye, Katar ve bir ülke daha diye hatırlıyorum. Onun için amaçlarının bu olduğunu düşünmüyorum
-
@SYTSNGR Hayır hocam , konunun GC ile alakası yok , Amerika Birleşik Devletleri Ortadoğu’da Kritik Alan çalışması yaptı ve bu listeye Katar’dan sonra Türkiye eklendi , Amerika Türkiye’yi göçmen ve mülteci transfer merkezi olarak görüyor , geçtiğimiz şu son 2 senede Türkiye’den azımsanmayacak kadar iltica yapıldı ve yapılan sayı kadar da potansiyel iltica etmek isteyen var , adamlar senin sınırın dibine kadar gelip Amerika’ya teslim olmanı istemiyor ( Kendi çıkarları açısından) bu sebeple böyle kritik noktalara ofis açıyor
-
Herkese Günaydınlar , Hayırlı Cumalar dilerim 🙏 Gününüz , haftanız güzel geçmesi dileğiyle ❤️🇺🇸
-
@Onurfidan hahah teşekkürler hocam inşallah 😅
-
@ebaris86 teşekkürler cevap için iyi şanslar sizede
-
Süre azaldığı için izninizle ben kiralik ev bakmaya başlıyorum. Anın heyecanını yaşamalıyım ki umutlarım diri kalsın
-
@Rhonster kimbilir ne zaman açılacak?
-
@Yıldıray81 bende bende...güzel ev bulursan uygun paylaş lütfen
-
Son 8 Artvin e selamlar. Çok güzel memleket yaşanır aslında artvinde yeşil her yer, havası farklı
-
@debbieLA77 Ben Boston'da bakıyorum. Okul puanları önemli tabi o yüzden Lexington taraflarına yöneldim ama çok pahalı yaa. 2600 Dalır civarında en ucuzu 😮
-
@Yıldıray81 bu kadar da değil aşağıdaki linkten bakarsan çok daha uygun yerler var
https://www.apartmenthomeliving.com/lexington-ma?sort=price-up
-
@ayvalik10 Evet sıra ona da gelecek. Senin verdiğin listeden devam ediyorum :)
-
Günaydın herkese bir haftanın daha sonuna geldik araba ev sokak mahalle olaylarını hızlandırma zamanı geldi artık :)
-
Atlanta bana güzel gibi geldi , o yüzden ben planlarımı atlantaya göre yapmaya başladım . Umarım Allahta bizim yüzümüze bakar , okul puanlarınında iyi olduğunu okumuştum . iklimsel olarakta gayet iyi imiş
-
@SYTSNGR atlanta ve north carolina iklim olarak sanki bize daha yakın gibi benimde ilgimi çekmiyor değil
-
@debbieLA77 9 mayısta açılıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum