DV2025 Sohbet Odası
-
@T-C-Kubilay-Dikici Umarım , 9 mayıs ta açılıyor olması çok sevindirdi , en azından dediğiniz gibi bi yararı olacaksa DV2025 talihlileri için bir fark yaratabilir umarım
-
Merhaba arkadaşalr nasılsınız? Yakında açıklanacak sonuçlar. Bu senenin dv lotarysi nasıl gidiyor? İnsanlara elçilikten randevu veriliyor mu?
-
@Kekw azönce bişeyler yazdılar DV-24 5000 lere zor gelmiş
-
@Kekw henuz 5binin uzerine cikamamis bir Ankara var karsimizda ustelik Haziran mulakatlari dağıtıldı! Önümüzde Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları var sadece...
-
@zge dosyanızı taşımıyormusumuz?
-
@Ozkan-aksan kabul edecek konsolosluk bulmak hiç kolay değil
-
@Ozkan-aksan bence komik duruma düşülen bir durum yok aslında. ofis neden ve ne için açılıyor incelediniz mi USCIS paylaşımını
-
@Ozkan-aksan dosya taşıma işlemine e-devletten adres taşıyormuş gibi davranmanız beni benden aldı valla
-
@Emre-Kurtulmuş aile birleşimi sığınmacı mülteci vs için diyor.aile birleşimi belki biraz yoğunlluğu azaltır😀
-
@Emre-Kurtulmuş yaw hikayeleri izledik videoları siteden azçok tAkip ediyoruz bikaç senedir zor işler
-
Şimdi bu sene 7000lerde biten davaya
Seneye 20000 le beklemekte yemez. -
-
@zge, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ozkan-aksan kabul edecek konsolosluk bulmak hiç kolay değil
ABD'ye taşınabilir mi dosya?
-
@katafalk2 taşınıyormuş aos mu ne diyorlar yanlış bilmiyorsam turist vizesi ile orada yakalaman falan lazım ☹️
-
Daha gc çıkmadan dosya taşıma zorluklarını düşünmeye gerek yok.
Taşıyan taşıyor zaten.
Hem bilinmeyeni düşünüyoruz seneye belki hersey yolunda gidecek.Çıktıktan sonra düşünelim :)
-
Arkadaşlar herkese günaydın. Sonuçların açıklanmasına 9 gün kaldı. Bu süreçte hayallerinize odaklanın. Bizler öncelikle bir kazanalım çekilişi sonra ne düşünmemiz gerekiyorsa düşünürüz. Dün giremedim foruma.mşimdi bir okuyayım dedim herkes aşırı heyecanlı ve gergin. Bırakın mülakatları vs. Dv2024 kazananları düşünsün yahu siz niye şimdiden dertlendiniz. Yok ofis açmış işe yarar mı yok hangi ülke veriyor mülakat vs. Biraz sakin dostlar. Dereyi görmeden paçayı sıvamayın hemen. Zaten inşallah kazanırsak bol bol stres yapacağız hepimiz. O yüzden şimdiden sanki kazanmış gibi yok ofis açmış işe yarar mı yok hangi ülkeye başvurucam vs. Gibi konulara hiç gerek yok. 4-5 kere çekilişe katılan biri olarak söylüyorum bunu. 4-5 senedir Vikipedi gibi oldu beynimin içi ama bekliyoruz hâlâ çekiliş çıksın diye 😄 O yüzden kasmayın kendinizi. Bırakın dv2024 kazananları düşünsün şimdilik konsolosluk, mülakat vs. Sıkıntılarını
-
Sık sık giremiyorum ama aklım hep buradaki yazışmalarda, bişeyler kaçırıcam diye aklım gidiyor. geçmişe dönüp okuyacak kadar vaktim de yok umarım eksik kalmıyorumdur. Bu arada Ankara'da Göçmenlik Ofisi'nin açılacak olması bana kalırsa oldukça güzel bir gelişme. Ne amaçla açılırsa açılsın konsolosluğun iş yükünü önemli ölçüde azaltacağı kesin. Bu da vize mülakatlarına mutlaka olumlu olarak dönecektir. Bence altında başka şey aramaya gerek yok..
-
9 gün 9 saat 9 dakkika da görüp denk gelmesi :D
-
Evet az bir zaman kaldı.
Bu sene pek hevesim yok niyeyse.
Çıkmasını tabii ki çok istiyorum fakat çok da bağlanmış değilim.
Geçen sene çok hevesliydim mesela.
Kazanamayınca hayal kırıklığına uğramıştım.
Bu sene bu kadar büyük beklentiler içinde değilim. -
Selâm arkadaşlar, gününüz aydın talihiniz açık olsun...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum