DV2025 Sohbet Odası
-
@SUAT-GUNAY Nikah memuru musunuz 😄
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@SUAT-GUNAY Nikah memuru musunuz 😄
yok Belediye Başkanı olucam ya Orlando'nun... :)
-
@lawyergirl Bakalim bakalim. Bol sans sizlere :)
-
@SUAT-GUNAY 😄 oyum size
-
@lawyergirl mersi... amacımız halkın ve haklının yanında hizmet :)
-
@SUAT-GUNAY Ver yetkiyi gör etkiyi yani 😄
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@lawyergirl mersi... amacımız halkın ve haklının yanında hizmet :)
Evlilik tazelemesi için size mi başvuruyoruz :)))
-
@lawyergirl hem de nasıl... Hispaniklerin egemenliğine son. Türk örf ve adetlerini taşıcaz oraya :)
-
@mehmetcan93 hocam tazeleme yapmayı düşünüyorsan bana değil de bir doktora git yahu :) :)
şaka şaka
-
@SUAT-GUNAY ahhahah :D Evliliği 10 yıl devirenler kendini belli ediyor , tazelemek mi abooo :D
-
@hdemircanusa sorma sorma. ne 10 yılı, x 2 yap. Da bizimkisi akıllı, burada boşanmam, ABD'de boşanırım, neyin var neyin yok alırım diyor.
burada alacağı emekli maaşının 25%ü max ya :) -
@SUAT-GUNAY Bana Amerikan futbolu ve beyzbol gibi fazlasıyla sıkıcı oyunları anlatan ABD'lileri darlamayı misyon edindim. Geçen birisine hükümetin elinde kasedi olup olmadığını sordum. Bence senin kasedin var ve hükümet sana beyzbol izlemen için baskı yapıyor, başka açıklaması olamaz dedim. Futbola soccer diyenler için kurduğum cümlelere bazen ben bile gülüyorum. Kim topun yalnızca elle taşındığı oyuna ayak topu diyip topun yalnızca ayakla oynandığı oyuna saçma sapan bir isim koyar?
Yavaş yavaş bu çarpıklıkları düzelteceğiz ama bunlar çok tutucu kolay kolay değişmiyorlar :)
-
@mehmetcan93 hocam tazeleme yapmayı düşünüyorsan bana değil de bir doktora git yahu :) :)
şaka şaka
Yok canim maksat orada da evlenmek. Yoksa çok şükür eşimi seviyorum sevmeye devam edeceğim. O ve çocuklarim benim herşeyim görmediğim her dakika özlüyorum. İlk gün ki sevgim nasilsa şuanda öyle seviyorum. Eşim olmasa idi şuanki adam olmazdim. Ama bir kere daha evlenebilirim (isteme fasli olmadan ):face_with_tears_of_joy:
-
@EasternStar bizim bir grubumuz var, Kanada ve ABD'liler çoğunlukla. Çoğu sayemde Trabzonsporlu oldu. Lakin sırf beni kıl etmek için Soccer diyorlar. Aynı savunöayı ben de yapıyorum. Elle oynanan bir oyuna nasıl football diyorsunuz diye. kaldı ki tarihin en maço oyunudur derler ama özdülü bir yüzüktür :) (bu da bir film repliği)
-
@SUAT-GUNAY hahahh ben bizimkine bişey diyemiyorum , baldız 20 yıldır Amerika'da , gelince 3 ay çalışma yoruldun ben size bakarım diyor , en ufak yanlışta homless kariyerimi başlatır bunlar , iyi geçiniyorum şimdilik :D
-
@mehmetcan93 sanırım yenge de bu platformda.
özelden yazabilirsin, kimse görmez :) :) :)mutluluğunuz daim olsun
-
@mehmetcan93 sanırım yenge de bu platformda.
özelden yazabilirsin, kimse görmez :) :) :)mutluluğunuz daim olsun
Yok hocam o şuan 4 bacak olarak evde geziyor. Malum çocuklar peşlerini birakmiyor. :) Teşekkür ederim bu arada güzel dilekleriniz için. Allah bekar olanlara biran önce kismet versin :)))
-
@newbie97 O neydi öyle 😀
-
@hdemircanusa yatacak yerin yok. ne güzel uzak duruyordum, yine bağlattın buraya.
-
@SUAT-GUNAY hahahahhahahahhahahahahhahahh :D abi napayım be bi eski kan lazımdı , bak geldin 5 dk bir sayfalar atlaya atlaya 638 sayfa oldu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum