DV2025 Sohbet Odası
-
@hasnotben ben de yıldız almaya korkuyorum 😅
-
@hasnotben Kesinlikle , yıldızlarlar çoğaldıkça şans düşüyor gibi , zaten alışmadık mı sonuçların açıklanmasına 1 gün kala yeni gelen üyelerin “Selam yeşilkart başvurmuş kayınçom kazanmışım direk gidebiliyormuyum yada devredebilir miyim gibilerinden 😂
-
Gözümde canlanır koskoca maziii …

-
@hdemircanusa Hey gidi geçen sene sayacın ss ini alma akımı vardı ne günlerdi :)
-
@hdemircanusa Sayaç akımını geçen sene başlatan bizim tayfaydı :) ne günlerdi dimi
-
@hdemircanusa Şans getirmediğini fark etmiştik :D
-
@hasnotben 😀😀 evet ya , güzel zamanlardı , denemedik totem bırakmamıştık , bu seferki totemim Salmışlık , saldım çayıra mevlam kayıra dedim bekliyorum 😀
-
@hdemircanusa hey gidi sen yazınca mazi gözümde canlandı :D
-
@hasnotben hahahah kesinlikle şans getirmiyor Tecrübe ile sabit 😀
-
@hdemircanusa HAhahah saldım çayıra mevlam kayıra tüm zamanların tutan totemi :D
-
@hasnotben Fena florida takımı vardı , Tampacılar orlandocular , mangallar , maçlar , matchler neler neler 😂
-
@hasnotben Valla öyle bu senede olmaz sa gidip teyzemin dayısının oğlunun kuzeninin iş arkadaşının eltisine benim adıma başvuru yapmasını isteyeceğim 😂 ondan sonra geldin girinkart
-
@hdemircanusa Evet evet hatırladım :D imzasına orlandoyu tampayı taşıyanlar vardı hala yazıyorlar buraya arada :D
-
@hasnotben Sevgili @SUAT-GUNAY abim , sevgili @OrlandoGücü özletti vallahi
-
@hasnotben Bu arada sevgili @ayvalik10 son 10 gün kala yeni gelen tüm üyelere yardım çabasını “ Sakşn olun daha greencard çıkmadı DS260 için ben size yardım edeceğim deyişini o engame vs çok güzeldi 😀
-
@hdemircanusa evet evet boş ds260 formu . Ben hala bekliyorum :D
-
@hasnotben Bende bekliyorum 😀
-
dv24 başvururken sonuçlar açıklanmadan önce ds260 formunu hızı çok önemli demişleri @ayvalik10 ds260 formu hakkında nasıl doldurulacağına dair pdf atmıştı hepsini hazırlamıştım tüm bilgilerimi. bu sene de aynısı yapmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta sonu ds260 forumda istenilen tüm bilgilerimi hazırlamak olacak.
-
@hdemircanusa Umursamıyorlar öyle şeyleri hocam gerçi bulsalar çalan kişi ceza alacak mı hayır gerçi bizim ülkeye de has değil çoğu ülkede pahalı bir şey çalmadığın sürece polis peşine düşmez
-
@ayvalik10 hocam bana 2 seneden beri aticaksiniz boş ds260 formunu hala gelmedi. 😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum