Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

  • günaydınlar umarım huzurlu neşeli bir hafta olur hepimiz için :) şaka gibi ama 'fazladan' bir cumartesi kaldı :O


  • Herkese günaydın forum müdavimleri. Bana ne zaman çıkar bilemem ama buradaki tüm stresi, insanları ve her şeyi geride bırakıp sıfırdan başlamaya ihtiyacım var. Yeter artık!


  • Günaydın arkadaşlar galiba bahar yağmurları ülkeyi şehiri etti iki gündür felaket sıcak var istanbulda

  • ⭐⭐

    Herkese günaydın bugun çok sevdiğim bir abim amerikan vatandaşı bundan 4 sene önce tr gelmişti burada düzen kurmak istediğini iletmişti bugün sabah konuştuk amerikaya tekrar döneceğini bana Allahaısmarladık demek için aradığını iletti onun adına çok mutlu oldum gc sonuçların açıklanırsa haber ver başka ülkeye göç etmek çok zor dur alışmak çok zordur ben orada yardımcı olacağım dedi o kadar çok mutlu oldum ki inşallah bu sene rabbim oraları görmeyi nasip eder.


  • Herkese günaydin arkadaşlar.

  • ⭐⭐⭐

    Geçen sene heves etmeyeceğim demiştim yine oturdum dakika dakika bekliyorum sonuçları. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız ya.


  • Günaydın :shooting_star:


  • Son 11 gün diyebiliriz sanırım :)


  • @Atlantis00 Asıl hayal kırklığı, bu yoldan dönmek, vazgeçmek
    bence. Çekiliş bir şekilde kazanılır ya da bir yolu bulunup gidilir. Yıllar geçtikten sonra keşke yaş geçmeden gitseydim demek hayal kırıklığı. Sabır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hdemircanusa çok geçmiş olsun telefonda google hesabı varmıydı acaba çünkü android kısmından da bul özelliğine de bakabilirsin. Yada telefon kapanmadı ise telefona bağlı akıllı saat varsa bağlandı uyarısı verirdi yakınlarda olunca


  • @Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    Geçen sene heves etmeyeceğim demiştim yine oturdum dakika dakika bekliyorum sonuçları. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız ya.

    Eğer gerçekten gitmek istiyor iseniz farkli yollari da mutlaka degerlendirin. Sadece bir çekilişe odaklanmayin derim.


  • Merhabalar;

    Herkese günaydın, bu sene ilk denememizi yapıyoruz ve haliyle çok heyecanlı bir bekleyişin sonuna yaklaştık. Herkesin hakkında hayırlısı olmasını diliyorum.

    • DV2025

  • İyi haftalar forumdaslar umarım mutlu huzurlu bir haftamız olur..


  • uzun zamandır lottery ile ilgili güncel bilgileri, formun doldurulmasına ilişkin yorumları okumuyordum şimdi baştan başlayayım dedim. öyle yorumlar var ki insan gerçekten hayret ediyor :) yani tmm çekiliş çok ciddiye almamak lazım ama yani insan hiç mi bilgi toplamaz hiç mi araştırıp öğrenmez inanılır gibi değil. geçen sene zaten o yorumları görüp sinirlenip ds formu süreci bitene kadar foruma girmemiştim. inşallah bu sene doğru düzgün araştıran hazır olan gerçekten isteyen insanlara çıkar. bizim de sinirimiz bozulmaz :D kusura bakmayın ama kız çocuğu olanlara ve genç hanımlara ekstra şans diliyorum pozitif ayrımcılık :))


  • @serel Geçen gün aynı şeyden bahsettim :) Araştırmak önemli bilgi edinmek ve en fazla bu siteden nasıl yararlanabilirim çok çok önemli. Elimizde böyle güzel bir kaynak varken değerlendirmek çok önemli.


  • @serel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    uzun zamandır lottery ile ilgili güncel bilgileri, formun doldurulmasına ilişkin yorumları okumuyordum şimdi baştan başlayayım dedim. öyle yorumlar var ki insan gerçekten hayret ediyor :) yani tmm çekiliş çok ciddiye almamak lazım ama yani insan hiç mi bilgi toplamaz hiç mi araştırıp öğrenmez inanılır gibi değil. geçen sene zaten o yorumları görüp sinirlenip ds formu süreci bitene kadar foruma girmemiştim. inşallah bu sene doğru düzgün araştıran hazır olan gerçekten isteyen insanlara çıkar. bizim de sinirimiz bozulmaz :D kusura bakmayın ama kız çocuğu olanlara ve genç hanımlara ekstra şans diliyorum pozitif ayrımcılık :))

    Malesef insanimiz okumayi pek sevmez. Hazir olacak önüne koyucaksin hiç araştirma yapmaya gerek duymuyorlar. Hele bir sonuçlar açiklansin başlarlar ds260 nasil doldurulur başvurdum çikti ama gidecek durumum yok. Öylesine başvurmuştum gibi söylemler.
    Benim hem kızım hem oglum var green card çıksın yada çıkmasin biz yerleşeceğiz. İş için gidip birdaha geri dönmemeyi düşünüyoruz. :) Şimdi den herşeyin planlarini yaptik. Hakkımızda hayırlısını diliyelim.


  • @mehmetcan93 evet gerçekten doğru. okumuyoruz maalesef.
    inşallah sizin için her şey harika olur sıkıntısız yerleşirsiniz. hangi şehire gideceksiniz sakıncası yoksa ? e2 mi yapacaksınız yoksa iş teklifi mi aldınız ?


  • @Witch-Lilith burda vakit geçiren herkes zaten önemli başlıkları takip edip bilgileniyor sıkıntı çekilişe başvurup kazanıp sonra buraya üye olanlar da. kazanıyorlar üye oluyorlar yine okumuyorlar gerçi :D


  • @serel Çıldırmalık :D


  • Geçen seneden tecrübeliyim arkadaşlar. Sayaç 10'u gösterince bitti demektir.


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    202k Bakış
    Onur KürekçiO
    @yusuf-çetin Pasaport ve 1 dolar ücret olacak
  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum