DV2025 Sohbet Odası
-
@Raskolnikov-0 Bence silmenize gerek yok ama yine bence tam guncel degiller.
Artik bircok eyalette $1,500 altinda 1+1 ev kiralamak cok zor. $2,000 altinda da 2+1 veya 3+1 falan bulmak cok zor.
Tabii ki bu arada her eyalette ve sehirde kotu semtler vardir. Oralarda kiralar biraz dusuk olabilir ama oralarda da kimse ev kiralamak istemez.
-
@MySea Yanlış bilgi vermiş olmayayım ya sizin attığınız daha güvenilir o yüzden sileyim, teşekkürler.
-
Is arkadasim gecen yaz 1+1 apartment kiraladi. Lokasyonu Bear, Delaware. $1,700 aylik kirasi. O zaman 7-8 tane apartment complex gezmis, en ucuzu $1,300 bulmus ama semt iyi degilmis. Ortalamasi $1,700 civari demisti.
-
@MySea Ortalama aylık kazançlar ne kadar acaba eğer 2-3 bin dolar arasıysa gerçekten sıkıntılı bir durum
-
@Raskolnikov-0 2023 yili icin Delaware kisi basi ortalama yillik gelir $65,392
-
Kaynak da paylasayim, baska eyaletlere de bakabilirsiniz:
https://fred.stlouisfed.org/release/tables?eid=257197&rid=110
-
@Raskolnikov-0 tamamiyle yanlış diyemem çünkü hangi tarihli ve neler dikkate alınarak yapılmış bir liste bilmiyorum başlık vs yazmadıkları için. Ama birim dikkate alınmadan eyaletlerin birbirine karşı pahalılığı kısmı doğru olabilir belki
-
Aklıma soru takıldı yardımcı olabilicek varsa sevinirim.
Ben 22 yaşımdayım ve askerliğimi 28 yaşıma kadar tecil ettirmiş bulunuyorum. Örneğin Green Card çıktı ve amerikaya taşındım ve 5 yıl ardından abd vatandaşlığımı aldım türkiyede askerlik yapmamış olacağım. Green Cardla 38 yaşıma kadar tecil ettirdim diyelim abd vatandaşı olduktan sonra türkiyede askerlik söz konusu oluyor mu hem abd vatandaşı olup türkiyede askerlik yapılıyor mu?
-
@salihcak0 Evet.
-
@hdemircanusa Aynısı motosiklet için de geçerli... Polise ihbar ettim ilgilendi diyenleri anlamıyorum valla bizim ülkenin polisi, jandarması kendi evlerine yada arabalarına bir şey olunca anında bulurlar, vatandaşın malına gelince nasıl bulacağız? Sokak sokak senin arabanı mı arayalıma getirirler
Bugün evine hırsız girsin her şeyi çalsın gene bulurlar mı bulmazlar dümenden gelirler incelerler parmak izi alırlar sonra yok derler bırakırlar, hatta şikayetçi olmak istersen de seni darlarlar bak bu adam hapse girer çıkar sonra kinini senden alır diye... Benim ailemin oturduğu antalyadaki yerde çok hırsızlık oldu hırsızın girmediği ev kalmadı neredeyse ama bulundu mu tabi ki hayır...
-
hadi bakalım yerimizi aldık son günlerde sizi yalnız bırakmak istemedim
-
@gariban Hoş geldiniz ☺️
-
günaydınlar umarım huzurlu neşeli bir hafta olur hepimiz için :) şaka gibi ama 'fazladan' bir cumartesi kaldı :O
-
Herkese günaydın forum müdavimleri. Bana ne zaman çıkar bilemem ama buradaki tüm stresi, insanları ve her şeyi geride bırakıp sıfırdan başlamaya ihtiyacım var. Yeter artık!
-
Günaydın arkadaşlar galiba bahar yağmurları ülkeyi şehiri etti iki gündür felaket sıcak var istanbulda
-
Herkese günaydın bugun çok sevdiğim bir abim amerikan vatandaşı bundan 4 sene önce tr gelmişti burada düzen kurmak istediğini iletmişti bugün sabah konuştuk amerikaya tekrar döneceğini bana Allahaısmarladık demek için aradığını iletti onun adına çok mutlu oldum gc sonuçların açıklanırsa haber ver başka ülkeye göç etmek çok zor dur alışmak çok zordur ben orada yardımcı olacağım dedi o kadar çok mutlu oldum ki inşallah bu sene rabbim oraları görmeyi nasip eder.
-
Herkese günaydin arkadaşlar.
-
Geçen sene heves etmeyeceğim demiştim yine oturdum dakika dakika bekliyorum sonuçları. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız ya.
-
Günaydın :shooting_star:
-
Son 11 gün diyebiliriz sanırım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum