DV2025 Sohbet Odası
-
@treystoom Bu konu çok su kaldırır ama kiminin mucize olarak gördüklerini kimisi evrim olarak görebilir. Burada bu konuyu çok da uzatmak istemem tabiki :) İsteyen istediği şeye inanmaya devam edebilir. Ortak paydamız çekilişin hepimiz için hayırlı olması :))
-

Boca Raton, florida. Kuş bakışı mükemmel görünüyor :)
Herkesin gönlünce olmasını dilerim. -
Bu ileti silindi! -
Bugün çok güzel bir söz okudum. Sizinle paylaşmak isterim.

Halil Cibran diyor ki ; "Başka bir insanın hakikati, onun sana açıkladığı şey değil, açıklayamadığı şeydedir. Bu yüzden onu anlamak istersen, söylediğine değil söylemediğine kulak ver. " İnsan sustuğu şeyler kadardır ve insan insanı, anlatamadığı yerden anlayabiliyorsa yakındır. -
Sohbete uzaktan bakan biri olarak kesinlikle kavga değil 😊 eskiden odada kişiler kavga etti mi ikisi de banlanıyordu küfürleşerek burada fikirlerinizi ve bilgi birikimlerinizi yazıyorsunuz o kadar dalga geçme gibi şey de göremedim.
tartışma kesinlikle yok bence.
bu arada:

-
@celica California'nın Oregon'dan daha güvenli olmasına şaşırdım doğrusu. Ayrıca Teksas artık hiç iç açıcı gelmiyor. Aşırı sıcakları da cabası. İnşallah gc'yi kazandığımda ekonomik anlamda aşırı zorlasa bile daha güvenli ve iklimi daha yaşanılabilir bir eyalette başlangıç yapacağım :)
-
Herkese selam , bugün forumun konusu fal sanırım fal günahtır tabi ama herkesin fikrine saygı göstermek gerekiyor diye düşünüyorum ☺️
-
@Atlantis00 California gerçekten güvenli bi yer olarak biliniyor benim de ilk tercihlerimden biri orası ama iklimi sıcak maalesef
-
@lawyergirl Sanırım en sonunda birlikte Alaska'ya taşınacağız seninle :)
-
@celica Bence önemli olan yaşadığın semt yoksa teksasın da güvenli ve suç oranı çok düşük mahalleleri vardır
-
@Atlantis00 Öyle görünüyor 😄
-
@newbie97 kesinlikle oyle bu sadece per 100.000 resident suc orani.
-
Green kart çekilişi kazandıktan sonra Amerikadan adres isteniliyor . Adres nasıl alınır ve Amerikada nasıl ev kiralanır . Yardımcı olurmusunuz .
-
@ichbinalper merhaba Alper bey. forumda bahsettiğiniz konularla ilgili başlık var. ev kiralamak bölgeye ve sizin maddi gücünüze göre değişebilecek bir şey ama ilgili konuda farklı kişilerin iletilerini okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.
adres kısmına gelince, çekilişi kazanınca burada olan ve amerikada yaşayan bazı arkadaşlar bizlere o konuda yardımcı oluyor ve adreslerini paylaşıyorlar.
-
Bu ileti silindi! -
@ichbinalper Kart için gösterilmesi gereken adres konusunda Amerika’da yaşayan forum üyeleri yardımcı oluyor
-
@ichbinalper Çekilişi kazandıktan sonra bunları düşünmek için oldukça uzun bir zamanınız olacak merak etmeyin :smiling_face:
-
Sonuclar yaklastikca spirituel yaklasimlar artmis 😀
-
Herkese günaydin. Umarim herkesin keyifler iyidir?. 33 gün kalmiş ne çabuk geçmiş zaman farkinda bile değilim koşturmaca dan dolayi :)
@Atlantis00 Başin sagolsun biraz kurcalarken gördüm. Benim 2. kedim de uyutuldu malesef daha yeni. Tedaviye yanit vermediği için. Bundan yillar önce kuşum ölmüştü hala onun için üzülürüm... Hala o anilar.... hiçbir zaman hafizam dan silinmiyecek. Kolay unutabilen biri değilimdir zaten.
Hayat acimasiz ve hayatimiza birşekilde devam ediyoruz... Bazen mutlu bazen mutsuz.. bizi zaten insan yapan şey bu değil mi?... Ne söylenirse söylensin o aci bastirilmiyacak o yüzden kesinlikle anliyabiliyorum neler hissettiğini...Bu arada herkes heyecanlanmiş yeni kişilerde gelmiş... O zaman size tarihi sevenler için birakayim... baya eskidir...
https://youtu.be/Jy6AOGRsR80?si=mBxFnu0JZhrVej68 -
@gtx295 Günaydın , nerelerdesin ? 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
