Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

Haklısınız genel burç yorumu olarak direkt değerlendirme doğru olmaz ama es geçmemekte gerekli. Ofisteki arkadaşım harita yorumlaması yapabiliyor. Ona baktırdım bu sene benim gibi Burcu ikizler yükselen burcu ikizler burcu olan biri için baya seyehat ve şans bakımından Mayıs ayını işaret ediyor. 2023 yılında Green Card olayı daha başlamadan ben bu bilgileri öğrenmiştim şansımı öyle denemek istedim.
umarım 33 gün sonra gönlünden güzel umutlarla GC isteyen bizelere güzel müjdeli haberler gelir. Bu tartışmaya USA'de Florida'da bir beach'de devam ederiz 

eskiden odada kişiler kavga etti mi ikisi de banlanıyordu küfürleşerek burada fikirlerinizi ve bilgi birikimlerinizi yazıyorsunuz o kadar dalga geçme gibi şey de göremedim.

️