Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @the-black-eagle DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells sitenin güvenlik sertifikasının süresinin dolduğu bilgisini alıyorum. Dolayısıyla foruma bağlanmakta ciddi sorun yaşadım. Site kurucusu kimdir domain kimdedir bilmiyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Çoğu arkadaş bağlanamayabilir.

Böyle bir sorun var haklısınız sayın @crazycells ilgilenecektir. Ben sorunu çözmek adına Opera Browser üzerinden kullanıyorum sorun var olsa da sorun yokmuş gibi kullanmaya olanak sağlıyor bilginize.

• @rüzgar Bey yine de siteye git diyerek sorunu çözüyorum ama baksanıza bir tıklamaya 4 yorum gitmiş aynısından :) Kalabalık yapmış boşuna. Sildim ama ben hala silik olarak görüyorum. Umarım sitede herkese çıkmıyordur :)

• @the-black-eagle DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@rüzgar Bey yine de siteye git diyerek sorunu çözüyorum ama baksanıza bir tıklamaya 4 yorum gitmiş aynısından :) Kalabalık yapmış boşuna. Sildim ama ben hala silik olarak görüyorum. Umarım sitede herkese çıkmıyordur :)

Sayın @crazycells silinmiş konuları tamamen silebiliyor. Yanlışlıkla olduğu belli bir çok üye aynı sorunlardan muzdarip silindi gözüküyor ama önemli değil bence :))))))))))

• @the-black-eagle tamamdir, sorun duzeltildi.

• @lilsam DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells
    Merhaba arkadaşlar. Benim case number: 19XXX henüz mail almadım. DS260 formunu 07.06.2018 tarihinde gönderdim. Birkaç sorum olacak.
    1- Email gelmeme durumu var mı? Beklemeye devam mı?
    2- Ds260 formunda eşim ve kızım için pasaport bilgisi vermemiştim. Benimde 1.5 sene kadar sürem vardı. Onlara çıkarırken kendim içinde yeni pasaport çıkarttım. Yani Pasaport numaralarımız güncellendi. Şuan bir yere bildirmeme gerek var mı? Email geldiğinde pasaportu yeniledik diye belirtirsek sorun olur mu? Bilgiler Ds260 formundan farklı olacağı için özellikle soruyorum.
    3- Eşim 1.5 sene Londrada yaşadı, onun için İngiltereden adli sicil kaydı alma sürecini bu hafta başlatacağım. Ordan belge gelmeden email gönderirsek sorun olur mu?

İlginiz için şimdiden teşekkürler..

1. Gelmemesi icin bir neden yok, beklemeye devam etmelisiniz :)

2. Sorun olacagini zannetmiyorum, guncel fotokopileri gonderin siz, eger KCC isterse zaten formunuzu acar, o sekilde degistirirsiniz.

3. Tam olmadigi icin kabul etmeyebilirler, bu belgenin eksik oldugunu soylemeden gonderin. Eger farkina varmazlarsa sorun olmayabilir.

• @crazycells Teşekkür ederim. İngiltereden adli sicil kaydı için resmi sitenin yönlendirdiği yerden başvuru yaptık. Umarım maille beraber o da elimize ulaşır. Mail ulaştıktan sonra evrakları göndermek için bir süre var mıdır? Birde evraklar için özellikle istedikleri bir format var mıdır? (jpeg, pdf gibi)

• TRUMP ABİ BİZİ AMERİKAYA GÖTÜR

• @jammel DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

TRUMP ABİ BİZİ AMERİKAYA GÖTÜR

:)))))))

• Benimde 18 bin gelmedi mail ben ds260 9 ayda attım sonunda

• @lilsam DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells Teşekkür ederim. İngiltereden adli sicil kaydı için resmi sitenin yönlendirdiği yerden başvuru yaptık. Umarım maille beraber o da elimize ulaşır. Mail ulaştıktan sonra evrakları göndermek için bir süre var mıdır? Birde evraklar için özellikle istedikleri bir format var mıdır? (jpeg, pdf gibi)

bir sure yok; dediginiz formatlar uygun.

• bu hükümet kapanma olayinda son gelismelerden haberi olan var mı? gördüğüm kadarıyla kcc de konsolosluk da çalışmaya devam ediyor, kapanma dv sürecini etkilemiyor mu?

• @baha trump meksika sınırına duvar ördürmek için ödenek istiyor ancak senato onaylamıyor. Trump da buna karşılık bütçeyi imzalamıyor. Ya duvar için para vereceksiniz ya da imzalamam diyor :) Bir kısır döngü gidiyor. Oradaki arkadaşlar daha net bilgi verirler muhakkak ama görünen konsolosluk ve kcc de sorun yok.

• @baha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

bu hükümet kapanma olayinda son gelismelerden haberi olan var mı? gördüğüm kadarıyla kcc de konsolosluk da çalışmaya devam ediyor, kapanma dv sürecini etkilemiyor mu?

Hükümet kapanmış olsa da bazı önemli devlet kurumlarını açık tutmaya devam ediyorlar bundan dolayı konsolosluk çalışmaya devam ediyor

• @baha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

bu hükümet kapanma olayinda son gelismelerden haberi olan var mı? gördüğüm kadarıyla kcc de konsolosluk da çalışmaya devam ediyor, kapanma dv sürecini etkilemiyor mu?

Bu seferki, oncekilerin aksine kismi bir kapanma (partial government shutdown)... Hukumetin %75'inin butcesi Eylul 2019'a kadar onaylanmis zaten, sadece geriye kalan %25 onaylanmadi ve bu olay patlak verdi.

Disisleri Bakanligi ve konsolosluklar da , Icisleri Bakanligi'nin birimi olan USCIS de bu kapanmadan kismi olarak etkileniyor. USCIS'te parali servislerin parasi zaten basvuranlar tarafindan odendigi icin islemler devam ediyor, NVC, KCC ve konsolosluklarin butce durumlarini maalesef net bilmiyorum ama konsolosluk ilk gunlerde hizmetler devam edecek diye aciklama yaptigi icin saniyorum ki butcesiz kalmayacaklar. Eger butce onaylanmasi gereksiz yere uzarsa, birimler az cok birbirlerini etkilediklerinden sureclerde bazi yavaslamalar olabilir.

• anladım teşekkürler. umarım kısa zamanda hallolur da bir de onu düşünmek zorunda kalmayız.

• Adam seçim propogandası yaparken belki 20 kere "mükemmel bir duvar yapıcaz ve bu duvarı meksika ödeyecek" dedi. Hatta bir konuşmasında "Henüz haberleri yok ama duvarın parasını onlar ödeyecekler ve hatta ödemek isteyecekler" gibi normal şartlarda bir çocuğun bile güleceği bir açıklama yapmıştı. Tabi eğitimsiz, cahil kitle orda da çok olduğu için bir şekilde peşinden sürükledi insanları.
    Şuan yapılan röportajları takip ediyorum, çok rahat bir şekilde "ben öyle bir şey demedim" diyebiliyor.

Hadi buna biz de alışığız ama benim alışık olmadığım ve inanılmaz imrendiğim kısım, basının çok büyük bir bölümünün bu sahtekarlığı görmesi ve hatta başkanlarıyla dalga geçmesi. Bizim ülkemiz için çok uzak işler :)

• Yasaklı

@crazycells Merhaba. Yine başınızı ağrıtıyorum ancak 3 gün önce usvisa-info.com'dan randevu tarihim belli olmasına rağmen halen PTT kaydımı yaptırmadığım yönünde bir uyarı geldi. Kayıt yaptırırsam eğer illa ki randevuya gitmek zorunda mıyım? Veya yaptırmasam ne olur? Teşekkürler.
    Dear U.S. Immigrant Visa Applicant,

"The Immigrant Visa Unit at the Consular Section in Ankara encourages all immigrant visa applicants to register their appointment before attending the scheduled visa interview.

You are receiving this email message because our records show that you have not completed the registration process. To complete registration, please click on the following link https://ais.usvisa-info.com/en-TR/iv/account.

Your case number is: 2019EU00005xxx When registering, enter your case number exactly as it is displayed.

Do not create multiple accounts using the same case number when registering your appointment. Visa dependents should be added to the principal applicant account.

If you do not complete this process prior to your interview, it may cause delays in the processing of your application.

Sincerely,
    CSRA Visa Information Services "

• @grslarc DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells Merhaba. Yine başınızı ağrıtıyorum ancak 3 gün önce usvisa-info.com'dan randevu tarihim belli olmasına rağmen halen PTT kaydımı yaptırmadığım yönünde bir uyarı geldi. Kayıt yaptırırsam eğer illa ki randevuya gitmek zorunda mıyım? Veya yaptırmasam ne olur? Teşekkürler.
    Dear U.S. Immigrant Visa Applicant,

"The Immigrant Visa Unit at the Consular Section in Ankara encourages all immigrant visa applicants to register their appointment before attending the scheduled visa interview.

You are receiving this email message because our records show that you have not completed the registration process. To complete registration, please click on the following link https://ais.usvisa-info.com/en-TR/iv/account.

Your case number is: 2019EU00005xxx When registering, enter your case number exactly as it is displayed.

Do not create multiple accounts using the same case number when registering your appointment. Visa dependents should be added to the principal applicant account.

If you do not complete this process prior to your interview, it may cause delays in the processing of your application.

Sincerely,
    CSRA Visa Information Services "

Hayir, oyle bir zorunluluk yok. Sonucta konsolosluk sizin mulakata geleceginizi ve vizenizi alacaginizi dusunuyor, o nedenle bir PTT adresi istemisler.

Mulakat oncesi PTT kaydi yaptirabilirsiniz, ama eger PTT subesi belliyse simdi de yapabilirsiniz kaydi.

• @crazycells merhaba, bugün Ais kaydı oluştururken yanlışlıkla ben ve eşim adına iki farklı ais kaydı oluşturduk ve bu hatanın dönüşünü henüz bulamadım. Anladığım kadarıyla tüm randevularımı silip sadece benim adıma bir ais açarak eşimi de onun altına eklemem gerekmekte. Bu ais kayıtlarını nerden sileceğimi söyleyebilirseniz çok sevinirim.

• @alkinalkin DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells merhaba, bugün Ais kaydı oluştururken yanlışlıkla ben ve eşim adına iki farklı ais kaydı oluşturduk ve bu hatanın dönüşünü henüz bulamadım. Anladığım kadarıyla tüm randevularımı silip sadece benim adıma bir ais açarak eşimi de onun altına eklemem gerekmekte. Bu ais kayıtlarını nerden sileceğimi söyleyebilirseniz çok sevinirim.

sorun degil, bu sekilde kalabilir. Iki ayri kayit da olur. Onemli olan DS260 numaralarinin ve sizin isminizin, bir PTT subesi ile iliskilendirilmesi.

Benzer Başlıklar

• DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • green card DV2019 sorularım

4
    0 Oy
    4 İleti
    787 Bakış
    crazycellsC
    @mertcan-ekmekci green card DV2019 sorularım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar DV 2019 talihlisiyim yaşım 25 birkaç sorum olucaktı fikirlerinizi söyleyebilirseniz sevinirim belki forumda vardır cevapları ama ben bulamadım burdan sorma gereği duydum 1- Numaram 198XX lerde sizce ortalama kaç ay daha beklemem gerekir ve beni mülakat için ankaradaki konsolosluğa çağırmaları 2019 un nisan mayıs aylarını bulurmu veya şubat mart gibi gidebilirmiyim abd ye sizce ortalama bi süre söylenecekse benim tr de kafadan 8 ayım daha var denilebilinir mi abd ye gitmeden? 2- Biliyorsunuz bedelli askerlik çıktı ben de faydalanabiliyorum yasadan sizce amerikaya gitmeden askerliği 21 gün aradan çıkartmak mantıklı mı yoksa abd de 3 sene yaşayip dövizli mi yapmak daha mantıklı? Diğer bir sorumda ds 260 da askerliğimi yapmadığımı belirtmiştim şimdi yaparsam konsoloslukta yaptığımı söyleyince yalan beyana girmez değil mi? 3-Bedelli kışladayken o 21 günün içerisinde beni konsolosluğa çağırma ihtimalleri varmıdır çünkü böyle bir durumda askerliği bırakıp konsolosluğa gidemeyeceğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm sizce bunun olma ihtimali yok denecek kadar az mıdır yoksa bu sebepten dolayı bedelli yapmamalı mıyım? Teşekkürler DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k