Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k
  • ⭐⭐

@hasnotben Kenardan usul usul izliyoruz. :beaming_face_with_smiling_eyes:

• Dv 2023 - 502. ileti 22 Ara 2021 tarihinde atılmış
    Dv 2024 de ise 502. ilet 8 Ara 2022 tarihine atılmış.
    Bu yıl fark gerçekten çok büyük...

• ⭐⭐⭐

@celica İngilizce bir kanal çıktı önüme bugün youtube da. Her ayın visa bulletinlerini yorumlayıp sürekli canlı yayın açıyor ve aylık-genel gidişata göre şu şu ülkeler dosya taşımak için en uygunları diyor baya da sayısal bilgi birikimi ve okuma becerisi var tecrübeli baya bu işlerde anlaşılan

Ben hala yüksek CN yi dert etmiyorum valla millet nerelerden nerelere taşıyor kıtalararası taşıyor :beaming_face_with_smiling_eyes:

• ⭐⭐⭐

@asariel Bence fark benim çenemden kaynaklanıyor :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @newbie97 Başkan 3 aylık bi farkı tek başına kapatman çok zor :D

• @asariel Keske kurun yukselmesi tek sorun olsa. Merkez bankasi rezerv -80m $ olmuş bence bu çok korkunç rakam...
    Kendim ne kadarda bulundugum yeri sevsemde benim için anlami olsada sonra dönüp rakamlara bakiyorum ve insan korkuyor.
    Normal bir genc in su durumda evlenebilmesi gercekten cok zor. Bir ev araba almasi...
    Allaha şükür benim birikimim var. Ama gelecegi göremiyorum...

• ⭐⭐

@newbie97 Ben de o yüzden biraz rahatım ama hiç bir şey planlandırğı gibi gitmiyor abi illaki bir bir insiyatif oluyor

• @gtx295 ben 2yıl önce evlendim herkes bu fiyatlara nasıl yapıcaksın fılan dıyordu 5.000 maaş vardı 31.000 tüm evin mobilyaları aldık. Geçen tekrar gittim annemlere bi koltuk alacaktık aldığım yatak odası sadece 50.000 olmuş gerçekten yeni evleneceklere sabır diliyorum.

• @asariel kesinlikle. hadi eşya tek seferlik bir şey zor gelse de borç harçla düğün takısıyla ödeniyor ama kiralar öyle halde ki bir kişi sadece barınma ve faturalar için çalışmalı yeni evli çiftlerde...

• @asariel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295 ben 2yıl önce evlendim herkes bu fiyatlara nasıl yapıcaksın fılan dıyordu 5.000 maaş vardı 31.000 tüm evin mobilyaları aldık. Geçen tekrar gittim annemlere bi koltuk alacaktık aldığım yatak odası sadece 50.000 olmuş gerçekten yeni evleneceklere sabır diliyorum.

Mutluluklar dilerim. Darisi olmayanlarin başina.. malesef oyle suan isin icinden cikamiyorsun fiyatlar korkunc sekilde yuksek insanlar nasil karsiliyacaklar inan bir fikrim yok. Özellikle dusuk maas ile calisanlara Allah sabir versin valla ben yapamazdim. Bu durumda evlilik surdurmekte cok zor gecim sıkıntısı cidden çok kötü.

• ⭐⭐

@asariel ülkenin hali vakti belliyken kalkıp da düğün dernek evlenmezdim genç olarak.

• ⭐⭐⭐

@asariel Sayısal verileri bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla bu sene site geçen seneye göre epey az tıklanma almış(başvuru sürecinde dv sitesinin istatistiklerinden), geçen sene de ondan önceki seneye göre 2 katından fazla almış. Bu verilere bakarsak şans direk geçen seneye göre x2 gibi

• @celica, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@asariel ülkenin hali vakti belliyken kalkıp da düğün dernek evlenmezdim genç olarak.

Evet ama bu bizim istememiz ile olmuyor ki? Genelde bu tur seylere aileler karisiyor yok su olsun yok bu olsun 1 kere evleniceksin vs vs

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@asariel Sayısal verileri bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla bu sene site geçen seneye göre epey az tıklanma almış(başvuru sürecinde dv sitesinin istatistiklerinden), geçen sene de ondan önceki seneye göre 2 katından fazla almış. Bu verilere bakarsak şans direk geçen seneye göre x2 gibi

Hadi inşallah forumca seviniriz :)

• ⭐⭐

@asariel ilgi az olmasının sebebi herkes çok fazla umut bağlıyor. geçen sene o kadar şey paylaşıldı o kadar umut bağlandı ki banko çıkıyor hissine kapıldık. mayısta sonuçlar açıklanınca yedik yumruğu. ve gelelim şu bu sene az kişi başvurdu hurafesine. aksine başvurular daha fazla. her başvuran buraya kayıt olmayabilir. kayıt olan da yazmayabilir. fazla umut totemler vs. işe yaramıyor.

• @diablo_ercan Katılıyorum. Her yıl loterye giderek sayıları artan insanlar umutsuzca katılıp kenarda bekliyor. Diğer yandan da giderek sayıları artan ülkeler kapılarını süper ülkemize kapatmaya devam ediyor. Ülkeden kaçış hiçbir zaman bu kadar haklı ve zor olmamıştı.

• @hasnotben Zor görünüyor, ama giden de bir yolunu buluyor gidiyor. Ağzımız açık kalıyor nasıl gitti diye uzaktan izliyoruz insanları. Ben kırk farklı senaryo çiziyorum kafada böyle yapsak şu zorluğu var şöyle yapsak olmaz diye diye cesaret edemiyoruz bir türlü.

• @hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@diablo_ercan Katılıyorum. Her yıl loterye giderek sayıları artan insanlar umutsuzca katılıp kenarda bekliyor. Diğer yandan da giderek sayıları artan ülkeler kapılarını süper ülkemize kapatmaya devam ediyor. Ülkeden kaçış hiçbir zaman bu kadar haklı ve zor olmamıştı.

Valla ben artik kendimi düşünüyorum. Bu saatten sonra herkes kendisini düşünücek. 1 ay sonra da giderim 1 yil sonrada ama diğer gençler ne yapicak bilemiyorum..

• @K-ardenadam Gitmek için yol çok ama kesin olmayacak yollar için bütçe ayırmak herkes için kolay olmuyor maalesef. Ben parayı zor kazandığım günler çeşitli vize türleri için para harcadım. Cidden insanı sarsıyor.

• @gtx295 Gençlere daha kolay ya, öğrenci vizesiydi, dil okulu, WAT bir sürü seçenek var. Sadece USA de değil Avrupa'da çok düşük ücretlerle yüksek lisans okuyabilirler. En olmadı Avustralya'ya çevirirler rotayı, yine dil okulu, belli okullar var bunlardan mezunsa yeni mezun mühendis vizesi var, Work & Holiday var, ingilizce varsa PR a doğrudan başvurabilirler puan tuttururlarsa vs. Keske tekrar 20lerimde olsam :( Sefillik çeksem de bir süre, yine bir şekilde gider geçinirdim. Şimdi çocuk da olunca garanti olmayan maceralara cesaret edemiyor insan

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k