DV2025 Sohbet Odası
-
Atatürk’ ün bir sözüyle güne başlamak istiyorum
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.
~ Mustafa Kemal ATATÜRKHerkese günaydın 🌞
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Atatürk’ ün bir sözüyle güne başlamak istiyorum
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.
~ Mustafa Kemal ATATÜRKHerkese günaydın 🌞
Günaydin :)
-
Günaydınlar :)
-
@gtx295 Kaçak durumu mu mevcut yoksa turist vizesi mi
-
günaydınlar. kendinize uygun eyaleti seçtiniz mi? çıkmazsa bile azıcık bilgilenmiş oluruz

-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Kaçak durumu mu mevcut yoksa turist vizesi mi
Kaçak gitmem hocam hele benim durumum da olan biri için gerek yok. Normalde A1 alicaktik ama savaş durumu oldugu için sorun olur diye bekletiyoruz. Bakalim farkli yerlere de başvuru yapabilirim ama çok geç randevu veriyorlar randevu alsan bile vize yi basmiya biliyorlar.
Türk görünce zaten çogu 3000 kere düşünüyor üstüne genç sen tamam bu kesin dönmez diyor :d
-
https://www.youtube.com/watch?v=w-gFPKG4laY&ab_channel=SELİMGİLLER
California düşünenler izleyebilir
-
Merhaba , Kaç gün kaldı ben karıtırıyorum arada açıklanacak tarihi :D
-
@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba , Kaç gün kaldı ben karıtırıyorum arada açıklanacak tarihi :D
Sayfa yukarisinda sayaç mevcut.
-
Ha gayret 40 ımız çıkacak :D sayaç bir türlü erimiyor özellikle 60 lardan sonra durdu resmen
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Ha gayret 40 ımız çıkacak :D sayaç bir türlü erimiyor özellikle 60 lardan sonra durdu resmen
Bence her zaman vakit hizli geçmesini istemem. Bazi durumlarda vakit o kadar yavaş geçsin ki o sihir hiç bozulmasin.
-
@gtx295 Sürekli kaliteli vakit geçirebiliyor olsam bende öyle derim valla, ama durum vaziyet ortada :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Sürekli kaliteli vakit geçirebiliyor olsam bende öyle derim valla, ama durum vaziyet ortada :)
Kaliteli vakitten ziyade vakti ni kimin ile nasil gecirdigin de önemli. Bazen boş bile olsa mutlu hissedebilirsin. :)
Bu hayatta mutlu hissetmek önemli mutlu hissetmez isen gün gerçekten güzel geçmiyor. Artik bu herkese göre degişiklik gösterir diyelim. -
@gtx295 Bence bulunduğun mekan çok önemli, mesela arada bir sarı siteden açıyordum deniz dibindeki rezidansların ilanlarını, bir manzara var bir balkonlar var görseniz şaşırırsınız. Orada yaşasam mesela mutlu olmamamın imkanı yok mekan açısından. Ama örnek veriyorum istanbul esenyurtta dipdibe binada yaşayanların mekansal olarak mutlu olabilmesi pek mümkün değil, orada yaşayan birini tutsanız deniz kenarındaki rezidansa koysanız farklı bir kişiliğe bile bürünür zaman geçtikçe.
Bu çekiliş mevzusu da öyle bir şey. Bir sağlam elmayı çürük elmaların bulunduğu kasaya koyarsanız ona ne olur çürür. Ama sağlamların olduğu kasaya koyarsanız çürümez
-
@Atlantis00 benim aklımdaki yer chicago olacaktır hatta downtown düşünüyorum.
-
herkese iyi akşamlar...
-
Anlam veremediğim bir şekilde keyfim kaçti. Acaba böyle şeyler hep bende mi oluyor yoksa sizdede oluyor mu?. İçimde sıkıntı var sanki birşeyler yanliş...
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Anlam veremediğim bir şekilde keyfim kaçti. Acaba böyle şeyler hep bende mi oluyor yoksa sizdede oluyor mu?. İçimde sıkıntı var sanki birşeyler yanliş...
Ara ara bende de oluyor öyle. Birden, nedensiz böyle modum düşüyor. :/
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bende çogu zaman oluyor. Aslinda önceden böyle sorunum yoktu... Sanirim hayatimi mahvetti ondan dolayi...
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bende çogu zaman oluyor. Aslinda önceden böyle sorunum yoktu... Sanirim hayatimi mahvetti ondan dolayi...
Her şeyin zamanı var. Bunları yaşaman lazımmış ki tekrarı kolay kolay olmasın. Üzülme. Heeepsi geçicek der fotoya bağlarım.
Yaaaakşamlar USA
Sunset under the Ocean Beach pier tonight. San Diego

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum