DV2025 Sohbet Odası
-
@Uçan-hollandalı Bende pek yok hatta hiç yok :) Sadece bekleme modundayım
-
@Uçan-hollandalı yok kanka tırt, geçen gün baktık faal olan sürekli yazan 10 kişi var yok, yarın bende işe girersem elimi çekerim buradan bakalım hayırlısı :)
-
@Uçan-hollandalı Valla ramazan oruç felan derken hiç heyecan felan hissetmiyorum gün boyu sinir küpü olarak dolanıyorum ortalıkta :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Uçan-hollandalı Valla ramazan oruç felan derken hiç heyecan felan hissetmiyorum gün boyu sinir küpü olarak dolanıyorum ortalıkta :beaming_face_with_smiling_eyes:
sinir küpü niye oluyorsunuz ki? :)
-

LA
-
@gtx295 nikotin eksikliği diyelim ne susuzluk ne açlık, en çok zorlayan kötü alışkanlıklar oluyor
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 nikotin eksikliği diyelim ne susuzluk ne açlık, en çok zorlayan kötü alışkanlıklar oluyor
Ben sigarayi çok denedim ama hiç bagimli olmadim. Genelde birşeye bağimli olmama gibi huyum vardir :) Aman dikkat edin sigara gerçekten kötü :)
-
BE durur mu? Yapıştırmış cevabı 😂
Pacific Coast Hwy , California 🌴

📷: [instagram /dest0n]
Haydi herkeslere iyi geceler.
-
@hadi-BE iyi geceler :)
-
@hadi-BE 😂😂😂😂😂😄😂
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Uçan-hollandalı yok kanka tırt, geçen gün baktık faal olan sürekli yazan 10 kişi var yok, yarın bende işe girersem elimi çekerim buradan bakalım hayırlısı :)
Rich dad in bir sözü gerçekten çok güzel.
"Zengin insanlar aktif varlık edinirler.Yoksul ve orta sınıf,aktif varlık olduğunu zannederek pasif edinirler."
Bu söz gerçekten herşeyi özetliyor. iyi geceler
-
Fikir belirtirseniz sevinirim. Sizce hangi isim daha güzel : Steve, Leonard, Cedric, Cyrus, Oscar.
-
@gtx295 eskiden bu kitabı 2 kere, benzer kitabı olan "gençler için zengin baba yoksul baba" kitabini da 1 kere bitirdim. fakat bugün bu konularda biraz daha olgun olduğumu düşünerek bu adama bugün sadece şarlatan derim.
bir tane cashflow diye kutu oyunu var, kitap boyunca bunu pazarlıyor. değindiği noktaları farklı kitaplardan daha derinlemesine okuyup tüketebiliriz.
-
Silindi.
-
@celica, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 eskiden bu kitabı 2 kere, benzer kitabı olan "gençler için zengin baba yoksul baba" kitabini da 1 kere bitirdim. fakat bugün bu konularda biraz daha olgun olduğumu düşünerek bu adama bugün sadece şarlatan derim.
bir tane cashflow diye kutu oyunu var, kitap boyunca bunu pazarlıyor. değindiği noktaları farklı kitaplardan daha derinlemesine okuyup tüketebiliriz.
Günaydin.
Bence siz demek istedigi noktalari anlamamişsiniz. :) -
Günaydın herkese. Güzel,huzurlu bir gün geçirirsiniz umarım.
-
Günaydın Arkadaşlar. size bugün bir Amerikan şiiriyle karşılamak istedim :))
AMERİKA
Önce Kristof Kolomb buldu Amerika‘yı,
Sonra biz.
Umutlar azaldı, günden güne, mutluluklar
Ve ekmeğimiz.
Bir çocuk ağlarsa dağ başında
Gözyaşında Amerika akar.
Vurdularsa birini, kanı şorladıysa
Bilin ki o kurşunlarda Amerika var.
Kişi kişiye köle tutulduysa, asıldıysa
Darağaçlarında Amerika var.
Ama biz yine de direneceğiz
Sonuncumuza kadar. Bekle bizi Amerika
Seni içten fethedeceğiz..... -
Herkese günaydın,
Çok güzel yazmışsınız üstadım @Ufuk-Sener :grinning_face_with_big_eyes:
-
@korki şiirin sahibi Cahit Külebi - Amerika şiirinde. Bir ülkenin Amerika‘ya yakın durması gün gelir bağımlılık yapmaya başlar. Tâ ki sömürülecek bir şeyi kalmayana kadar. böyle der üstad :))
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@korki şiirin sahibi Cahit Külebi - Amerika şiirinde. Bir ülkenin Amerika‘ya yakın durması gün gelir bağımlılık yapmaya başlar. Tâ ki sömürülecek bir şeyi kalmayana kadar. böyle der üstad :))
https://youtu.be/CbbGV1JthRA?si=LVfnYYlPAhIfQZdz
Güne güzel bir müzik ile başliyalim... :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum