TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
-
@lorenZo Evet belirtmiştim aslında. bu konuda ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı?
-
@Henry-bloor herkes kendi planını kendi yapar diye dusunuyorum.
-
@Yusuf-4 aynı durumda olanlar olabilir.
-
@lorenZo baya araştırdım fakat hiç bir şey bulamadım. link filan var mı?
-
@Yusuf-4 neden cok basit
-
@lorenZo bulduğum bilgilere göre itiraz yolu yokmuş
-
@Yusuf-4 Kanada da mısınız? İrep Çakır bu konu ile ilgili video yapmıştı. Red alanlar Avukat Abbas beyle toplu dava açmışlardı hükümete. You tube dan ya da facebook dan İrep Çakır a ulaşmaya çalışın. Ben Abbas Beyin iletişim bilgilerini ekliyorum . Kendisine mutlaka yazın. Toplu davaya başvuru ve bilgi için:
Av. Vakkas Bilsin - Lewis&Associates LLP
[email protected] -
@Yusuf-4 yusuf senin başvurun ts2023 kapsamında değerlendirilmemiş gibi anladım ben. Kanada içinde miydin sonuç gelene kadar ? Eğer öyleyse reconsider başvurusu yapmanı öneririm.
-
@Ahmet-Gümüş evet kanadadayim. Ama basvuru itiraz hakkı yok diye bilgiye ulastim
-
@Yusuf-4 aynı durumda olanlar kesin vardır.
-
@lorenZo merhaba hocam. inigilizcem iyi değil .ilgili formu bulamadım. bana link atabilirmisiniz? teşekkür ederim.
-
@Yusuf-4 nasıl work permit başvurusu yapabildiniz ? Onun içinde ingilizce bilgisi gerekmiyormu ?
-
@Henry-bloor tüm puanlar kaynaklarda verilmiş.
-
Merhaba, ts2023 ile calisma iznine basvurmustum. Ancak calisma iznini temmuz 2024 e kadar vermisler. Sanirim sebebi turist vizemin olduğu pasaportun suresi temmuzda bitiyor, ondan olabilir. Ancak basvururken 10 yillik pasaportumu da gondermistim. Simdi tekrar gocmenlik burosuna basvursam calisma iznimi 3 yil olarak duzeltirler mi? Memurun gozunden mi kacti bilemiyorum, 10 yillkk pasaportumu dikkate almamislar. Bilgisi ya da tahmini olan var mi? Teşekkürler
-
@lorenZo hocam YouTube de vardı. Vize başvurusunu da o şekilde yapmıştım.
-
@Yusuf-4 detaylı olarak kaynaklardan bakmak en saglıklısı gibi.
-
@lorenZo ret aldıktan sonra düzelme ihtomali varmi?
-
@Yusuf-4 o konuda bilgim yok . resmi sitede tum bilgiler var tek dogru kaynak orası. Oraya iyice detaylı bakmanı tavsiye ederim.
-
@Henry-bloor herkesin durumu kendince doğru o nedenle genelleme olmaz diye dusunuyorum
-
@lorenZo para kazanmak isteyen turkiye gibi misir gibi orta asya gibi gelismekte olan ulkelerden para kazanir.latin amerikada olabilir.Size sunu söyleyeyim benim ilk kaldigim apartman 1950 li yillarin apartmaniydi.Adamlar cati katina havuz alt kattada gym yapmislardi insanlar kisin spor yapsin formda kalsin diye ki bizim istanbulda o yillar dutluktu.Simdi o dutluk yer gungoren oldu umraniye oldu evler 10 milyondan baslar oldu.Ama kanadadaki adam iyi hayat yasadi belki 1 ev aldi vefat etti torunlarina anca bir down payment miktarini birakti ki onalrda artik bir ev icin 30 yil yasarlar...Bu ulkelerde zengin olmazsiniz eviniz arabaniz olur o kadar cocuklarinizds tekrar ayni sekilde yasar.amerika haric cunku orada kural samimiyet yok mesela sizi aninda iseten cikarabilir saglik sistemi paranizla orantili ama milyoner olunabilecek tek ulkede orasi.Dedigim gibi tercihler belirleyici.Burasi tr nin 2015 yili ne eksik ne fazlasi artik kim ne dusunurse.Para kazanmak isteyen kendini gelisitirsin ingilizce zaten must yanina fransizcada alsin ardindan gozunu karartip afrikadaki United nations islerine girsin paraya para demesin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum