ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
Ben telefonumu Viyana'dan almistim ABD'de Xfinity hat satin almak istedigimde imei numarasindan dolayi yapamadilar. Masraf olmasin diye telefonumu degistirmek istemedim hemen 7 aydir T-Mobile on odemeli kullaniyorum cunku daha ucuz normal hatlari 80 Usd falandi ayni telefonumu tekrar trade in yaparak belki tasiyabilrim ama daha yapmadim
-
Bu sayfayı okuyorsanız muhtemelen türkiyeden amerikaya gitmek üzeresiniz ve orada ne telefon alacağınızı planlamak istiyorsunuz. Başlıktan farklı bir husus ama yine de bilmenizi isterim. Eğer türkiyedeki hattınızı da amerikada kullanmak isterseniz, tabi ki yurt dışı kullanım ücretlendirmesine tabi olmaksızın, bu durumda telefonunuzun vo-wifi özelliğini açmanız aktif etmeniz gerekmekte. Böylelikle kablosuz wifi üzerinden, türkiye hattınızdan ücretsiz(daha doğrusu yurt içi tarife ile) arama yapabilirsiniz. Arama yapmak için sadece kablosuz ağa bağlı olmanız yeterlidir. wo-wifi aktifken arayacağınız numaranın başında +90 olmasın. + 90 olunca arama yapmaz. Ama diyelim ki + 90 532 666... yerine, aynı numarayı 0532 666... şeklinde çevirirseniz, yani +90 yerine sadece 0 kullanırsanız yurt içi arama tarifesi ile arama yaparsınız...
-
US Mobile gerisi yalan
-
Selamlar,
Deneyimimi sizlerle paylasmak isterim. Ilk geldigimizde Miami Florida bolgesinde US Mobile online olarak aldik ilk uc ay ucretsizdi sonrasinda 25 dolar sinirsiz paketle devam ettik. Telefonum 5G uyumlu olmadigi icin pek verimli degildi. Sonrasinda visible agina transfer istedim ve oradan taksitli bi şekilde iphone 15 pro aldim 3 yil odemeli 6 ay sonrasinda telefon unlocked olacagini söylediler. Suan ki verimi gayet iyi ve hizli 5G olarak
-
New Jersey için US Mobile WARP5G olan verizon ağı gayet verimli ama Tmobile ağı olan GSM çok sorunluydu.
-
@Ryback teşekkürler hocam cevap için
-
Buraya mı sormakıyım emin olmadım ama martta iş görüşmeleri için 5 gün boyunca abd numarası gerekiyor, şuan tr de olarak nasıl hangi platformdan temin edebilirim acaba en uygun şekilde? Normal telefon gibi aradıklarında ulaşılıyor olmam lazım
-
@anlcn Sanirim Skype boyle bir hizmet veriyordu. Hatta US numarasini TR numaraniza yonlendiriyor. Bu bilgim 5 yil oncesine ait. Degisiklik olmus olabilir.
-
Merhaba,
Telefonumda E-SIM ozelliği bulunmamakta. Bir ay Florida'da kullanılmak üzere SMS+DK+GB açısından bütçe dostu ve çekim gücü zor durumda bırakmayacak hangi prepaid hattı önerirsiniz acaba?
Teşekkür ederim
-
@caglaror teşekkürler hocam
-
@S-Arkas, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
Merhaba,
Telefonumda E-SIM ozelliği bulunmamakta. Bir ay Florida'da kullanılmak üzere SMS+DK+GB açısından bütçe dostu ve çekim gücü zor durumda bırakmayacak hangi prepaid hattı önerirsiniz acaba?
Teşekkür ederim
T-mobile kullanıyorum 1 aydır. 50 gb kotalı sınırsız 50 dolar herşeyi de sınırsız.
-
@S-Arkas Eskiden mint kullaniyordum buradaki bir arkadasin tavsiyesi uzerine us mobile gectim gayet memnunum warp(verizon) networkunu secerseniz cok iyi memnun kalacaksinizdir. aylik 29 dolara 35 gb internet yurt disi arama ve sms her sey ucretsiz. abd disinda kullanabileceginiz 1 gb internette veriyor su an piyasanin en uygun tarifesi
-
Eşim fi tarihinden beri Verizon müşterisi. Birkaç ay önce Visible'a geçti. Visible'ın sahibi Verizon ve onların networkünü kullanıyorlar. Visible+ sınırsız premium plan için aylık kişi başı $45 ödüyoruz. Standart planları aylık $25. Ben standartı kullanmadım, ona yorum yapamıyorum ama premiumdan yana hiçbir sorun yaşamadık ikimiz de henüz. Kardeşim ve birkaç arkadaşımız da Visible'a geçti. Gayet memnunuz, Verizon'a göre daha hesaplı. Kendi adıma tavsiye ederim.
-
@tolgicaki Çok teşekkür ederim. Burada kısa bir süre kalacağım. Amerika'dan çıktığımda online olarak yükleme yapılabilen bir seçenek midir acaba?
-
@korkmazunal Teşekkür ederim. ABD'den 10 gün içinde ayrılacağım. ABD dışında da online olarak gb paketi yukleyebilecegim bir seçenek araştırmaktayım . Ama önceki mesajlarda bahsedilen global şirketler değil de ABD'ye ait bir firma var mı bildiğiniz?
-
@korkmazunal Teşekkür ederim. ABD'den 10 gün içinde ayrılacağım. ABD dışında da online olarak gb paketi yukleyebilecegim bir seçenek araştırmaktayım . Ama önceki mesajlarda bahsedilen global şirketler değil de ABD'ye ait bir firma var mı bildiğiniz?
US Mobile tavsiye ederim. Web sitesi veya uygulama üzerinden her şeyi kontrol edebilirsiniz. Ödemenin nerede yapıldığının bir önemi yok. Türkiye'den alınmış kredi kartı ile de yapılabiliyor.
Türkiye'deyken sadece sms almak için kullanacaksanız Number Barn hizmetini tavsiye ederim. Aylık 2 dolara numara aktif kalıyor ve sms'ler de emailinize geliyor. -
@knnrn Çok teşekkür ederim. Telefonum e-sim uyumlu değil maalesef. Fiziki simcard 'ın gelmesi için de aynı adreste bir süre beklemem gerekiyor ama ben aynı noktada kalmıyorum maalesef. Fiziki olarak gidip satın alabileceğim bir seçenek biliyor musunuz acaba (Tampa, Venice veya St Petersburg civarında)
-
@knnrn Çok teşekkür ederim. Telefonum e-sim uyumlu değil maalesef. Fiziki simcard 'ın gelmesi için de aynı adreste bir süre beklemem gerekiyor ama ben aynı noktada kalmıyorum maalesef. Fiziki olarak gidip satın alabileceğim bir seçenek biliyor musunuz acaba (Tampa, Venice veya St Petersburg civarında)
Amazon'dan sipariş edip gideceğiniz bölgede bir locker'a teslim edilmesini seçebilirsiniz.
-
@S-Arkas dun T-Mobile`dan prepaid hat aldim. 3 aylik sure ile bir paket secip odemesini yaptim. Fiziki sim olarak aldim. 3 ay sonunda da faturaliya gecis yapip telefon alabilecegimi soylediler. Hizli cozum istiyorsaniz bu sekilde alabilirsiniz.
-
@Er-Rayn Yarın wallmarta gidip fiziki prepaid soracaktım,
T-mobile'a da gideceğim mutlaka.Teşekkür ederimmm
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum