ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@u2rem hocam size formunuz için dönüş yaptılar mı? Merak ettim böyle inquirylere elçilik ankaradaki cevap veriyor mu?
-
İnquiry e yanıt olarak gelmemiş ama bu hatayı ben iletmesem correction maili adı altında bir mail gelmezdi diye düşünüyorum.
Daha önce randevularla ilgili vs soru sorup form gönderdiğimde yanıt alamamıştım aslında Ankara dan.
-
@u2rem ben sanırım bir açıklamayı kaçırdım, sizin inquiry form göndermeniz arkasından size correction maili mi geldi, durumda hata var diye hocam.
-
@Hilal-2, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem ben sanırım bir açıklamayı kaçırdım, sizin inquiry form göndermeniz arkasından size correction maili mi geldi, durumda hata var diye hocam.
Aynen hocam ben randevu mailinde Ankaraya gittiğimizde getirilecek evraklar ve aplicantları gördüğümde US vatandaşı çocuğumun da aplicant görünmesi üzerine form doldurdum perşembe akşamıydı sanırım. Bugün de correction maili geldi aplicantlar düzeltilmişti. Bu maili benim form göndermem üzerine gönderdiler diye düşünüyorum.
-
@u2rem kesinlikle öyle duruyor.
-
Herkese merhabalar. Ben de dün itibarıyla Petition Letter ve diğer belgeleri USCIS e gönderdim (avukat aracılığıyla). Umarım kısa süre içinde olumlu dönüş alırım.
-
Mart 'ın ilk haftasında kendisine interview için randevu emaili gelen interview beklemesinde olan arkadaşımız oldu mu acaba?
-
Dokumanlar eksiksiz sekildedir diye kabul edildikten hemen sonra mülakat tarihi mi geliyor acaba?
-
@pelinoaydin malesef hayır. evraklar documentarily complete/qualified diye mesaj gelip beklemeniz gerektiğine dair yazı gelecek. sonrasında da, eğer premium processing e başvurmadıysanız, çoğumuz gibi 1-1.5 yıla yakın bekleyecesiniz mülakat için email gelene dek.
-
@Rdem09 Premium processing kullanmanın DQ sonrası sürece etkisi yok diye biliyorum. I140 onaylanma süresini kısaltıyor sadece.
Ama çok emin değilim.
-
@chemistontheroad evet yok dogru biliyorsunuz. Priority date icin current olmasi bekleniyor
-
Benim gibi PD'i 2024 olanlar minimum 2.5 sene sadece current olmayı bekleyecek gibi duruyor. Bir de üstüne interview sırası. surada tahminlere bakılabilir:
https://www.reddit.com/r/USCIS/comments/19738jj/prediction_for_eb2row_fad_movement_through/
moralim çok bozuldu.
-
@Rdem09 evet ben de bu sekilde biliyorum forum sayesinde. Mülakat icin emailler mülakattan ne kadar once geliyor demek istemiştim aslında?
-
NIW GC visa mülakatına giren ya da girecek olan arkadaşlar, mülakatta sorulan sorular hakkında bilgi verebilirler mi?
-
@pelinoaydin ortalama 6 hafta önce geliyor.
-
@Feridun-Boylu Genelde elçiliğe sunduğumuz CV'deki mesleki tecrübe hakkında bir kaç soru geliyor. Çok detaylı bir anlatım söz konusu değil.
-
@TOK Teşekkürler. Green Card'ınız hayırlı olsun.
-
@Feridun-Boylu ayrı bir başlık var, oraya bakabilirsiniz mülakat tecrübeleri ile ilgili https://yesilkartforum.com/forum/topic/1368/employment-based-mulakat-randevu-tarihleri-gerceklesenler-ve-tahminler/461?_=1709795153414 ama şimdiden bence stres yapmayın daha 1-2 yıl alır yeni başvurduysanız
-
@begumm Çok teşekkürler
-
@TOK Teşekkür ederim. ☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum