DV2025 Sohbet Odası
-
herkese günoooooo :) buenos dias!
-
@hadi-BE ruh hastası :)))))) öldüm gülmekten
-
@hasnotben sizin b1 b2'yi ne diyerek red ettiler
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE ruh hastası :)))))) öldüm gülmekten
Gül gul. Doğru yerdesin 😁
-
@hadi-BE ayy kokulu olan o pis öpücükten de var mı? ıyyyhhhh
-
@hadi-BE gülmek güzel bea allah amerikada hep birlikte kahkahalar atmayı nasip etsin inşallah:)
-
@Murat-4 Şu anda vize veremiyoruz :)
-
@hasnotben ne zaman oluyor bu ya?
-
Harçsız aldığım ve boş boş duran öğrenci pasaportumun süresi ocak ayında dolacak.Yeni bir pasaport çıkardıktan sonra bu sahibinden sıfır pasaportu ne yapmalıyım.Bir yere teslim mi edeceğim yoksa bende kalmaya devam mi edecek
-
@lawyergirl Günaydın :))
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE ayy kokulu olan o pis öpücükten de var mı? ıyyyhhhh
Yok yok öyle değil. Normal standart 😊
-
@hasnotben :grinning_face_with_big_eyes: ben beklerim deseydin :grinning_face_with_sweat: en azından neden söyleselermiş insanın düzelteceği bişey olur belki, sağlık olsun.
-
@debbieLA77 biz green card bekleyelim millet b1 f1 kovalıyor :slightly_smiling_face:
-
@Murat-4 Turist vizesinde red aldığında genelde herkesin sebebi aynıdır. Ya geri döneceğine inanmamıştır ya da bizim bilmediğimiz arka plandaki diğer sebepler. Oranın atmosferi öyledir ki bir red cümlesi kuruyorlar sen de üstüne Teşekkür edip çıkıyorsun. :))
-
@hasnotben :slightly_smiling_face: askeriye gibi desene
-
@Murat-4 Daha fenası :)
-
@hasnotben ne güzel red verdiniz dedim bende aynı teşekkür ettim çıktım. :)
-
@Murat-4 amerikayla ilgili ne var ne yok kovalamak lazım :)
-
@hasnotben :(
-
@hadi-BE ay iyi bari o kadın bunu söyledikçe ekranda midem bulanıyor beni seda sayanın ıslak ıslak yapış yapış yanaklarımı öptüğünü düşünüyorum fenalık basıyor tükürük kokusu o pis kadının vs ayyy yine fenalık geldi bak :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum