TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
-
@mmg hayırlısı olsun sizin için
-
@Henry-bloor evet doğru gibi
-
@lorenZo Universiteyi burada okudum: study permit, 4 senelik okulu staj + exchange icin uzatarak okudum: study permit extension, universiteyi bitirdekten sonra: post-graduate work permit, calistigim her is express entry icin yansimadi (NOC Teer 0 veya Teer 1 olmasi gerekiyor), dolayisyla pgwp bitmeden open work permit aldim. Derken bu yaz 9 seneyi dolduruyorum. Doldurmam gereken az gunum kaldi, umuyorum artik seneye kalmadan PR'a basvurmus olurum.
-
@mmg Kanada puanlama sistemi ile degerlendiriyor galiba
-
@Seda-Uysal-Avcı yararlı bilgilendirme için tesekkurler
-
@lorenZo evet şimdi teer oldu.Buradaki herkesin girebileceği sayılan ve en dandik olan admin asistanlık teer 3 administrive assistance. Yani sekreterlik office boy işleri.Birinin yanında yada arkadaşınız gösterirse bir şans.araştırın
-
@Henry-bloor kaynaklara bakmak lazım en guzeli
-
@lorenZo her noc cod sayılmıyor. İşvereninizin iş tanımına göre noc codunu mutlaka kontrol edin https://noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=OByuamk%2Fpb5KWXEazKxF%2BJskddvCdBo8jHJBH%2BEkYfE%3D bu bizim job bank de bulduğumuz işlerin cod ve teer larını bulmada çok işimize yaradı
-
@Seda-Uysal-Avcı detaylı bakmak lazım.
-
OWP onay bekleyen var mı?
-
@Yusuf-4 halen size netice gelmedimi ?
-
@lorenZo hr ından alacaksınız bir mektup ne yaptığınızı nasıl çalıştığınızı konumunuzu yazacak .
-
@Henry-bloor nasıl yani ?
-
Bu ileti silindi! -
@Henry-bloor sanıyorum hr ( human resource) birimin veya iş verenin personelleri için hazırladıkları iş veren mektubu ve görevlerini belirlen yazının bir formatı vardır. Bu resmi formattaki yazı pr kalıcı oturum başvurusunda sisteme yüklenir. Yoksa her iş veren kafasına göre kendi istedigi gibi yazı yazamaz. Dogru mu ?
-
Bu ileti silindi! -
@Henry-bloor çok ilginç.
-
@lorenZo welcome to canada.O kadar hintlisi cinlisi bilimum kisi nasil oldu saniyorsunuz? Tanidik cok onemli .Mesela benim marketim var sizi mudur olarak gostersem teer 0 muydu q miydi neydi alirsiniz.AMA isverenlerde bunu bildigi icin sizi sonuna kadar somurur hatta sallayabilirde dediğim gibi 2 dudak arasında kalıyorsunuz. Amca hala bir sekil varsa yada dost o şekilde olur
-
@Henry-bloor abdye gelemiyorlar kota yuzunden. Ondan hepsi kanadaya dolustu.
-
@charon, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
@Henry-bloor abdye gelemiyorlar kota yuzunden. Ondan hepsi kanadaya dolustu.
Adamlarda hemsericilik zirvede.Mesela oakville deki ford fabrikasinda hintliler oyle olayi abartmis ki kast sistemine gore promote ediliyorlar.ford usa bile artik kaydedilmiş bolge olarak bakiyor :) calissinlar yeter diye.Turkler ,kurt arap vs farketmez belkide en zavalli komunite.Cogu ya welfareden gecinen handyman lik yapan eski gelenlerinde anca 1 tane belki ev sahibi oldugu hani yarin kanada hepimizi atsa ulkeden 1 gr oynamayacak bir toplumun bireyleri olarak,baskalari icin cok kolay seyler bizim icin zor.Cok zor bir hayat mucadele kendini kabul ettirme.... bilemiyorum.Kanada hakkinda bilgi istiyenler icin su videoyu lutfen izleyin ne bir ekssik fazlasi bile var https://youtu.be/C3q5aWgrgVc?si=NBfwtgnl-F0Z9e8R
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum