TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
-
31 Aralikti basvurum benim de, hala ses yok.
-
Bizim de 23 Aralık başvuru ama hala cevap yok.
-
@Özgür-Evren-Akay en yakın sürede belli olur umarım
-
@cetin3 sizinde bayağı olmuş başvuru yapalı.
-
@mrme12 Bende doldurdum bu formu
-
@Yusuf-4 bu arada ben onayi Türkiye ye dondukten sonra aldim.
-
@mrme12 en hayırlısı olması dileğiyle
-
@lorenZo evet oyle oldu
-
@mrme12 umarım en güzeli olur sizin için
-
Merhaba, 18 Kasım tarihinde TS 2023 kapsamında açık çalışma izni için başvuru yaptım. Daha önce bir açık çalışma iznim vardı, ancak Mayıs 2022'de süresi dolmuştu. Zaten süre dolmadan önce Kanada'dan ayrılmıştım. Bugün, başvurumla ilgili bir e-posta aldım. İşlemime devam edebilmek için 28 Şubat'a kadar 200 dolarlık bir restorasyon ücreti ödemem isteniyor. Bu konuda herhangi bir bilginiz var mı? Teşekkür ederim.
-
@lorenZo Simdilik bir plan yok
-
@mrme12 tebrikler
-
Merhaba ben ve esim 3 ocaktan once vize alip kanadaya giris yapip calisma iznimizi aldik ama calisma izni aciklanmasindan 1 hafta once 3 yasindaki ogluma vize reddi verildi bilerek yqpildigini dusunuyorum bizim iltica edecegimizi dusunmus olabilir mwmur simdi elimizde izinler var tekrar basvuru yapcaz bu durumda olqn varmi
-
Sevgili dostlar merhaba! Bugun IRCC'den bir agent ile gorusutum. Basvurumun TS 2023 kapsaminda oldugunu bir de telefonda teyit etmek istedim. Daha once Web form yollamistim ama kopyala-yapistir standard bir cevap gelmisti. OWP basvurularinda anladigim kadariyla bazi basvurular direkt TS 2023 kapsamina konulmamis. Konustugum agent beni beklemeye alip birkac kisiyle gorustu ve basvuruma hizlandirilmasi icin not ekledi ve boylelikle bir hafta- on gun icerisinde cevap alacagimi soyledi. Hala cevap bekleyen dostlara bir de bir yolu denemelerini tavsiye ederim. Herkese bol sans!
-
@mmg sizin için hayırlısı olsun
-
@lorenZo Biz hala Kanada da yız. Ts2023 ile. Bütçeyi sıfırlamadık. Evet burası çok kolay değil. Ama Türkiyeden daha iyi. 1-2 yıl çalışma geçmişi oluşturup EE ve arima ya dahil olmayı fransızca ile PR ı hedefliyoruz. Evet buraya gelenlerin çoğu geri dönüyor çünkü Türkiye de çalıştıklarını düşünüp burada da çalışırız mantığının eşit olmadığını görüp geri dönüyorlar. Türkiyede 8-5 mantığı ile kamuda olan ve emekli olmuş çoğu insan burayı kaldıramıyor. Çünkü 3-4 ay alışma deneyimleme sürecinde oluyorlar. Zamanında kaçak gelmiş iş yeri açmış insanların iş yerlerinde çalışmak ve delivery uber doordash yapmak sıkıcı ,ağır ve dayanılmaz geliyor. Geldik ve sabrediyoruz . Bizim gibi olan tanıştığımız 5 aile var. Emeklerimizin karşığılını alacağımıza inanıyoruz. Bunun için en az 1 yıl en fazla 3 yılımız var.
-
@Seda-Uysal-Avcı Calismanin ve hedeflemenin karsiligi her zaman alinir. Mesajindaki bakis acisi en dogru bakış açısı.
-
@Seda-Uysal-Avcı herkes için en iyisi olması dileğiyle
-
@lorenZo Her basvuru elbette isleme aliniyor. Ancak TS 2023 icin ayri bir permit basvurusu yok gunun sonunda- acik oturum iznine basvuruyorsunuz. TS 2023 gibi, herhangi bir special program kapsamina girmeyen acik oturum izni basvurularinin cevap suresi 100 gunu asabiliyor. OWP'ye basvuruyu yolladiktan sonra dosyayi diger basvurulardan ayirip TS 2023 kapsamina sokan mekanizma nedir, surec nasil ilerliyor bilmiyorum. Ama anladigim kadariyla burada bir aksaklik yasanmis en azindan benim case'imde. Ve bu klasifikasyonu yapan, bakanligin sisteme son yillarda daha fazla entegre ettigi yapay zeka olabilir. Tabii bunlarin hepsi sadece bir fikir yurutme.. Saglikli gunler dilerim!
-
@mmg Sizin gibi neticesi geçiken ve uzun süredir açıklanmayanlarda varmış.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum